New Channel

η επιστροφή για λίγο του New Channel χωρίς να είμαι σίγουρος

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καμία σχέση. Αυτό ηταν το νέο Ε του Ομέρ Φιλίππου Βρυώνη....το είπε μάλιστα new Epsilon κ μπέρδεψε πολύ κόσμο. Σαν το παλιό NEW Channel δεν θα ξαναβγει.... 
 
Και μιας και μίλησες για New Channel, το ήξερες ότι εκεί εργάστηκαν για μικρό χρονικό διάστημα ο Δημήτρης Κωνσταντάρας και η Μένυα Παπαδοπούλου ως εκφωνητές του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού;

Επίσης είχαμε και άλλους (ο Παπανώτας ήταν ήδη στο δημοσιογραφικό team του καναλιού από την πρώτη μέρα λειτουργίας του) όπως: Γιώργος Τσάμπρας, Γιώτα Παππά, Κλαίρη Γαλανοπούλου και Αντώνης Αλαφογιώργος. Όλοι τους δουλεύουν σήμερα σε άλλους ιδιωτικούς σταθμούς και στην κρατική τηλεόραση.

Αλλά τα χρόνια περνάνε γρήγορα και το New Channel πέρασε σ' άλλα χέρια και μετονομάστηκε σε Tempo.

Οι φήμες λένε ότι το Tempo δεν τα πήγαινε καλά στα οικονομικά και έκλεισε λόγω έλλειψης χρημάτων.


Ευχαριστω πολύ για την αναφορά στο ότι για μικρό χρονικό διάστημα, στο new channel εκφωνούσαν δελτίο ειδήσεων ο Δημήτρης Κωνσταντάρας και η Μένυα Παπαδοπούλου, και οι δύο πολύ έμπειροι δημοσιογράφοι τότε. Υπάρχουν άραγε βίντεο από εκείνα τα δελτία; Θυμάμαι χαρακτηριστικά πως το σκηνικο των ειδήσεων ήταν ιδιαίτερα ασυνήθιστο, έμοιαζε περισσότερο με γραφεία καποιας υπηρεσίας, όπως και το μουσικό σήμα δεν ήταν ότι πιο χαρακτηριστικο για δελτίο. Θα μπορέσει άραγε κανείς να βρει τους μικρούς αυτούς θυσαυρούς;
 
Σ' εμένα έχουν μείνει δύο πράγματα: 1) οι ελληνικές βιντεοταινίες των 80ς που πρόβαλε τα μεσημέρια, 2) τα βίντεοκλιπ κάποιων "ελασσόνων" τραγουδιστών, από αυτούς που δεν πρόβαλε το MAD ή τα μεγάλα κανάλια. Σαν ανάμνηση ανεβάζω ένα τραγούδι που άκουγα αποκλειστικά στο New (αν και το βίντεο που ανεβάζω είναι από εκπομπή της ΕΡΤ):
 
o κουβελας ζει ειναι 82 ετων

Ο γιός του Δημήτρης είναι βουλευτής της Α' περιφέρειας Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ από το καλοκαίρι του 2019.

kouvelas.jpg
 
Λοιπον...το καναλι ανηκε στον εφοπλιστη Φωτη Μανουση (SAOS FERRIES) και συνιδρυτης ηταν ο βουλευτης της ΝΔ Σωτηρης Κουβελας (που αν θυμαμαι καλα κ δεν με κερατωνει η μνημη μου) ειχε εξασφαλισει αδειες εκπομπης για το εν λογω καναλι κ το δικο του στην Θεσσαλονικη,το δημοτικο TV 100.

O εορτάζων εχθές κυρ Φώτης,ουσιαστικά έγινε εφοπλιστής απο τα λεφτά που πήρε απο τη πώληση και τις τρελές διαφημίσεις.Σε συζήτηση που είχα κάποτε τόσο με τον ίδιο οσο και με συνεργάτη του πραγματικα τα λεφτά που επαιρναν απο διαφημισεις έφταναν ανετα και τα μεγάλα κανάλια .Απλως δεν ενδιαφέρθηκαν ποτε για ποιοτητα
 
Αναγγελία προγράμματος από την τηλεπαρουσιάστρια του New Channel. Μεταδόθηκε το 1991.
 
Τρέιλερ του NEW CHANNEL. Μεταδόθηκε τον Δεκέμβριο του 1993.
 
Το μονο που θυμαμαι απο αυτο το καναλι ηταν το Μυθοι και Πραγματικοτητα με τον Παπανωτα. Και το Ερωτοδικειο βεβαιως βεβαιως.
 
Μαντώ - Εσύ ( Video Clip )
Προσοχή! Ενώ το απόσπασμα ξεκινά με προβολή του βίντεο κλιπ από το ΤΗΛΕΑΣΤΥ συνεχίζει από το NEW από το 1:20 έως το τέλος (έχει γίνει φοβερή μίξη).


ΜΑΝΤΩ - "Beat Box Made in Greece" (1992) με τον Κώστα Καπετανίδη
Μεταξύ άλλων η Μαντώ αναφέρεται στον τότε καινούριο της δίσκο "Αισθήσεις"
Περιέχονται τα βίντεο κλιπ των κομματιών "Εσύ" και "Τιμώρησέ με" από τον δίσκο "Κίνηση Τρίτη" (1991)
και "Αισθήσεις" από το ομώνυμο άλμπουμ του 1992.

ΜΑΝΤΩ - στο "ΣΙΓΑ Τ' ΑΥΓΑ" NEW CHANNEL (Φεβρουάριος 1996)
Η Μαντώ εμφανίζεται μαζί με την στιχουργό Ιφιγένεια Γιαννοπούλου και ακούγονται τραγούδια της από τον Δίσκο "Η Μαντώ Στον Έβδομο Ουρανό" (1995).
Πιό συγκεκριμένα στο διάστημα 38:12-38:27 προκύπτει ότι το επεισόδιο ήταν της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου 1996 και επιπλέον η Μαντώ αποκαλύπτει με έμμεσο τρόπο την ημέρα γέννησής της (Μεγάλο Σάββατο και 13 -εννοείται Απριλίου- που αντιστοιχεί στο έτος 1963)
και συνεπώς και την την ηλικία της.

ΜΑΝΤΩ & ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ - promo για το "ΑΒΑΝΤΑΖ" NEW (φθινόπωρο 1997)
 
Πίσω
Μπλουζα