elephadas
MultiDimensional RetroDivinitY
- Αντιδράσεις
- 14.831
Κο ο Χατζιδάκις απεχθανόταν το "Παιδιά του Πειραιά" κι ας του χάρισε διεθνή αναγνώριση. Δεν νομίζω ότι είναι πρωτοφανές ένας ηθοποιός με μακρόχρονη καριέρα να μην ευχαριστείται όταν σε συνεντεύξεις κυριαρχουν ερωτήσεις για έναν παλιό του ρόλο, σαν να μην έχει κάνει κάτι σημαντικό από τότε. Δεν είναι θέμα αχαριστίας προς το ρόλο. Αν και ο Μπέζος έκτοτε έχει αναγάγει το γκρινιάρικο μουρτζούφλικο τσαντισμένο στυλ σε μανιέρα οπότε πώς να μην του βγαίνει και σε συνεντεύξεις?
(Άσχετη ερώτηση: Λεσβίες έχουν παρουσιαστεί σε ελληνικές τηλεοπτικές σειρές? Ή είναι ακόμη ταμπού θέμα?)
Με την οποία συμφωνώ κι εγώ. Αλλά φταίει ίσως τό ότι είδα και τις δυο σειρές την ίδια χοντρικά εποχή, πριν λίγα χρόνια, ενώ ο χαρακτήρας του Μπέζου δημιουργήθηκε σε καιρό που δεν μπορούσαν να είναι πολύ προχωρημένοι, δεν το σήκωνε το τηλεοπτικό κοινό. Δεν φτιάχνανε πειραματική αβανγκαρντίστικη ταινία αλλά εμπορικό σήριαλ. Κι έτσι ήταν αναγκαστικά περιορισμένοι. Απ' ό,τι θυμάμαι, η σεξουαλικότητα του χαρακτήρα του Μπέζου δεν έπαιζε ιδιαίτερο ρόλο στα επεισόδια, σε αντίθεση με τα γκομενιλίκια του "Βλάσση" και τις σχέσεις του ζευγαριού, ενώ την εποχή των "Υπέροχων Πλασμάτων" ο Πυρπασόπουλος ήταν πιο ελεύθερος στο πώς μπορούσε να παίξει τον γκέι χαρακτήρα . Αντίθετα ο Τόνυ Δημητρίου στις "Αδελφές ψυχές" (που και από τίτλο ήταν ανόητη) ήταν αποτυχημένος στον τρόπο που έπαιζε. Αυτούς τους 3 σκέφτομαι τώρα σε κωμικές σειρές.ΦΖΠ1 είπε:Ωστόσο νομίζω ότι τον υποσκέλισε ο Πυρπασόπουλος στα "Υπέροχα πλάσματα" (προσωπική άποψη) ,
(Άσχετη ερώτηση: Λεσβίες έχουν παρουσιαστεί σε ελληνικές τηλεοπτικές σειρές? Ή είναι ακόμη ταμπού θέμα?)
Δεν έχει παρά να μη δίνει συνεντεύξεις αν δεν του αρέσουν οι ερωτήσεις. Λίγο τραβάτε με κι ας κλάιω μου φαίνεταιRakeesh είπε:Εμενα μου εχει δωσει την εντυπωση οτι απλα δεν παει τους δημοσιογραφους, με τις ενιοτε κλισέ και ανόητες ερωτήσεις.