Ήμουν στην Κρήτη.nektarios1451 είπε:ειχε κανει μεγαλο δικτυο το new μεχρι και Αρτα εβγαινε απο Ακαρνανικα το πιαναμε στην 35UHF.που ησουν εσυ και δεν το εβλεπες?
Πράγματι, αυτη ηταν και η απαρχή μιας νεας θλιβερής εποχής για την ελληνική τηλεόραση που - δυστυχώς - απο τοτε κινείται περιπου στα ίδια τηλεοπτικά φόντα.. 2001, οι πρωτες κουτσομπολίστικες εκπομπές που συνέπεσαν μαζι με το ξεφύτρωμα των reality show (Big brother και λοιπα) Με την ελευση της νεας χιλιετίας ολοι καταλάβαμε πως η τηλεοπτική εποχη της αθωότητας εξέπνευσε οριστικά..nektarios1451 είπε:παντως το new ηταν το πρωτο καναλι που εφερε την τρας tv που λεμε με εκπομπές τυπου ερωτοδικιου, ανιτας πανια, τα μεσημεριανα μαγκαζινο κλπ η λαμπιρη εκει πρωτοβγηκε το 2001
Περιμένω να γράψεις και για το Tempo! To Alter μόνο με το Tempo μπορεί να παρομοιαστεί, κατ' αρχήν σαν θεματολογία, αφού παραπάνω από το μισό κανάλι (μπροστά και πίσω από τις κάμερες) πήγε εκεί, όταν το κατέστρεψε το [EDITED]! Όταν λέω "παραπάνω από το μισό κανάλι" εννοώ ΟΛΟ το (δημοσιογραφικό και τεχνικό) τιμ Ευαγγελάτου-Στεφανίδου και πολλούς ακόμα που ήταν πριν την "εποχή Ευαγγελάτου"... Επίσης, μπορείς να παρομοιάσεις τα δύο κανάλια με τον τρόπο που τα φαλήρισαν τα αφεντικά τους και τους αγώνες (όχι μόνο για τα χρεωστούμενα, αλλά και για την εκπομπή του σήματος) που κάνανε οι εργαζόμενοι... Τέλος, να θυμίσω ότι πανελλαδικά το Tempo ήταν ΠΑΝΤΑ πάνω από το Alter! Οι μέσοι όροι ήταν 4% (προ τιμ Ευαγγελάτου, και με κάποιες εκπομπές, μαζί με τις ειδήσεις να το ξεπερνάνε) και 2,5% (την εποχή που έλεγε τις ειδήσεις ο Αλιάγας) αντίστοιχα!!!kostasgial είπε:Οταν φυσικα περασε στα χερια του Ανδρουλιδακη....κ απο μεταβαση του New σε New Tempo και μετ'επειτα Τempo (που αν κ ξεκινησε φιλοδοξα) χτυπησε φαλιμεντο κ χαθηκε ενα ιστορικο καναλι.....παντως καπως παρομοιαζα το καναλι ALTER σαν μια αντιγραφη του NEW Channel. Iσως κ να κανω λαθος.........
perlastar είπε:Πολύ ωραίο, αυτό ξυπνάει αναμνήσεις! Αυτά τα δύο ήταν ο βασικός λόγος που λάτρευα το New Channel, ειδικά τα Χελωνονιντζάκια. Είχαν την τιμητική τους μόλις τελείωνε το σχολείο, ποιός υπολόγιζε τα μαθήματα μπροστά σ'αυτά τα παιδικά; Νομίζω ότι πρώτα έδειχνε τον Ντένβερ, γιατί θυμάμαι να ανοίγω για να δω τα Χελωνονιντζάκια και ο Ντένβερ να βρίσκεται προς το τέλος. Δεν έγινα ποτέ φαν του Ντένβερ, (σε αντίθεση με τα Χελωνονιντζάκια που με τρέλαιναν), παρ'όλα αυτά το έβλεπα αρκετές φορές. Επίσης, από το κανάλι αυτό θυμάμαι κι εγώ το Super Mario που όμως δεν με τράβηξε ποτέ, όπως και μία ξένη παιδική/νεανική περιπέτεια με θέμα την αναζήτηση για την πηγή της νιότης. Το έβαζε συχνά αυτό, ειδικά Σαββατοκύριακα, και το έβλεπα, αλλά δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να το βρω ακόμα.