Oι Warlord στην Ελλάδα!

Ηχο παράγει και ενας γωνιακός τροχός. Αμα σ'αρέσει όπως κάνει, πάσο μουχαχαχααααααααααααααααααα!

ΥΓ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα γούστα των ανθρώπων, τα σέβομαι απόλυτα!

ΥΓ2. Ο άνθρωπος ρε είναι νορμαλ, δεν ακούει κρεάτορ, αλλα ακούει όλες τις αγαπημένες μου μπάντες (ερώτηση 8)!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αυτες της μπαντες της ακουει ολος ο metal πληθυσμος τηε γης δεν ειναι εξαιρεση αυτος.Και προτιμω να ακουω γωνιακο τροχο,κομπρεσερ να βαρανε,η τα χτυπητηρια που εχω στο μαγαζι και βαραω σαντιγυ παρα να ακουω κατι γλυκαναλατα πιιο γλυκα και απο 100 κιλα ζαχαρη.Φυσικα και τα γουστα ειναι γουστα και σεβομαστε οτι μουσικη ακουει ο καθενας αλλα δεν μπορει ενας που την μπαντα του την ξερουν καποιοι συγκεκριμενοι να μιλαει για τους Kreator που ειναι μπαντα παγκοσμιας κλιμακας με εκκατομυρια οπαδους.Καλα εκαναν και τον εκραψαν και συγνωμες και ολα αυτα για τα ματια του κοσμου ειναι να χαμε να λεγαμε.
 
:headbangdude:

:p :p

Στο θεμα μας. Ο μονος λόγος που δε θα παω είναι επειδή το Gagarin χωράει μόνο 1200 άτομα. Συνάδελφος μου είπε ότι είχε βγει μισολιπόθυμος από συναυλία όπου το πλήθος ήταν υπεραριθμο και ηταν "πατείς με πατώ σε". Πιστεύω ότι σίγουρα θα είναι περισσότεροι αυτοί που τελικά θα μπουν. Υπαρχει επίσης πιθανότητα άνθρωποι που εχουν αγοράσει εισητήρια, να μην καταφέρουν να μπουν.
 
Από την στιγμή που η tori amos διασκεύασε το raining blood των slayer τα λογια ειναι περιττά
 
Και που κολαει αυτο με την Tori amos;Επειδη μια διαφορετικου στυλ καλιτεχνης διασκευασε ενα τραγουδι θα απαξιωσουμε την μπαντα;μην πω τι θα εδειναν αλλοι για να βρισκοταν στην θεση των slayer και της καριερας τους.
 
Η tori amos δίνει αξία στη μπάντα με το να διασκευάσει κομμάτι τους. Αυτό λέει το παληκάρι ρε! :D
 
Lol! Σε άμεση συσχέτιση με το τόπικ, δηλαδή! :D

Θέλετε να ξαναγυρίσουμε στους Warlord? :)
 
Αυτο που ειπε ο @rygan.πληροφοριακα λατευω τους slayer αλλα πιο πολυ τους kreator.Στους warlord τωρα...οταν λες μια χαζομαρα λογικο να τρεχεις και να βγαζεις μακροσκελης απολογια μετα.Χαζομαρα του σιγουρα.Οσοι πατε στην συναυλια καλα να περασετε :)
 
Ναι ξαναγυρνάμε στους warlord. Λοιπον θα μας πει κάποιο παληκάρι κάτι επάνω σ'αυτό που έγραψα για τους υπεράριθμους;
 
Oι Warlord ειναι ''χεβι μεταλ για λιγους''.Οπως προσπαθουσε να μας πεισει ενας συντακτης καποτε μεσα απο τη στηλη του.Εμεις που ακουμε thrash/noise/grind/punk/hardcore (αλλα και κλασσικο μεταλ) ειμαστε βαρος στον πλανητη μαζι με ολες αυτες τις καταπτιστες μπαντες φυσικα.Προσωπικα δεν τους θεωρησα ποτε αξιομνημονευτη μπαντα ποσο μαλλον οταν αναλογες του ειδους ειχαν πολυ μεγαλυτερη διαρκεια και καλυτερα αλμπουμ να επιδειξουν.Αλλα ετσι εχουν μαθει καποιοι....μπαντες με 10 τραγουδια και δυο λαιβ στο γκαραζ του σπιτιου τους να τους δινουν ''καλτ στατους'' και να τους θεωρουν πολυ ''τρρρροοουυυυ μεταλ'' και αλλους με μονιμη παρουσια και σκληρη δουλεια να τους βολιδοσκοπουν συνεχεια.

Αν στη συναυλια (καλα να περασετε) ο κυριος Τσαμης δει στους ηχους της μπαντας του να χτυπιουνται και καφροι αραγε θα εκανε αυτα τα απαξιωτικα σχολια περι Κreator η ακραιου ηχου;Εγω λεω παλι πως στη κριση που ζουμε δε θα πει whimps and posers live the hall...

Προς αποφυγη παρεξηγησεων τα σχολια μου δεν εχουν καμια δοση ειρωνιας προς τους συμφορουμητες απλα αναφερω πραγματα που τα ακουω δυο δεκαετιες τωρα ως ''πανκης με μακρια μαλλια''
 
Και εγω ως 30+ μακριμαλλης και με σχεδόν 20 χρονια στην μουσική σκηνή (πάνω σε όλα σχεδον τα είδη) έχω να πω ότι οι απερισκεπτες δηλώσεις του Τσαμη ή του εκάστοτε μέλους της μπάντας, δεν αναιρούν την προσφορά της ίδιας της μπάντας στον χώρο της μουσικής. Την εποχή που εμφανίστηκαν οι Warlord είχαμε να επιλέξουμε ανάμεσα στο επικό power metal (όπως Manowar, Virgin Steel, κ.τ.λ) και στο progressive. Οι Warlord χαρεί στον Τσαμη με τις επικό-λυρικες του μελωδίες και τον Mark Zonder με τις progressive επιρροές του, κατάφεραν να τα συνδυάσουν με επιτυχία!!! Αλλα οι Warlord δεν ειναι μονο ο Τσαμης!!! Υπάρχει και ο Mark Zonder όπου έχει μια τεράστια μουσική πορεία μετα τους Warlord. Πολυ μεγαλύτερη απο του Βασιλακη!!! 15 χρονια στους Fates Warning, projects με Kevin Moore (ex-Dream Theater), clinics σε μουσικά κολέγια (MI) και με DVDs εκμάθησης, φανερώνουν την διαφορα στην μουσική πεδία που έχουν αυτα τα 2 άτομα. Μιλάμε για έναν επαγγελματία ενεργό μουσικό σε αντίθεση με τον Τσαμη που είναι το χόμπι του! Και είναι λογικο ένας χομπιστας να έχει ασχοληθεί μόνο με ΕΝΑ είδος, με αποτέλεσμα τα υπόλοιπα να του φαίνονται κατώτερα. Και αυτο φενεται και απο τα τερατουργήματα που έκανε στην μετα-Warlord εποχή. Σε αντίθεση με έναν επαγγελματία όπου για να είναι σωστός απέναντι στον εαυτό του και στην τεχνικη του, ΠΡΕΠΕΙ να ασχοληθεί με όλα τα είδη. Απο blast μέχρι swing!!! Έτσι όταν ο Τσαμης ακούει Kreator, Sepultura ή Slayer, του έρχεται στο μυαλο του μια πριόνοκορδέλα, ενώ στον Zonder μια νέα μουσική πρόκληση ώστε να βελτίωση την ταχύτητα του στα single strokes στο double-bassing. Και για να καταλήξω... Δεν θα λαβω υπόψη τα λόγια ενός χομπιστα που έτυχε να κανει κάτι στις αρχές του '80, αλλα το αποτέλεσμα που πρόσφερε η μπάντα των Warlord όπου αποτελείται απο άλλους 3 μουσικούς εκ των οποίων ο ένας τυχαίνει να είναι ο Mark Zonder.
 
Εν τέλει το θέμα έχει λίγο πολύ, λήξει. Μας περιμένει ακρόαση ενός μεγαλειώδους άλμπουμ και 2 συναυλίες στις οποίες το συναίσθημα, οι αναμνήσεις και το πάθος για τις ανεπανάληπτες μελωδίες των ηγετών του επικού ήχου, θα κυριαρχήσουν.... Το The Holy Empire είναι πραγματικά απίστευτο album!!!
 
πρωτον,συμφωνω,πολυ καλο το νεο αλμπουμ..

δευτερον,αυτοι οπως και οι Kreator,σπρωχτηκαν ΚΑΡΓΑ απο το M.Hammer η οπως λεγοταν τοτε..

ειδικα αυτοι,με ..εναμισι αλμπουμ και χωρις λαιβ εμφανισεις..και ειδικοτερα απο εναν συντακτη, [edit] που εφερε ως προσωνυμιο το ονομα τους..

Τριτον,ο Τσαμης ειναι [edit] επειδη ..το μαζεψε,ενω ειχε απολυτα δικιο!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
don dokken είπε:
πρωτον,συμφωνω,πολυ καλο το νεο αλμπουμ..δευτερον,αυτοι οπως και οι Kreator,σπρωχτηκαν ΚΑΡΓΑ απο το M.Hammer η οπως λεγοταν τοτε..

ειδικα αυτοι,με ..εναμισι αλμπουμ και χωρις λαιβ εμφανισεις..και ειδικοτερα απο εναν συντακτη, [edit] που εφερε ως προσωνυμιο το ονομα τους..

Τριτον,ο Τσαμης ειναι [edit] επειδη ..το μαζεψε,ενω ειχε απολυτα δικιο!
Yπαρχει μια σημαντικη διαφορα οι Κreator εκεινη την εποχη ηταν μπαντα η οποια ειχε φτασει στο ζενιθ της με πελωριες δισκαρες, παγκοσμιες περιοδειες και σαφως περισσοτερους οπαδους στην Ελλαδα απο τους αλλους.Οποτε η συγκριση ειναι ατυχης και μονο σπρωξιμο δεν εφαγαν.Απο την αλλη το να ασχοληθω με το συγκεκριμενο συντακτη οπως και τους περισσοτερους εκεινης της εποχης ειναι χασιμο χρονου ιδιως οταν ζουνε στον κοσμο τους.

[edit] Καλύτερα να μείνουμε ontopic - στο γεγονός ότι οι Warlord έρχονται στην Ελλάδα... Χαρακτηρισμοί και συγκρίσεις δεν έχουν θέση στο φόρουμ! ;) [/edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
@Deathshadow Συμφωνουμε απολυτα φιλαρακι μου :thumbup:

Θα με πεσουν και οι τριχες απο της μασχαλες μαυτα που διαβαζω.Αμα δεν γουσταρει καποιος τους Kreator η το ειδος μουσικης που παιζουν γουστο και καπελο του.[edit] Οι Kreator ειναι απο της κορυφαιες μοπαντες σε ολο τον κοσμο με δισκαρες,κομματαρες και ενα σκασμο συναυλιες με χιλιαδες κοσμο.Ελεος ποια μαυτον τον τσαμη και πολυ ασχοληθηκαμε.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ρε μάγκες, έχω φρικάρει που πρέπει να υποστώ ΤΡΙΑ support groups !

Θα φάμε ΤΟ στρίμωγμα λόγω sold-out, θα υποστούμε και 3 μπάντες άσχετες !

Βλέπω να περιμένω κάνα τρίωρο στριμωγμένο σαν τρελός, μέχρι να ανέβουν οι Warlord.

Μεγάλη η χάρη του Τσάμη.

Υ.Γ. Μπας και έχει κανείς άποψη, για τα 3 αυτά γκρουπ ;
 
exetlaios είπε:
Ρε μάγκες, έχω φρικάρει που πρέπει να υποστώ ΤΡΙΑ support groups !Θα φάμε ΤΟ στρίμωγμα λόγω sold-out, θα υποστούμε και 3 μπάντες άσχετες !

Βλέπω να περιμένω κάνα τρίωρο στριμωγμένο σαν τρελός, μέχρι να ανέβουν οι Warlord.

Μεγάλη η χάρη του Τσάμη.

Υ.Γ. Μπας και έχει κανείς άποψη, για τα 3 αυτά γκρουπ ;
war dance,dexter ward και doomsword σωστά ;

για τους war dance δεν ξέρω κάτι,τώρα από τους άλλους

οι dexter ward παίζουν κλασσικό heavy metal όπως αρκετά άλλα συγκροτήματα τα τελευταία χρόνια,αρκετά καλό υλικό.ο τραγουδιστής τους είναι ο προηγούμενος τραγουδιστής των battleroar,ο Marco Concoreggi.

οι doomsword κινούνται στο epic metal με στοιχεία από doom ,έχουν ήχο δηλαδή που πλησιάζει σε συγκροτήματα όπως οι manilla road,omen,solstice,battleroar κ.α. . κατά τη γνώμη μου απλά ΣΠΕΡΝΟΥΝ και θα έπρεπε (αν και δεν τους έχω δει ποτέ live) αυτοί να ήταν οι headliners της βραδιάς :D

*αν η παρουσία των warlord ήταν κάτι το συνηθισμένο στα ελληνικά live,με τις τωρινές συνθήκες όμως δεν έχω πρόβλημα όπως είναι*
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Σ'ενα σημείο γράφει:

Ο λόγος που οι Guard σταμάτησαν μετά το 1997 ήταν γιατί η γυναίκα μου υπέστη θανατηφόρα φλεγμονή της σπονδυλικής στήλης και δεν έχει αναρρώσει έκτοτε.Δεν ήξερα τίποτα για αυτές τις φλεγμονές μέχρι τη στιγμή που συνέβη αυτό στην Vidonne και είναι κάτι το φρικτό.

Και τότε ήταν που αποχώρησα από τη μουσική σκηνή και άρχισα να την φροντίζω (μαζί με την 4χρονη κόρη μας).

Τα σέβη μου!!!!
 
Πίσω
Μπλουζα