Nintendo 3DS - επίσημο θρεντ

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ναι, χεράκι - χεράκι με το Μουστάκια. Και μετά τα βλέπει ο Maddog και πάμε και πίνουμε στα παλιόμπαρα και κλαίει τη κατάντια της SEGA. Και δεν έχει και άδικο εδώ που τα λέμε!!!!!!

Ποτέ μου δεν μπόρεσα να χωνέψω SONIC σε άλλη πλατφόρμα εκτός SEGA. Όσο και αν μου αρέσει ο Mario και η Ninty.

Gogeta είπε:
Εδώ και χρόνια η Sega έχει αποσυρθεί από την παραγωγή κονσολών και φτιάχνει μόνο παιχνίδια για άλλες κονσόλες. Έτσι η μασκότ της εμφανίζεται παντού.
Αυτό, ευτυχώς, το ήξερα! :)

Αλλά μου κάνει εντύπωση που η Sega "εμπιστεύτηκε" το Sonic στον πιο "άσπονδο" εχθρό της!

(αλλά θα μου πεις, πενία τέχνας κατεργάζεται!.... )

Παίζει να περνάει μπροστά από τα μάτια μου σαν τίτλος χρόνια, απλά τώρα "έκανα" το κλικ! :D

pooky(1) είπε:
Ναι, χεράκι - χεράκι με το Μουστάκια. Και μετά τα βλέπει ο Maddog και πάμε και πίνουμε στα παλιόμπαρα και κλαίει τη κατάντια της SEGA. Και δεν έχει και άδικο εδώ που τα λέμε!!!!!!
Ποτέ μου δεν μπόρεσα να χωνέψω SONIC σε άλλη πλατφόρμα εκτός SEGA. Όσο και αν μου αρέσει ο Mario και η Ninty.
Ε, μα! Πέστα ντε! :)

Για ποιο Sonic τότε μας λέει ο γιατρός?! :D

Αυτός τα φταίει όλα, που με μπερδεύει! :D

(δεν βγαίνω κι άλλο εκτός τόπικ! Θα ενημερωθώ εκτενώς, μόλις συνέλθω από το σοκ! :) )

Και το Shinobi, παιχνίδι της SEGA είναι...

Δεν λέτε καλύτερα κανά ευχαριστώ στην Sega που σας δίνει κανένα καλό παιχνίδι να παίζετε στις Νιντεντοκασέλες σας; :P

Lol! Ντάξει, κι αυτό το ήξερα! :)

Αλλά το Shinobi δεν είναι σκαντζόχοιρος! ;)

Πάντως, πολύ θα μ' ενδιέφερε να δω το Shinobi στo handheld της Ninty....

[edit] Είπα κι εγώ! Δε θα τσιμπήσει?! :diablotin:

Καλη μαγκια αλλα ειναι φορητο το 3DS οχι για να παιζεις με χειρηστηριο απο μακρια.

Η NINTENDO ανακοινωσε οτι το 3DS εκανε καινουριο ρεκορ.Ειναι πλεον η πρωτη κονσολα στην ιαπωνια που εφτασε 5 εκκατομυρια πωλησεις σε 52 εβδομαδες.Δευτερο ερχεται το DS που εφτασε το παραπανω νουμερο σε 56 εβδομαδες και τριτο το Game boy advance σε 58.

Well ειναι μια λυση στο προβλημα που εχει το 3ds να χανεται το 3d του oταν κουνηθει λιγο και φυγει το ματι απο εκει που κεντραρει,lol.

Θυμιζει λιγο Virtual Boy ετσι!!!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
χαχαχαχα σε αλλο βιντεο εχει βαλει τιμονιερα!!!!

μια nintendo ήρθε απόψε (ή τουλάχιστον κάποια από τις μέρες που προηγήθηκαν) απ'τα παλιά :D

[h=1]Nintendo blocks Binding of Issac 3DS release[/h]

ο λόγος; δεν χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη για να τον βρείτε,ιδιαίτερα αν γνωρίζετε την προϊστορία της με το θέμα :P

Επιβεβεωθηκε και επισημα η κυκλοφορια του Castlevania: Mirror of Fate για το 3ds.O τιτλος θα ειναι δυσδιαστατος και θα εχει την υπγραφη της Mercury steam.Φανταστικη ειδηση μπορω να πω.

Καπου εδω αρχιζει και το ξεπουπουλιασμα του "μεγαλου" αντιπαλου του 3DS. Ουτε καν στην E3 δεν προκειται να ανακοινωθουν παρα μονο δειγματικα καποιοι τιτλοι, το 3DS μπηκε για τα καλα να διεκδικησει ξανα την Κορωνα του..

Το πολυαναμενομενο Remake της παιχνιδαρας Devil Summoner: Soul Hackers που κυκλοφορησε το 1997 στο saturn και το 1999 στο psx ερχετε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο 3DS.Συμφωνα με την εταιρια ο τιτλος θα εχει πολυ γρηγοροτερα loading times,περισσοτερα animations στης μαχες και ενα πληρες voice cast για τους χαρακτηρες.Θα κυκλοφορησει στης 30 αυγουστου στην ιαπωνια.Αντε μετα να αγορασει καποιος το ανυπαρκτο psvita χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :D

metalcandyman είπε:
και θα εχει την υπγραφη της Mercury steam.Φανταστικη ειδηση μπορω να πω.
Και αυτο ειναι καλο; Στο προηγουμενο Castlevania κοντεψαμε να παθουμε επιληψια απο τα καρε(περιμεναμε 60 καρε και πηραμε 20 με 30.Ελπιζω να μην κανουνε καμμια .... στο 3DS.Αν και με το 3D ολα ειναι πιθανα.

DarkSynbios είπε:
Και αυτο ειναι καλο; Στο προηγουμενο Castlevania κοντεψαμε να παθουμε επιληψια απο τα καρε(περιμεναμε 60 καρε και πηραμε 20 με 30.Ελπιζω να μην κανουνε καμμια .... στο 3DS.Αν και με το 3D ολα ειναι πιθανα.
Η φανταστικη ειδηση αλανι πηγαινε γενικα στο παιχνιδι οχι για την mercury steam.Eμενα παντως απο τα video που εχω δει το παιχνιδι μαρεσε τρομερα και το περιμενω πως και πως.

metalcandyman είπε:
Το πολυαναμενομενο Remake της παιχνιδαρας Devil Summoner: Soul Hackers που κυκλοφορησε το 1997 στο saturn και το 1999 στο psx ερχετε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο 3DS.Συμφωνα με την εταιρια ο τιτλος θα εχει πολυ γρηγοροτερα loading times,περισσοτερα animations στης μαχες και ενα πληρες voice cast για τους χαρακτηρες.Θα κυκλοφορησει στης 30 αυγουστου στην ιαπωνια.Αντε μετα να αγορασει καποιος το ανυπαρκτο psvita χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :D
Αμα κυκλοφορησει μονο Ιαπωνια τι θα κανεις; Θα αγορασεις Ιαπωνικο 3DS και το παιχνιδι; :P Εαν ενδιαφερεσαι εχω κατι βιβλια ωστε να μαθεις ιαπωνικα, αμα εχεις ορεξη! :diablotin:

DarkSynbios είπε:
Αμα κυκλοφορησει μονο Ιαπωνια τι θα κανεις; Θα αγορασεις Ιαπωνικο 3DS και το παιχνιδι; :P Εαν ενδιαφερεσαι εχω κατι βιβλια ωστε να μαθεις ιαπωνικα, αμα εχεις ορεξη! :diablotin:
Αμα κανουν την .... και το κυκλοφορησουν μονο στην ιαπωνια τοτε το χασαμε το κορμι πατριωτη :D

Μετα τα φοβερα castle of illusion και World of illusion που απολαυσαμε πριν χρονια ο αγαπημενος μας ηρωας επιστρεφει με ακομη μια αποκλειστικοτητα για το 3DS.To Εpic Mickey power of illusion ειναι γεγονος.

[video=youtube;lBenIPvII-w]

metalcandyman είπε:
Μετα τα φοβερα castle of illusion και World of illusion που απολαυσαμε πριν χρονια ο αγαπημενος μας ηρωας επιστρεφει με ακομη μια αποκλειστικοτητα για το 3DS.To Εpic Mickey power of illusion ειναι γεγονος.
[video=youtube;lBenIPvII-w]

Παιξε κανα Mickey στο gamegear,πιο διασκεδαστικα ητανε! ^^

Πίσω
Μπλουζα