New Channel

nektarios1451 είπε:
ειχε κανει μεγαλο δικτυο το new μεχρι και Αρτα εβγαινε απο Ακαρνανικα το πιαναμε στην 35UHF.που ησουν εσυ και δεν το εβλεπες?
Ήμουν στην Κρήτη.
 
nektarios1451 είπε:
παντως το new ηταν το πρωτο καναλι που εφερε την τρας tv που λεμε με εκπομπές τυπου ερωτοδικιου, ανιτας πανια, τα μεσημεριανα μαγκαζινο κλπ η λαμπιρη εκει πρωτοβγηκε το 2001
Πράγματι, αυτη ηταν και η απαρχή μιας νεας θλιβερής εποχής για την ελληνική τηλεόραση που - δυστυχώς - απο τοτε κινείται περιπου στα ίδια τηλεοπτικά φόντα.. 2001, οι πρωτες κουτσομπολίστικες εκπομπές που συνέπεσαν μαζι με το ξεφύτρωμα των reality show (Big brother και λοιπα) Με την ελευση της νεας χιλιετίας ολοι καταλάβαμε πως η τηλεοπτική εποχη της αθωότητας εξέπνευσε οριστικά..
 
Λοιπον...το καναλι ανηκε στον εφοπλιστη Φωτη Μανουση (SAOS FERRIES) και συνιδρυτης ηταν ο βουλευτης της ΝΔ Σωτηρης Κουβελας (που αν θυμαμαι καλα κ δεν με κερατωνει η μνημη μου) ειχε εξασφαλισει αδειες εκπομπης για το εν λογω καναλι κ το δικο του στην Θεσσαλονικη,το δημοτικο TV 100.

Στην περιοχη μας (Ανατολικη Μακεδονια-Θρακη),ηρθε απο τα τελευταια καναλια σε δυο συχνοτητες (53-57) απο Θασο με οχι κ την καλυτερη εικονα (λογω πιθανων παρεμβολων απο γειτονικες συχνοτητες) αλλα υπηρχαν κ διαστηματα που καθαριζε. Το ασπρο παχυρευστο λογοτυπο NEW ηταν απο τα αγαπημενα μου κ περαν του trash προγραμματος του,ειχε και ωραιες ταινιες. Ειχε εισαγει συντομα δελτια ειδησεων που τα εκφωνουσαν οι newscaster ...ορθιοι! Θυμαμαι επισης οτι ειχε κ ενα πληθος μεταδοσης ντοκιμαντερ με την φωνη του ιδιου Δημητρη Παπανωτα. Οταν φυσικα περασε στα χερια του Ανδρουλιδακη....κ απο μεταβαση του New σε New Tempo και μετ'επειτα Τempo (που αν κ ξεκινησε φιλοδοξα) χτυπησε φαλιμεντο κ χαθηκε ενα ιστορικο καναλι.....παντως καπως παρομοιαζα το καναλι ALTER σαν μια αντιγραφη του NEW Channel. Iσως κ να κανω λαθος.........
 
kostasgial είπε:
Οταν φυσικα περασε στα χερια του Ανδρουλιδακη....κ απο μεταβαση του New σε New Tempo και μετ'επειτα Τempo (που αν κ ξεκινησε φιλοδοξα) χτυπησε φαλιμεντο κ χαθηκε ενα ιστορικο καναλι.....παντως καπως παρομοιαζα το καναλι ALTER σαν μια αντιγραφη του NEW Channel. Iσως κ να κανω λαθος.........
Περιμένω να γράψεις και για το Tempo! :) To Alter μόνο με το Tempo μπορεί να παρομοιαστεί, κατ' αρχήν σαν θεματολογία, αφού παραπάνω από το μισό κανάλι (μπροστά και πίσω από τις κάμερες) πήγε εκεί, όταν το κατέστρεψε το [EDITED]! Όταν λέω "παραπάνω από το μισό κανάλι" εννοώ ΟΛΟ το (δημοσιογραφικό και τεχνικό) τιμ Ευαγγελάτου-Στεφανίδου και πολλούς ακόμα που ήταν πριν την "εποχή Ευαγγελάτου"... Επίσης, μπορείς να παρομοιάσεις τα δύο κανάλια με τον τρόπο που τα φαλήρισαν τα αφεντικά τους και τους αγώνες (όχι μόνο για τα χρεωστούμενα, αλλά και για την εκπομπή του σήματος) που κάνανε οι εργαζόμενοι... Τέλος, να θυμίσω ότι πανελλαδικά το Tempo ήταν ΠΑΝΤΑ πάνω από το Alter! Οι μέσοι όροι ήταν 4% (προ τιμ Ευαγγελάτου, και με κάποιες εκπομπές, μαζί με τις ειδήσεις να το ξεπερνάνε) και 2,5% (την εποχή που έλεγε τις ειδήσεις ο Αλιάγας) αντίστοιχα!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Επίσης σήμερα, το "Εψιλον" μοιάζει πιστή αντιγραφή του ALTER...
 
Kαλα,εννοειται οτι τα καναλια εκτος απο τα αφεντικα τους,το κανουν κ τα ονοματα-φιρμες. Δεν θα ξεχασουμε οτι ο Ν. Χ''Νικολαου,πριν κλεισει το ALTER την εκανε με ελαφρα απο το καναλι,αλλα οχι απο το συγκροτημα Κουρη (αφου ο τελευταιος εριξε κεφαλαια για να ξεκινησει ο πρωτος δικο του ραδιοφωνο-εφημεριδα). Ο Ευαγγελατος,οπου κ αν πηγε πηρε μαζι του γυναικα,παιδια,σκυλια,γατια (τεχνικους κ συνεργατες εννοω) κ ολως τυχαιως σε οποιο καναλι πηγαινε εκεινο το διαστημα,το αφηνε μισοδιαλυμενο (Τempo,Channel 9,ALTER,ANT1)...ο γκαντεμης! Μεχρι κ η γυναικα του τον πηρε χαμπαρι κ αρχισε (σ)ολο καριερα :D :D :D
 
O Χατζηνικολάου δεν έφυγε από το ALTER, μέχρι και την τελευταία μέρα πριν ξεκινήσουν οι απεργιακές κάρτες παρουσίασε κανονικά το δελτίο! Και μάλιστα στο STAR δεν πήγε παρά τον Σεπτέμβριο του 2013! Το διάστημα από τον Δεκέμβρη του 2011 έως το 2013 δεν έκανε τίποτα τηλεοπτικά, ο "Ενικός" προβαλλόταν αυτό το διάστημα μόνο μέσω internet.

Όσο για το NEW CHANNEL να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου:

 
Αναρωτιέμαι πότε θα παραδώσουν την συχνότητα, του Alter!!!
 
Καρτα προγραμματος και σημα του τηλεοπτικου καναλιου New Channel που μεταδοθηκε 30 Αυγουστου 1990
 
Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε; Θυμόσαστε το όνομα του εικονιζόμενου δημοσιογράφου; Η εκπομπή προβλήθηκε στις 31/12/1994 και μάλλον είχε τίτλο "Ούζο με ΜΜΕζέ". Πρόκειται για ένα βίντεο που θα ανεβάσω προσεχώς στο YouTube και μου λείπει αυτό το στοιχείο.
 
perlastar είπε:
Πολύ ωραίο, αυτό ξυπνάει αναμνήσεις! Αυτά τα δύο ήταν ο βασικός λόγος που λάτρευα το New Channel, ειδικά τα Χελωνονιντζάκια. Είχαν την τιμητική τους μόλις τελείωνε το σχολείο, ποιός υπολόγιζε τα μαθήματα μπροστά σ'αυτά τα παιδικά; Νομίζω ότι πρώτα έδειχνε τον Ντένβερ, γιατί θυμάμαι να ανοίγω για να δω τα Χελωνονιντζάκια και ο Ντένβερ να βρίσκεται προς το τέλος. Δεν έγινα ποτέ φαν του Ντένβερ, (σε αντίθεση με τα Χελωνονιντζάκια που με τρέλαιναν), παρ'όλα αυτά το έβλεπα αρκετές φορές. Επίσης, από το κανάλι αυτό θυμάμαι κι εγώ το Super Mario που όμως δεν με τράβηξε ποτέ, όπως και μία ξένη παιδική/νεανική περιπέτεια με θέμα την αναζήτηση για την πηγή της νιότης. Το έβαζε συχνά αυτό, ειδικά Σαββατοκύριακα, και το έβλεπα, αλλά δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να το βρω ακόμα.

Θυμάμαι μου άρεσε η μουσική από τους τίτλους έναρξης στην παιδικη σειρα ''Ντενβερ ο δεινοσαυρος''...
 
Ματιες στα Νεα απο το New Channel.


Μεταδοθηκε 24 μαρτιου 1991.
 
Αποσπασμα απο το δελτιο ειδησεων του New Channel με τον Δημητρη Κωνστανταρα και την Μενυα Παπαδοπουλου.


Μεταδοθηκε το 1993
 
Σημα του New Channel μεταδοθηκε το 1991
 
Αναγγελια προγραμματος απο την τηλεπαρουσιαστρια του New Channel.


μεταδοθηκε 24 Μαρτιου 1991
 
Ποια ειναι η δεσποινιδα?
 
Πίσω
Μπλουζα