Nintendo 3DS - επίσημο θρεντ

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
metalcandyman είπε:
Λες και απο ολους τους αλλους εχετε ενθουσιαστη και η NINTENDO σας χαλασε
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν οι άλλες εταιρίες. $ony και Micro$oft καταστρέφουν το console gaming κατά την γνώμη μου. Οπότε ότι βλακεία ή μπαρούφα κάνουν δεν με νοιάζει από την στιγμή που ξέρω ότι ούτε αυτούς τους νοιάζει το μέλλον των videogames ιδιαιτέρα. Επειδή όμως βάζω την Nintendo μερικά σκαλιά πιο πάνω από αυτούς, ε ναι, όταν κάνει τέτοιες βλακείες με ενοχλεί περισσότερο γιατί από αυτήν περιμένω να δίνει το παράδειγμα, έστω και αν τα τελευταία χρόνια δεν το κάνει όπως παλιότερα.

Πάντως το θέμα με τον φορτιστή μάλλον τελικά δεν μας αφορά, λογικά μόνο στην Ιαπωνία θα ισχύει. Από ότι διάβασα σε κάποια forums αυτό με τους φορτιστές έχει γίνει και με άλλες κονσόλες εκεί πέρα. Πάντως ακόμα και χωρίς φορτιστή, ακόμα και αν έπρεπε να αγοράσω ξεχωριστά τα κουμπιά, θα το προτιμούσα από το Vita. Απλά δεν είναι σωστό να ρίχνει το επίπεδό η εταιρία επειδή το Vita έπιασε πάτο.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Σιγά μην τρέξουμε κιόλας να πάρουμε 3DS XL βρε Candy...... Προσωπικά το DS έχει ατελείωτη βιβλιοθήκη και αρκετά διαμάντια δεν τα έχω παίξει ακόμη. Οπότε το 3DS θα αργήσει να έλθει στα χέρια μου, ειδικά αν συνεχίσει να κυκλοφορεί αυτά τα παιγνίδια.

metalcandyman είπε:
Μονο μην τρεξετε να το παρετε ολοι εσεις που σας απογοητευσε η NINTENDO και το 3DS οταν θα κυκλοφορησουν το αποκλειστικο καινουριο castlevania το καινουριο fire emblem,ολες οι αλλες αποκλειστικοτητες του η κανενα καινουριο zelda,metroid,donkey kong.Λες και απο ολους τους αλλους εχετε ενθουσιαστη και η NINTENDO σας χαλασε.Η NINTENDO πηρε ενα υπερεπυτηχημενο 3DS και το εκανε ακομα καλητερο με μεγαλητερη οθονη και καλητερη μπαταρια σε εξαιρετικη τιμη.Αυτο με τον φορτιστη και μενα με ξενισε και δεν το καταλαβα σαν κινηση αλλα εχει μια λογικη τουλαχιστων για την ιαπωνια γιατι ειναι δεδομενο οτι ολα τα εκκατομυρια γιαπωνεζακια που εχουν 3DS θα παρουν το XL οποτε δεν χρειαζονται φορτιστη.Η κινηση της NINTENDO με το XL ειναι εξαιρετικη δεινη μια φρεσκαδα στην κονσολα και βουλωνει τα στοματα ολων αυτων που τους χαλαγε η οθονη του 3DS.Με το που θα κυκλοφορησει τα νουμερα πωλησεων θα εκτοξευθουν και μπορει να μη μας νοιαζη εμας αυτο αλλα νοιαζη την NINTENDO σαν εταιρια.Και οπως ειπα και παραπανω ηταν δεδομενο οτι θα εμφανιζοταν το XL αλλα δεν θα εμφανιστη καποιο αλλο μοντελο στο μελον μαυτο θα παει η NINTENDO γιατι οπως δηλωσε ο miyamoto ειναι ηδη στα πρωτα σταδια αναπτυξης της καινουριας φορητης κονσολας.
αυτή σου η πρόταση νομίζω τα λέει όλα,προσωπικά βάσει των βελτιώσεων που έκανε ή μάλλον δεν έκανε (ανάλογα με το πια σκοπιά θα το δεις) νομίζω ότι απευθύνεται μόνο σε αυτούς* που έχουν ήδη 3ds,πόσοι όμως από αυτούς θα βάλουν πάλι πρόθυμα στο χέρι στη τσέπη όταν έχουν καεί ήδη 2 φορές ( με τη πρώτη να είναι φυσικά το launch και η δεύτερη,σε μικρότερο βαθμό,το "διπλομόχλι" ) ; η λογική λέει ένα ποσοστό αρκετά μικρότερο από το τωρινό user base αλλά δυστυχώς στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί και να μην ισχύει.Να εξηγήσω το δυστυχώς κάνοντάς σου μια ερώτηση μιας και είσαι εύκαιρος :D ,εσύ ως fanboy :D θέλεις ειλικρινά να πετύχει; είμαι σίγουρος ότι λόγω του fanboysmού :P σου θα πεις ναι αλλά μήπως θα έπρεπε να πεις όχι; όχι γιατί με την χωρίς όρους υποστήριξή σου επιβραβεύεις μια μέτρια υλοποίηση και στερείς έτσι έμμεσα από τον απλό καταναλωτή τη δυνατότητα να αναβαθμίσει σε κάτι πραγματικά ΠΟΛΥ καλύτερο από το υπάρχον. (το παραπάνω φυσικά δεν ισχύει μόνο για το 3ds)

*θετικά/αρνητικά του 3ds xl

+μεγαλύτερες οθόνες

+ελαφρώς μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας (από την οποία ωφελείται κυρίως το ds mode)

+ίσως πιο σταθερό σε απόδοση 3d

+-μεγαλύτερο μέγεθος (+ για όσους έχουν μεγάλα χέρια, - δυσκολότερη μετακίνηση λόγω όγκου)

-υψηλότερη τιμή,σε αυτή τη φάση

-αυξημένο βάρος

-έλλειψη φορτιστή

-ασυμβατότητα με υπάρχοντα περιφερειακά

-πάρα πολύ χαμηλή πυκνότητα pixels ( γύρω στα 96-98 dpi :o ,ούτε κινητά δεκαετίας δεν έχουν τόσο χαμηλή πυκνότητα :P ) ,ίσως να μην υπάρξει το λεγόμενο "fuzzy look" στα γραφικά ,καθώς η αναπαράσταση των γραφικών ακούγεται ότι θα είναι 1 προς 1, αλλά για τα rpgs,casualιες τύπου hidden object games και παιχνίδια με έντονο aliasing θα είναι πρόβλημα

όχι και τόσο ελκυστικό όσο θα μπορούσε να είναι για ένα όχι fanboy αλλά ψαγμένο καταναλωτή (φυσικά εξαιρούνται αυτοί που παρασέρνονται σαν τα πρόβατα από μια χ διαφήμιση και αυτοί που επειδή κάποτε αγόρασαν ένα "νιντεντο" [με απότομη προφορά και με το ν τ να προφέρεται φυσικά ντ ,αντίστοιχο δηλαδή με το "πλέϊστέσιο" :D ] που ήταν ή τους είπαν ότι είναι καλό θεωρούν ότι ισχύει ad infinitum)

( το κείμενο ανάμεσα στους 2 αστερίσκους είναι ένας 2ος συλλογισμός που χώθηκε,άγνωστο πως :D )

Καμμια φορα οι εταιρειες παρασερνονται και ξεχνανε την εννοια τι θα πει "φορητο". Καλη η φαση οι 2 μεγαλες οθονες αλλα πολυ αρνητικο στο θεμα οτι παιρνω μαζι μου τον τενεκε. Το απλο 3DS το παω λογο οτι εχει μεγεθος DS Lite και ειναι καπως πιο αποδεκτο. Τωρα οσον αφορα την αναλυση καλυτερα να δινανε κατι παραπανω για να μην ξεφτιλιζονται καταστασεις.Παρε παραδειγμα DSi XL.

krem13 είπε:
αυτή σου η πρόταση νομίζω τα λέει όλα,προσωπικά βάσει των βελτιώσεων που έκανε ή μάλλον δεν έκανε (ανάλογα με το πια σκοπιά θα το δεις) νομίζω ότι απευθύνεται μόνο σε αυτούς* που έχουν ήδη 3ds,πόσοι όμως από αυτούς θα βάλουν πάλι πρόθυμα στο χέρι στη τσέπη όταν έχουν καεί ήδη 2 φορές ( με τη πρώτη να είναι φυσικά το launch και η δεύτερη,σε μικρότερο βαθμό,το "διπλομόχλι" ) ; η λογική λέει ένα ποσοστό αρκετά μικρότερο από το τωρινό user base αλλά δυστυχώς στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί και να μην ισχύει.Να εξηγήσω το δυστυχώς κάνοντάς σου μια ερώτηση μιας και είσαι εύκαιρος :D ,εσύ ως fanboy :D θέλεις ειλικρινά να πετύχει; είμαι σίγουρος ότι λόγω του fanboysmού :P σου θα πεις ναι αλλά μήπως θα έπρεπε να πεις όχι; όχι γιατί με την χωρίς όρους υποστήριξή σου επιβραβεύεις μια μέτρια υλοποίηση και στερείς έτσι έμμεσα από τον απλό καταναλωτή τη δυνατότητα να αναβαθμίσει σε κάτι πραγματικά ΠΟΛΥ καλύτερο από το υπάρχον. (το παραπάνω φυσικά δεν ισχύει μόνο για το 3ds)
*θετικά/αρνητικά του 3ds xl

+μεγαλύτερες οθόνες

+ελαφρώς μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας (από την οποία ωφελείται κυρίως το ds mode)

+ίσως πιο σταθερό σε απόδοση 3d

+-μεγαλύτερο μέγεθος (+ για όσους έχουν μεγάλα χέρια, - δυσκολότερη μετακίνηση λόγω όγκου)

-υψηλότερη τιμή,σε αυτή τη φάση

-αυξημένο βάρος

-έλλειψη φορτιστή

-ασυμβατότητα με υπάρχοντα περιφερειακά

-πάρα πολύ χαμηλή πυκνότητα pixels ( γύρω στα 96-98 dpi :o ,ούτε κινητά δεκαετίας δεν έχουν τόσο χαμηλή πυκνότητα :P ) ,ίσως να μην υπάρξει το λεγόμενο "fuzzy look" στα γραφικά ,καθώς η αναπαράσταση των γραφικών ακούγεται ότι θα είναι 1 προς 1, αλλά για τα rpgs,casualιες τύπου hidden object games και παιχνίδια με έντονο aliasing θα είναι πρόβλημα

όχι και τόσο ελκυστικό όσο θα μπορούσε να είναι για ένα όχι fanboy αλλά ψαγμένο καταναλωτή (φυσικά εξαιρούνται αυτοί που παρασέρνονται σαν τα πρόβατα από μια χ διαφήμιση και αυτοί που επειδή κάποτε αγόρασαν ένα "νιντεντο" [με απότομη προφορά και με το ν τ να προφέρεται φυσικά ντ ,αντίστοιχο δηλαδή με το "πλέϊστέσιο" :D ] που ήταν ή τους είπαν ότι είναι καλό θεωρούν ότι ισχύει ad infinitum)

( το κείμενο ανάμεσα στους 2 αστερίσκους είναι ένας 2ος συλλογισμός που χώθηκε,άγνωστο πως :D )
Ολες της αποψεις της σεβομαι εννοοιται αυτο ετσι και με αυτο που λεει ο Geo παραπανω οτι γουσταρει DS και εχει ενα σωρο παιχνιδια να παιξει ακομα γιαυτο θα αργησει να παρει 3DS.Tο ''ειδικά αν συνεχίσει να κυκλοφορεί αυτά τα παιγνίδια'' μονο δεν καταλαβα γιατι το 3DS μεχρι τωρα εχει παιχνιδαρες και ερχονται και αλλα πραγματικα πυρηνικα οπλα.
Ρε φιλε ομως αμα δεν θελει ο ψαγμενος καταναλωτης να παρει 3DS και αν τον χαλανε τα 96-98 dpi τοτε ας παει να παρει psvita που τεχνικα ειναι μερα με την νυχτα και να μην ασχοληθει καθολου με το 3DS που τεχνικα υστερη αλλα εχει και μεγαλητερη επυτηχια και καλητερα παιχνιδια με ολη την σημασια της λεξεως παιχνιδια απο το vita και δεν μιλαω για τα γραφικα.Αν μας ενδιεφεραν μονο αυτα στην ζωη τοτε εγω δεν θα ημουνα ΠΑΟΚ δεν θα ματωνα γιαυτη την ομαδα και δεν θα γυρνουσα ολη την ευρωπη μαζι της και το τελευταιο πρωταθλημα που ειδα να ειναι το 1985 αλλα θα ημουνα γαβρος ωστε ολα να ηταν ευκολα και να βαριομουνα να βλεπω πρωταθληματα και κυπελα.Εκαναν οι ανθρωποι καποιες αναβαθμησης που θεωρησαν σημαντικες οπως η μεγαλυτεροι οθονη και η μεγαλητερη διαρκεια της μπαταριας.Ε δεν γεινεται να αλαζαν ολο τον σχεδιασμο της κονσολας να εβαζαν και δευτερο μοχλο να αλαζαν και την οθονη ωστε να ειχε μεγαλητερη αναλυση και να εβαζαν μεγαλητερη μνημη και καλητερο επεξεργαστη.Και ολα αυτα να εκαναν παλι θα εβγαιναν πολλοι και θα γκρινιαζαν και θα ελεγαν ''ουστ ρε NINTENDO που προσπαθεις να χρυσωσεις το χαπι με αναβαθμησεις και δεν κυκλοφορεις καινουρια κονσολα'' και διαφορα αλλα τετοια ωραια.Δεν γεινοταν να αναβαθμησουν κατι αλλο εχω βαρεθει να το λεω οτι σε προσφατη συνεντευξη του ο miyamoto εδωσε την ειδηση οτι εχει ξεκινησει ηδη ο σχεδιασμος της καινουριας φορητης κονσολας της NINTENDO οποτε θα πορευτουν με το 3DS μεχρι τοτε.

Και φυσικα διαφωνω οτι απευθηνετε σε αυτους που ηδη εχουν 3DS.Δεν βαζω τον εαυτο μου γιατι οπως ξαναειπα και μια .... με οθονη και κουμπια και το NINTENDO γραμμενο επανω να εβγαζαν θα την επερνα.Οταν εχει καποιος 3DS μπορει πολυ απλα να μην το παρει και ολα καλα δεν θα του βαλει το διλημα η NINTENDO με αποκλειστικα παιχνιδια για το XL ωστε να παει να το παρει γιατι πολυ απλα μιλαμε για την ιδια κονσολα με τα ιδια παιχνιδια.Και ουτε η διαφορα τιμης ειναι τεραστια μια χαρα ειναι.Οπως και για τον φορτιστη ειοαμε ειναι βλακεια δεν διαφωνει κανεις σαυτο αλλα αυτος που γουσταρει και θα παει να παρει το XL δεν θα κολωσει στο φορτιστη.Αυξημενο μεγεθος και βαρος τα ακουω βερεσε δεν ειναι αυτη λογοι να μην το παρει καποιος.Εδω αλλη γυρνανε με το ipad στον ωμο σαν κανενα σακηδιο η με κατι κινητα 4 και ιντσες δεν θα τους χαλασει το 3DS.Μια χαρα ειναι η NINTENDO αναβαθμησε το υπαρχον μοντελο και θα πορευτει μαυτο μεχρι μεχρι να κυκλοφορησει το καινουριο φορητο,κυκλοφορει σε λιγους μηνες η καινουρια κονσολα το Wii U και ερχονται καποια πολυ καλα παιχνιδια για το Wii.E οποιος περιμενε παραπανω πραγματα και δεν ειναι ευχαριστημενος με ολα αυτα δεν θα του αλαξω εγω αποψη αλλα ειναι καιρος να ξεκολησουμε απο το NES και το SNES και το τι γεινοταν τοτε που υπηρχαν στο προσκυνιο η NINTENDO και η sega.Eγω παιζω σχεδον καθημερινα με αυτες της κονσολες γιατι της λατρευω αλλα ας σταματησουμε να συγκρινουμε το τοτε με το τωρα εχει αλαξει και η αγορα και το marketing και κυριως εχουν αλαξει οι Gamers.Καθε ενας εχει την αποψη του και αγοραζει οτι θελει αλλα το να τα βρισκει ολα στραβα ε δεν στεκει ρε φιλε.Αν με πει θα παω να παρω psvita γιτι εχει φανταστικα γραφικα και ειναι πανυσχηρο σε σχεση με το 3DS θα συμφωνησω απολυτα γιατι εχει δικειο αλλα να μην του αρεσει η αναβαθμηση του 3DS για το βαρος,για τον ογκο και γιατι δεν μπηκε δευτερος μοχλος ε τοτε προσωπικα εγω δεν θα κατσω να ασχοληθω.

να σου πω,προσωπικά δεν με νοιάζει να το συγκρίνω με το psvita ή το ipad και τι προσφέρει/δεν προσφέρει σε σχέση με αυτά,το συγκρίνω μόνο σε σχέση με τον άμεσο ανταγωνιστή του που είναι το ίδιο το 3ds,σε σχέση με αυτό λοιπόν αφορούν αυτά που έγραψα παραπάνω,γιατί ένας μέσος χωρίς συγκεκριμένες ανάγκες (πχ μεγαλύτερες οθόνες λόγω κάποιου προβλήματος όρασης) και επιθυμίες καταναλωτής να προτιμήσει αυτό και όχι το απλό 3ds.

Nintendo 3DS 8-Bit Summer

Nemo είπε:
Να τα είχε και φθηνότερα. Ειδικά, ότι περιέχει Mario, το κοπανάει 6?. Για παιχνίδι 20 ετών+, δεν είναι και λίγα. Χτυπήστε την πειρατία, δίνοντας τα φθηνότερα ρε παιδιά. Και τώρα που το λέω, μέχρι το βράδυ νομίζω ότι δίνουν το Super Mario World για το GB, μισή τιμή.

Έχεις δίκαιο divined....οι τιμές της Virtual Console είναι υψηλές και απευθύνονται μόνο σε αυτούς που έχουν χρήματα για πέταμα. Δεν μπορείς να έχεις ένα rom κοντά στα 15 ευρώ, το οποίο μπορώ να βρω μεταχειρισμένο και αυθεντικό στην ίδια τιμή.

Aardvark είπε:
Πληρωστε μαγκακια 2ο 3DS χωρις φορτιστη στην συσκευασια για να κονομησει η Νιντυ περισσοτερα.
Καραλολ..
Μαγκιά μας να πληρώνουμε για κονσόλες αγαπητέ Aardy. :P

Φυσικά day 1 για μένα, πάει στη συλλογή, δεν θυμάμαι πρέπει να είναι η 50η ή η 51η κονσόλα;

Τώρα να μου πεις, 200 ευρώ τα δίνεις για συλλογή εύκολα σήμερα; Και ναι και όχι. Να σκευτείς ότι γράφω από Macbookpro retina display, το νέο διαμαντάκι της Ninty κοστίζει λιγότερο από την επέκταση εγγύησης του. Άσε που είναι Ninty και χωρίς επεξεργαστή να το βγάλει θα το πάρω πάλι.

Και αν δεν συμφωνείτε με τα γραφόμενά μου, σας παραπέμπω στην "υπογραφή" μου.

pooky(1) είπε:
Μαγκιά μας να πληρώνουμε για κονσόλες αγαπητέ Aardy. :P
Φυσικά day 1 για μένα, πάει στη συλλογή, δεν θυμάμαι πρέπει να είναι η 50η ή η 51η κονσόλα;

Τώρα να μου πεις, 200 ευρώ τα δίνεις για συλλογή εύκολα σήμερα; Και ναι και όχι. Να σκευτείς ότι γράφω από Macbookpro retina display, το νέο διαμαντάκι της Ninty κοστίζει λιγότερο από την επέκταση εγγύησης του. Άσε που είναι Ninty και χωρίς επεξεργαστή να το βγάλει θα το πάρω πάλι.

Και αν δεν συμφωνείτε με τα γραφόμενά μου, σας παραπέμπω στην "υπογραφή" μου.
Καποτε πρεπει να κανετε πισω και να ριξετε καμμια ντοματα στην εταιρεια που κανει αυτες τις κινησεις.ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΕΙΝΕΣ! :P To fanboy σε ιαπωνικα romaji το εγραψες? :P

Τωρα οσον αφορα τα macbook εκει παω πασο γιατι βαδιζουμε στο δρομο :P

Όχι ρε συ, απλά είναι λογοπαίγνιο. Fanboi (με "i" κεφαλαίο στο τέλος) για χαβαλέ!

Α, και μη μου το macbook τάρατε και ρίξω κανένα curse spell στην M$ και αρχίσει να βαράει πράσινες, μπλε και τιρκουάζ οθόνες μαζί.....

3DS XL και τα μυαλά στα κάγκελα!

Τα Pokemon black 2 και pokemon white 2 για το DS εκαναν μονο στην ιαπωνια πωλησεις της ταξης των 1.600.000 κομματιων 2 μολις μερες απο την κυκλοφορια τους.Επισης 1 εκκατομυριο ειναι μονο οι προπαραγγελιες.Φανταστητε τι εχει να γιννει σε ολο τον κοσμο.Αντε γεια σε ολους τους ανυπαρκτους μια ειναι η εταιρια που αξιζει να βρισκεται στα videogames και αυτη ειναι η τεραστια NINTENDO.

metalcandyman είπε:
Τα Pokemon black 2 και pokemon white 2 για το DS εκαναν μονο στην ιαπωνια πωλησεις της ταξης των 1.600.000 κομματιων 2 μολις μερες απο την κυκλοφορια τους.Επισης 1 εκκατομυριο ειναι μονο οι προπαραγγελιες.Φανταστητε τι εχει να γιννει σε ολο τον κοσμο.Αντε γεια σε ολους τους ανυπαρκτους μια ειναι η εταιρια που αξιζει να βρισκεται στα videogames και αυτη ειναι η τεραστια NINTENDO.
χωρίς να παύει να είναι εντυπωσιακός αριθμός,από ότι βλέπω ξεχνάς επιμελώς να αναφέρεις ότι οι προκάτοχοί τους πούλησαν στο ίδιο διάστημα σχεδόν τα διπλάσια αντίτυπα :P

Δεν ξεχναω τιποτα απλα δεν το αναφερα γιατι η πωλησεις ολων των προηγουμενων παιχνιδιων pokemon που ηταν μεγαλητερες εγειναν σε κονσολες που ηταν οι μονες στην αγορα και στην ανθηση τους και οχι οπως το DS που ειναι στα τελευταια του γιατι ολο το βαρος εχει πεσει στο 3DS και τωρα στο 3DS XL.Οποτε οι πωλησεις των παιχνιδιων ειναι απιστευτεσ οχι απλα εντυπωσιακες.Μονο η NINTENDO αξιζει να βρισκεται στα videogames παρτε το ολοι χαμπαρι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

Εντάξει μη γινόμαστε και παράλογοι.

Τα Pokemon είναι franchise που κοντεύει 20ετία. Το ότι πουλάει τόσα κομμάτια σήμερα με την παρούσα οικονομική συγγυρία, είναι τεράστια επιτυχία.

Μόνο η Nintendo μπορεί και αξίζει. Τέλος.

Απλα υπεροχο.Αντε γεια σε ολους τους αλλους τους ανυπαρκτους (Ξερουν αυτοι ποιοι ειναι μην τα λεμε εκατο φορες :P ) NINTENDO ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

Αυτά είναι και κυκλοφορεί την ίδια μέρα με το Mario II. Τέλεια.

Βασίλη εμείς θα το απολαύσουμε δεόντως και άσε τους haters να λένε. Με Apple ασχολούμαι, τους haters και τους "ειδικούς" (αυτούς που έχουν άποψη για κάτι ενώ ζήτημα να το έχουν δει κάπου αλλού εκτός του Youtube) τους έχω φάει με τις ντουζίνες το τελευταίο χρόνο.

Ανακοινωθηκε η τιμη του στην Ελλαδα που ειναι στα 230 ευρω χωρις φορτιστη(λιγο ντροπη δεν βλαπτει).Αντε καλοριζικο!

Πίσω
Μπλουζα