Nintendo 3DS - επίσημο θρεντ

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ο Ιαπωνας δημιουργος του Ikaruga Hiroshi Iuchi ανακοινωσε οτι το ολοκαινουργιο παιχνιδι του με τον τιτλο Kokuga θα κυκλοφορησει στην Ιαπωνια στις 27 Σεπτεμβριου του 2012 αποκλειστικα για το 3DS.Ακομα μια αποκλειστικοτητα λοιπον προστιθεται στο 3DS.Aντε μετα να ασχοληθει καποιος με το ανυπαρκτο psvita.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
metalcandyman είπε:
Ο Ιαπωνας δημιουργος του Ikaruga Hiroshi Iuchi ανακοινωσε οτι το ολοκαινουργιο παιχνιδι του με τον τιτλο Kokuga θα κυκλοφορησει στην Ιαπωνια στις 27 Σεπτεμβριου του 2012 αποκλειστικα για το 3DS.Ακομα μια αποκλειστικοτητα λοιπον προστιθεται στο 3DS.Aντε μετα να ασχοληθει καποιος με το ανυπαρκτο psvita.

Ιαπωνια για 3DS ενω για Αμερικη και Ευρωπη στο PSVita.

Φιλε δεν υπαρχει psvita εκδοση αποκλειστικα για 3DS ειναι.Αν γραφει κατι στα ιαπωνικα ο τυπος στην περιγραφη του βιντεο ειναι λαθος γιατι το παιχνιδι για 3ds ειναι.

metalcandyman είπε:
Φιλε δεν υπαρχει psvita εκδοση αποκλειστικα για 3DS ειναι.Αν γραφει κατι στα ιαπωνικα ο τυπος στην περιγραφη του βιντεο ειναι λαθος γιατι το παιχνιδι για 3ds ειναι.
Φιλε εχω την ικανοτητα να βλέπω το μελλον,ξερω εγω τι σου λεω! ;)

ανακοινώθηκε το 3DS LL/XL ,δεν θα έχει δεύτερο μοχλό και ΔΕΝ θα περιλαμβάνει φορτιστή στη συσκευασία....σαν να μην έφταναν όλα αυτά φαίνεται ότι η nintendo αυτή τη φορά έφερε τους καλύτερους ( ? ) σχεδιαστές popstations κατευθείαν από την Κίνα για να σχεδιάσουν τη νέα έκδοση του φορητού...

αυτή είναι μια φωτογραφία της νέας έκδοσης...

3dsxl.jpg

και αυτό είναι ένα facepalm...

facepalm.jpg

:P :P:P

krem13 είπε:
ανακοινώθηκε το 3DS LL/XL ,δεν θα έχει δεύτερο μοχλό και ΔΕΝ θα περιλαμβάνει φορτιστή στη συσκευασία....σαν να μην έφταναν όλα αυτά φαίνεται ότι η nintendo αυτή τη φορά έφερε τους καλύτερους ( ? ) σχεδιαστές popstations κατευθείαν από την Κίνα για να σχεδιάσουν τη νέα έκδοση του φορητού...
αυτή είναι μια φωτογραφία της νέας έκδοσης...

Προβολή συνημμένου 53675

και αυτό είναι ένα facepalm...

Προβολή συνημμένου 53676

:P :P:P
Τιμη; Ιδια με του Wii U; :P

Δε σας αρεσε μαγκακια;ε τοτε μην το περνετε χιλια χρωμα παρτε psvita να παιζεται ports και μετριοτητες και ενα καλο παιχνιδι μια χαρα το χρονο.Τι περιμενατε δηλαδη να αλαξουν και το σχημα του 3DS;Αναβαθμηση εκαναν δεν παρουσιασαν καινουρια κονσολα.Μεγαλωσαν και της δυο οθονες και αυξησαν στο διπλασιο την αποδοση της μπαταριας.Ε δεν εβαλαν δευτερο αναλογικο ε και τι εγειναι δηλαδη.Το 3DS κανει τρελη επυτηχια και ειδικα τωρα με μεγαλητερες οθονες διπλασια μπαταρια και στα 200 δολλαρια πραγματικα θα σαρωσει.Ε ρε τεραστια NINTENDO το εκανες παλι το θαυμα σου.Ρε το κατακαημενο psvita χαχαχαχαχαχαχαχα.

Πληρωστε μαγκακια 2ο 3DS χωρις φορτιστη στην συσκευασια για να κονομησει η Νιντυ περισσοτερα.

Καραλολ..

Ναι ρε μαγκα θα πληρωσουμε γιατι ετσι γουσταρουμε.Και ωσοι εχουμε ηδη 3DS δεν θα παρουμε τιποτα εξτρα γιατι ο φορτιστης του ειναι απολυτα συμβατος.

Καλοπαιχτη η πρωτη συσκευη παγκοσμιως που θα βγει χωρις φορτιστη.

Το πρωτο XL εκανε 6 χρονια να βγει,αυτο δω 12 μηνες,σε 6 μηνες XL με 2ο thumbstick,σε 6 μηνες slim και σε αλλους 6 μηνες καμερα μπρος και σε 12 πισω.

Δεν μπορώ να καταλάβω, σήμερα διάβασα δύο άρθρα που αφορούν την Nintendo και τα δύο είναι facepalm worthy. Μπορώ να δικαιολογήσω την ύπαρξη αυτής της συσκευής ακόμα και από τόσο νωρίς, μπορέι κάποιος να θέλει το νέο μοντέλο γιατί έχει τεράστια χέρια (έχω φίλο που προτιμούσε το Game Gear από το Game Boy γι αυτό το λόγο). Δεν μπορώ να καταλάβω όμως την λογική του φορτιστή! Δηλαδή ποιοι περιμένει να το αγοράσουν? Αυτοί που ήδη πήραν 3DS πριν από λίγους μήνες?

Το δεύτερο άρθρο έχει να κάνει με τα DLC. Δυστυχώς η Nintendo φαίνεται να θέλει να ακολουθήσει και τους υπόλοιπους κλέφτες της βιομηχανίας και θα αρχίσει και αυτή να πετσοκόβει τα παιχνίδια της και να μας τα πασάρει κομμάτι-κομμάτι για να πληρώσουμε περισσότερα στο τέλος. Όπως στην περίπτωση του New Super Mario Bros 2 για το οποίο ήδη ανακοινώθηκε paid DLC (με λεπτομέριες και βίντεο) πριν καλά καλά βγει το παιχνίδι στην αγορά! Φυσικά, δεν χρειάζεται να σκεφτεί κανείς πολύ για να καταλάβει ότι αν δεν υπήρχε ο καρκίνος των DLC, το content αυτό (που θα πρέπει να πληρώσουμε ξεχωριστά) θα υπήρχε εξαρχής στο παιχνίδι.

Αν και Nintendo φαν από παλιά, στην τελευταία γενιά με απογοήτευσαν αλλά τουλάχιστον ήξερα ότι κάθε παιχνίδι που αγόραζα στο Wii ήταν ολοκληρωμένο και δεν σκεφτόμουν την περίπτωση ότι πήρα κάτι πετσοκομμένο που θα ολοκληρωθεί αν αγοράσω και το επερχόμενο DLC. Μόνο και μόνο γι αυτό σεβόμουν περισσότερο την εταιρία αυτή, σε σχέση με τις άλλες, ακόμα και σε αυτήν την καταραμένη γενιά. Αλλά τώρα φαίνεται ότι προσπαθεί να γίνει ίδια με τους άλλους απατεώνες. Κρίμα. Απλά με διευκολύνει να πάρω την απόφαση να σταματήσω να ασχολούμαι με καινούριες κονσόλες και να ασχοληθώ μόνο με retro gaming/emulators από εδώ και στο εξής (όχι ότι δεν το κάνω ήδη :P ).

Δεν ειναι μονο αυτα,το αλλο με το thumbstick που προφανως δεν θα λειτουργει στην XL εκδοση τι θα γινει,θα βγαλει καινουργιο αξεσουαρ μεγαλυτερο.

Εστω και στα 2-3 παιχνιδια που το υποστηριζουν,για μενα το Resident Evil ειναι λογος αγορας 3DS..

Anyway δεν βγαζεις ακρη με τις εταιριες σημερα,η θα τις εχεις ολες θα παιρνεις τα exclusive σου ,αυτα τα λιγα που αντεχει η τσεπη και που γουσταρεις και θα κοιτας μονο τα καλα τους σημεια,η θα χαλας το στομαχι σου βλεποντας τα αρνητικα τους.

metalcandyman είπε:
Δε σας αρεσε μαγκακια;ε τοτε μην το περνετε χιλια χρωμα παρτε psvita να παιζεται ports και μετριοτητες και ενα καλο παιχνιδι μια χαρα το χρονο.Τι περιμενατε δηλαδη να αλαξουν και το σχημα του 3DS;Αναβαθμηση εκαναν δεν παρουσιασαν καινουρια κονσολα.Μεγαλωσαν και της δυο οθονες και αυξησαν στο διπλασιο την αποδοση της μπαταριας.Ε δεν εβαλαν δευτερο αναλογικο ε και τι εγειναι δηλαδη.Το 3DS κανει τρελη επυτηχια και ειδικα τωρα με μεγαλητερες οθονες διπλασια μπαταρια και στα 200 δολλαρια πραγματικα θα σαρωσει.Ε ρε τεραστια NINTENDO το εκανες παλι το θαυμα σου.Ρε το κατακαημενο psvita χαχαχαχαχαχαχαχα.
να σου απαντήσω,προσωπικά δεν είναι ότι δεν μου άρεσε,είναι ότι έχει "προβλήματα" που θα μπορούσαν να μην υπάρχουν

1) το θέμα του φορτιστή αρχικά,όποιος δεν έχει τουλάχιστον dsi xl (ίσως και dsi ) ή 3ds πολύ απλά την πάτησε (για παράδειγμα εγώ,3ds δεν έχω ενώ το dsi που είχα το έχω δανείσει για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα οπότε αν θέλω να πάρω το 3ds xl θα πρέπει να δώσω άλλα 10 ευρώ τουλάχιστον για φορτιστή) .

2) με τόσο επιπλέον χώρο και με μειωμένο πλέον φαντάζομαι το κόστος παραγωγής θα μπορούσαν να βάλουν μια πολύ καλύτερη μπαταρία από μια που στο 3ds mode δεν προσφέρει στην καλύτερη περίπτωση πάνω από μια επιπλέον ώρα παιχνιδιού .

3) το "διπλομόχλι" για μένα θα έπρεπε να υπάρχει by default,μόνο τότε θα ήταν αξιοκρατική η "αρπαγή" franchises που εδραιώθηκαν στις ps consoles (kingdom hearts,monster hunter) ,βέβαια εσείς της ndf δεν νομίζω να νοιαστήκατε ποτέ για την αξιοκρατία ( αλλιώς δεν θα ήσασταν εδώ και πολλάάάά χρόνια nintendo fanboys :P ) αλλά εγώ προσωπικά θέλω όταν βγαίνει ένας σημαντικός τίτλος σε ένα σύστημα που υποστηρίζω να βγαίνει επειδή το αξίζει και όχι επειδή η εταιρία έδωσε πακτολό χρημάτων ή έγλειψε τους developers :D

4) θα μπορούσαν να αυξήσουν τις αναλύσεις των οθονών,θα μου πείτε ότι θα προκαλούσε προβλήματα στα μελλοντικά παιχνίδια λόγω των δύο διαφορετικών μοντέλων και δεν θα είχατε άδικο αλλά γιατί να μην δίνεται η δυνατότητα να υπάρχουν διπλά assets στα cartridges ( standard definition textures που θα χρησιμοποιούνται όταν το cartridge μπαίνει στο απλό 3ds και higher definition που θα "ξεκλειδώνονται" στο 3ds xl ) ;) ; εντάξει,το συγκεκριμένο είναι ουτοπικό :D .

5) ο σχεδιασμός του 3ds μου άρεσε αρκετά,γιατί να κάνουν τόσο διαφορετικό το 3ds xl ; τώρα όπως είναι φαίνεται πολύ ψεύτικο με τόσες εγκοπές,κενά και τα... ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΗΧΕΙΑ :rant: ( popstation/brick game να 'ούμε :D ) . (αυτό το τελευταίο είναι εντελώς υποκειμενικό αλλά φαντάζομαι ότι δεν είμαι ο μοναδικός με αυτό το πρόβλημα)

Φιλε αφου δεν εβγαλε δευτερο μοχλο απο το πρωτο 3DS δεν υπηρχε περιπτωση να βγαλει στο XL.Ετσι ηθελε ετσι το εκανε αφου οπως φαινεται το θεωρει περιτο.Με το XL διορθωσε καποια σημαντικα πραγματα οπως ειναι η οθονες που κατα καιρους πολλοι ηταν αυτη που γκρινιαζαν οτι και καλα εχει μικρες οθονες.Επισης διορθωσαν την μπαταρια και δεν θα εχει μια ωρα μονο περισσοτερη διαρκεια αλλα 3,5 ωρες οπως ειπαν οι ανθρωποι της NINTENDO.Ειναι λογικο σε αλλους να αρεσει και σε αλλους οχι ειναι απολυτα φυσιολογικο αλλα δεν μπορω να ακουω βλακειες οτι επρεπε να αλαξει και το σχημα του και οτι θα βγει και αλλο μοντελο μετα με δευτερο μοχλο κτλ και δεν μιλαω μονο για εδω μεσα αλλα τα διαβαζω γενικα σε sites ελληνικα και ξενα.Εδω οπως ειπε ο miyamoto σε προσφατη συνεντευξη του η NINTENDO ηδη ειναι στα πρωτα σταδια δημηουργιας της καινουριας φορητης της κονσολας οποτε τι τρομερη και φοβερη αναβαθμηση να κανει στο 3DS απο την στιγμη που σχεδιαζουν την καινουρια κονσολα.Το 3DS εχει παιχνιδαρες εχει ενα σωρο αποκλειστικοτητες και ανακοινωθηκαν ενα σωρο ακομα Καινουρια παιχνιδια συν και αλλες αποκλειστικοτητες και στην αγορα σαρωνει με 17 εκκατομυρια πωλησεις και με το που θα κυκλοφορησει το XL θα γιννει πανικος ειδικα στην ιαπωνια.Η NINTENDO ξερει την συνταγη πολυ καλα και προσωπικα εγω και μια .... με οθονη και κουμπια να εβγαζε θα την αγοραζα μονο και μονο για να παιξω τα παιχνιδια που γουσταρω.Συμφωνω ομως απολυτα για τον φορτιστη και δεν καταλαβα αυτη την κινηση της.Εγω εχω και DS και DSI και 3DS οποτε δεν εχω προβλημα οπως και πολλοι αλλοι σαν και μενα αλλα δεν γεινεται να περνει καποιος καινουργια κονσολα και να αγοραζει εξτρα τον φπρτιστη.Πιστευω να μας εξηγησουν γιατι το εκαναν αυτο.Παντως καπου πηρε το ματι μου οτι δεν θα εχει φορτιστη στην ιαπωνια αλλα σε ευρωπη και αμερικη θα εχει κανονικα.

The Japanese and European versions will ship without AC adapters as a money-saving measure (really!), as they are compatible with existing 3DS and DSi XL power adapters.
Καραγκιοζιλικια ,στο επομενο slim μοντελο θα βγει χωρις stylus και manual.

Ακόμα και χωρίς CPU να το βγάλει το επόμενο, κάτι fanboys (ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε...) πάλι θα το αγοράσουν. :P

Αυτο με τον φορτιστη μεγαλη βλακεια τι γλιτωνουν;; 2 ευρω;;; Αλλα να κατακρινουμε ενα μηχανημα που ακομα δεν το εχουμε δει απο κοντα δεν αξιζει... Αφηστε να βγει πρωτα να δουμε πως θα ειναι οι οθονες, το 3d και η ποιοτητα κατασκευης και μετα μπορειτε να "κραξετε" με την ησυχια σας :) .

οταν δεν σου προσφερει το αυτονοητο,το κραζουμε.

πες οτι εγω το κανω δωρο στον ανηψιο μου που δεν εχει ds η 3ds τι θα γινει...

απαραδεκτο!!!

Πάνω που νόμιζα ότι η Νιντέντο είχε σκοπό να διορθώσει κάπως την κακή παρουσίαση της Ε3, με το Nintendo Direct. Εξεπλάγην όταν κατάλαβα πως όλη αυτή η βαβούρα ήταν για ένα άσχημο 3DS XL, το οποίο εδώ που τα λέμε δεν έχει και τεράστιο κοινό (όρα πωλήσεις DS XL). Τι να πω??? Πλήρης απογοήτευση.... :(

Μονο μην τρεξετε να το παρετε ολοι εσεις που σας απογοητευσε η NINTENDO και το 3DS οταν θα κυκλοφορησουν το αποκλειστικο καινουριο castlevania το καινουριο fire emblem,ολες οι αλλες αποκλειστικοτητες του η κανενα καινουριο zelda,metroid,donkey kong.Λες και απο ολους τους αλλους εχετε ενθουσιαστη και η NINTENDO σας χαλασε.Η NINTENDO πηρε ενα υπερεπυτηχημενο 3DS και το εκανε ακομα καλητερο με μεγαλητερη οθονη και καλητερη μπαταρια σε εξαιρετικη τιμη.Αυτο με τον φορτιστη και μενα με ξενισε και δεν το καταλαβα σαν κινηση αλλα εχει μια λογικη τουλαχιστων για την ιαπωνια γιατι ειναι δεδομενο οτι ολα τα εκκατομυρια γιαπωνεζακια που εχουν 3DS θα παρουν το XL οποτε δεν χρειαζονται φορτιστη.Η κινηση της NINTENDO με το XL ειναι εξαιρετικη δεινη μια φρεσκαδα στην κονσολα και βουλωνει τα στοματα ολων αυτων που τους χαλαγε η οθονη του 3DS.Με το που θα κυκλοφορησει τα νουμερα πωλησεων θα εκτοξευθουν και μπορει να μη μας νοιαζη εμας αυτο αλλα νοιαζη την NINTENDO σαν εταιρια.Και οπως ειπα και παραπανω ηταν δεδομενο οτι θα εμφανιζοταν το XL αλλα δεν θα εμφανιστη καποιο αλλο μοντελο στο μελον μαυτο θα παει η NINTENDO γιατι οπως δηλωσε ο miyamoto ειναι ηδη στα πρωτα σταδια αναπτυξης της καινουριας φορητης κονσολας.

Πίσω
Μπλουζα