θανος
RetroJunkie™
- Αντιδράσεις
- 670
οι warlord ερχονται 24 απριλιου στην θεσσαλονικη και 27 απριλιου στην αθηνα ακονιστε τα σπαθια σας θα σας δω εκει http://rockoverdose.gr/news_details.php?id=14724
Σωστήηηηηη :flower: :flower: :flower: ....Kambia είπε:Θα προσπαθήσω να πάω και γω.Ε ρε να ακούς live το Deliver us και να χτυπιέσαι
Τώρα, με άγχωσες !krem13 είπε:πήρα εισιτήρια μέσα στο πρώτο 20λεπτο της προπώλησης,θα είχα αγοράσει μέσα στα πρώτα 5' αν δεν μου είχε κοπεί η σύνδεση του internet .
30 ευρώ που θα είναι και το μοναδικό διαθέσιμο.exetlaios είπε:Τώρα, με άγχωσες ! Λες να εξαντληθούν ;
Πόσο σου "πήγε το μαλλί" ;
κακά τα ψέματα,υπάρχει περίπτωση να μαζέψουν (πολύ) παραπάνω κόσμο ; δεν νομίζω .αν μπεις για παράδειγμα στη σελίδα στο facebook θα δεις ότι 527 άτομα έχουν πει ότι θα πάνε και άλλα 127 ίσως.άντε να βάλεις και 100-200 άτομα που θα πάνε αλλά δεν είναι στη σελίδα; ε,και τα 1000 δύσκολο να τα πιάσουν...exetlaios είπε:Πολύ μικρό μου φαίνεται το Γκαγκάριν, για Warlord.Ίδομεν ...
Μωρέ, επειδή είναι συναυλία η οποία ... μου μυρίζει sold out, καλύτερα να μεριμνήσουμε νωρίς - νωρίς για τα εισιτηριάκια μας !!! Αν αρχίσει η προπώληση στο Ticket House ή σε παρόμοιους χώρους, ρίξτε ενημέρωσηkrem13 είπε:κακά τα ψέματα,υπάρχει περίπτωση να μαζέψουν (πολύ) παραπάνω κόσμο ; δεν νομίζω .αν μπεις για παράδειγμα στη σελίδα στο facebook θα δεις ότι 527 άτομα έχουν πει ότι θα πάνε και άλλα 127 ίσως.άντε να βάλεις και 100-200 άτομα που θα πάνε αλλά δεν είναι στη σελίδα; ε,και τα 1000 δύσκολο να τα πιάσουν...
εγώ πάντως μερίμνησα .από το ticket arena ξεκίνησε η προπώληση,δεν ξέρω αν έχουν μείνει άλλα εισιτήρια (προπώλησης) και αν θα γίνει διανομή και από άλλες εταιρίες.Rinus Cesar είπε:Μωρέ, επειδή είναι συναυλία η οποία ... μου μυρίζει sold out, καλύτερα να μεριμνήσουμε νωρίς - νωρίς για τα εισιτηριάκια μας !!! Αν αρχίσει η προπώληση στο Ticket House ή σε παρόμοιους χώρους, ρίξτε ενημέρωση
Tι είπε στο facebook ο Tsamis ????Dragon_K. είπε:, για λόγους που έχουν να κάνουν με το πλήρες ξεβράκωμα του Τσάμη και του χαρακτήρα που επέδειξε στο facebook τον τελευταίο καιρό.
Ας τον μαζέψει κάποιος επειγόντως.