OUYA [νέα κονσόλα - Kickstarter]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Συγνώμη αλλά και στο Xbox360 δεν μπορεί ο καθένας να φτιάξει το δικό του παιχνίδι για το Xbox Live Indie Games;

[h=1][/h]

Αλλη μια προσπαθεια αρπαχτης που θα πεσει στο κενο.Μονο και μονο απο το ονομα,καταλαβαινεις......Αγαπη μου,ουαουα!

Maddog είπε:
Κορυφαία η ατάκα του γέρο-pooky. :D Αλλά ο "λαός" φαίνεται να γουστάρει. Σε 1 ώρα και κάτι από το προηγούμενο post μου, τους εμπιστεύτηκαν σχεδόν 1000 άτομα ακόμα και πιάσανε τα 3 μύρια. Something to watch, λοιπόν...
Σίγα...

"THIS PROJECT WILL BE FUNDED ON THURSDAY AUG 9, 1:00AM EDT" Για να δούμε πόσοι από αυτούς θα σκάσουν το ποσό όταν θα τους ζητηθεί. Έτσι παει με το kickstarter. Στο τέλος, όλοι όσοι δήλωσαν ενδιαφέρον θα τους ζητηθεί να καταβάλουν το ποσό που "υποσχέθηκαν". : )))) Μπορεί να τα πάρει όλα, μπορεί και να πάρει ψίχουλα (δε θα ναι πρώτη ούτε τελευταία). Πάντως αν πάρουν τα $3,765,754 που έχει φτάσει τώρα δε θα χρειαστεί να προχωρήσουν σε παραγωγή :)

Δεν εχεις αδικο. Παντως και οι δυο τυπαδες που βρισκονται πισω απο το project ουτε τυχαιοι ειναι, ουτε αναγκη για vapourware εχουν. Φυσικα στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο.

Ο ανταγωνισμος θα ειναι δυσκολος. O Pachter (που λεει συχνα παπατζες παντως) δηλωσε οτι βλεπει το νεο XBOX στα 99 δολλαρια.

Την ιδια στιγμη η Vivendi πνιγεται οικονομικα και βγαζει στο σφυρι την Activision με πιο σιγουρο αγοραστη την Microsoft.

Με λιγα λογια το νεο XBOX φερεται να τιμαται 99 δολλαρια και να παιζει exclusive τα Call of Duty...

O κοσμος διψαει για νεα προϊοντα,7 χρονια ιδιες κονσολες καταντησαν απο φουτουριστικα gadgets σε home appliances κοινα οπως οι ανεμιστηρες και οι ηλεκτρικες κουζινες.

Πάντος, αυτό που μ' αρέσει τελευταία είναι πως όλοι έπιασαν το μύνημα και προσπαθούν να λανσάρουν φθηνές λύσεις. Μπορεί να μην είναι ποιοτικές αλλά σίγουρα φθηνές!

Είναι προφανές ότι το κουτάκι στοχεύει στα free και open source, σύν τα homebrew emulators. Δηλαδή ποιός περίμενε να παίξει max payne 3 με δάυτο, έλεος ! Με δεδομένο ότι μικρό PCάκι για emulator και απλά παιχνιδάκια + HDMI, και υποστήριξη android (δέν υπάρχουν και λίγα παιχνίδια στην πλατφόρμα) δέν υπάρχει ούτε κατα διάνοια με κάτω απο κατοστάρικο, το μηχάνημα έχει δεδομένη επιτυχία. Φθηνό, compact και πιάνει τον παλμό της εποχής. Δηλαδή τσάμπα games.

Ολα φαινοντε πολυ καλα, αλλα γιατι ομως μονο 1gb ram; Τι ακριβως πρεπει να γινει για να προσθεσουν 1gb ακομα; Να τους στειλουνε γραμμα και οι πεντε εκατομμυριοι που επενδυσαν πανω στο μηχανημα;

Αν σκεφτείς ότι το 360 έχει μόλις 512mega ram και κάνει ότι κάνει, όπως το κάνει, δεν πιστεύω ότι χρειάζεται παραπάνω. Σαν να παίρνεις μια 5450 κάρτα γραφικών και να της βάζεις 2 giga ram. Άχρηστο, άτοπο.

Εντάξει, παραπάνω RAM δέν θα πείραζε κανέναν, πάντως φαντάζει αρκετή. Αυτό που λέει το κείμενο είναι μιά ανησυχία, δηλ. οι USB ports που θα είναι τελικά διαθέσιμες και, φυσικά, το άν θα μπορούμε να κοτσάρουμε ότι θέλουμε. (Ναι το arcade stick του Arc κοιτάω...) Βέβαια, έστω και με workarounds, αυτά κοτσάρονται και σε ένα παλιό Xbox συνεπώς δέν νομίζω να υπάρχει θέμα.

Το 360 ομως δεν εχει πανω του ενα λειτουργικο συστημα, και ποσες αλλες παραλληλες διεργασιες οπου δεν μπορει να γνωριζει η εταιρια. Σε αντιθεση με το ouya οπου σου λενε παρτο και κανε οτι θες. Επισης, δυστηχως (απειρο)ελαχιστα προγραμματα εχουν βελτοποιημενο κωδικα ωστε να μην καταναλωνουν πολλους πορους. Ετσι λοιπον, αν παει καποιος πχ να τρεξει καποιον εξομειωτη, οπου θελουν κατα μεσο ορο 200-500mb μνημης, και να εχει ανοιχτο καποιο φυλλομετρητη, με δυο-τρεις καρτελες ανοιχτες, ολα αυτα πανω στο android, ενα ασταθες λειτουργικο οπου θα ειναι σε δοκιμαστικο-πειραματικο επιπεδο για τουλαχιστον τρια χρονια ακομα, πολυ φοβαμαι πως ξεπερναει το οριο του ενος γιγα χαρακτηριστικα ευκολα.

Ευτυχως παντως βαλανε δυο επιπλεον θυρες usb, ας τις κανουνε πεντε στο συνολο να ειναι ολοι χαρουμενοι.

To OUYA είναι κονσόλα τη τελευταία φορά που κοίταξα, όχι υπολογιστής! :P

Και στα 99 δολλάρια ακόμα και ο τελευταίος πυκνωτής μετράει σε θέματα κόστους. Αν θέλουν να κρατηθεί χαμηλό.

Συμφωνοι, αλλα πλεον το android εχει μεταξελιχθει παρα πολυ, σε βαθμο να μην ζηλευει πολλες δυνατοτητες ενος λειτουργικου συστηματος. Δεν ειμαι ο καταλληλος για να απαντησει στα περι οικονομικων φυσεων, αλλα με (φαινομενικα) τοσο τεραστια ζητηση και ενδιαφερων, θελω να πιστευω πως ειναι σε θεση να αναβαθμισουν περαιτερω το μηχανημα. Ειδικα μετα την "φουσκα" του raspberrypi.

Καλά, κράτα μικρό καλάθι. Δεν πιστεύω ότι το ποσό που θεωρητικά μαζεύτηκε θα δοθεί τελικά από όσους και καλά δεσμεύτηκαν. Και δεν είμαι καν σίγουρος αν η κονσόλα δει το φως, ή αν το δει τελικά κατά πόσο θα τσουλίσει.

Είδες τα παιχνίδια που οι χρήστες θέλουν στο τσαμπέ να έχουν; Skyrim; COD; Και στον Τσάμπα; Σε καμία περίπτωση δνε το βλέπω να τσουλάει με τη καμία. Ακόμα και αν η Bethesda έδινε δωρεάν το Skyrim, (σε πιο κόσμο; και γιατί να το δώσει; ) ποιός κακομοίρης θα καθόταν χωρίς κέρδος να το περάσει στο Tegra 3; Και πόσο θα το σήκωνε;

Το Android δεν έχει μετεξελιχθεί κατά τη γνώμη μου. Είναι άναρχο, κάνει ο καθένας ότι του καπνίσει, είναι fragmented σε ρυθμό που καταντάει ανέκδοτο και μάλιστα κακογραμμένο, και θα καταλήξει να είναι το "λειτουργικό" για φτηνά κινεζάκια στο τέλος. Εδώ είμαστε και εδώ είμαι.

Πάμε στοίχημα 5 ευρώ (συμβολικό) για την αποτυχία του OyUA (oye ki aloimono poy lene) ; ;)

pooky(1) είπε:
Καλά, κράτα μικρό καλάθι. Δεν πιστεύω ότι το ποσό που θεωρητικά μαζεύτηκε θα δοθεί τελικά από όσους και καλά δεσμεύτηκαν. Και δεν είμαι καν σίγουρος αν η κονσόλα δει το φως, ή αν το δει τελικά κατά πόσο θα τσουλίσει.
Είδες τα παιχνίδια που οι χρήστες θέλουν στο τσαμπέ να έχουν; Skyrim; COD; Και στον Τσάμπα; Σε καμία περίπτωση δνε το βλέπω να τσουλάει με τη καμία. Ακόμα και αν η Bethesda έδινε δωρεάν το Skyrim, (σε πιο κόσμο; και γιατί να το δώσει; ) ποιός κακομοίρης θα καθόταν χωρίς κέρδος να το περάσει στο Tegra 3; Και πόσο θα το σήκωνε;

Το Android δεν έχει μετεξελιχθεί κατά τη γνώμη μου. Είναι άναρχο, κάνει ο καθένας ότι του καπνίσει, είναι fragmented σε ρυθμό που καταντάει ανέκδοτο και μάλιστα κακογραμμένο, και θα καταλήξει να είναι το "λειτουργικό" για φτηνά κινεζάκια στο τέλος. Εδώ είμαστε και εδώ είμαι.

Πάμε στοίχημα 5 ευρώ (συμβολικό) για την αποτυχία του OyUA (oye ki aloimono poy lene) ; ;)
Εμένα έχει αρχίσει και μου την δίνει, η όλη φάση με τα Kickstarter και συναφή projects. Πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα ξεφουσκώσει. Ειδικά, αν δεν καταφέρουν να παραδώσουν κάποια projects στην ποιότητα που αναμένει το κοινό. Και δυστυχώς το κοινό, δεν συγχωρεί εύκολα.

Τώρα όσον αφορά το Android. Έχει καταφέρει να εγκατασταθεί στην αγορά. Ισχύει ότι υπάρχει κατακερματισμός και μεγάλες διαφορές στις επιδόσεις απο συσκευή σε συσκευή. Απο την άλλη επιτρέπει ακόμα και σε λιγότερο τεχνικώς προκισμένες συσκευές με χαμηλό κόστος απόκτησης, να τρέξουν ένα σύγχρονο λειτουργικό για smartphones. Αν πάμε και στην πλευρά των χομπίστων - πειραμαστιστών η κυριαρχία του είναι δεδομένη. Θα αποκτήσει λυσσαλεό ανταγωνισμό απο την Microsft με τα Windows Phone 8, ειδικά τώρα που αρχίζει να χαλαρώνει τα specs των smartphones της.

Για το OUYA, εγώ δεν θα έριχνα και πολλά αυγά στο καλάθι του. Δεν πιστεύω ότι μεγάλες εταιρίες θα αγκαλιάσουν μία android based κονσόλα. Τα παιχνίδια σε Android σπάνε για την πλάκα.

Κι εγώ δεν έχω τίποτε εναντίον του Android, στα οικονομικά κινητά το προτιμώ μια και κάνει παπάδες, ενώ το iOS είναι για πανάκριβες συσκευές.

Προσθέτω στα λεγόμενά σου και το γεγονός ότι η εΜεΣ θα δίνει τα 8άρια σε τιμή χώμα. Φυσικά για να προωθήσει τα κινητά με win mobile 8. Και αν δει κανείς πόσο κοστίζει το Lumia 610 (που το είδα από κοντά και σαν συσκευή είναι απίστευτο) σύντομα με την έλευση των 8 θα δούμε κινητά στα 120 ευρώ που θα κοντράρουν και θα θάψουν το Android εν καιρώ (σύντομου) χρόνου.

H OYUA είναι μια κονσόλα που το λέει καθαρά: Free games. Δεν έχει καμία ελπίδα. Με μια βάση χρηστών που θα τη δει σαν προγραμματιστικό εργαλείο ή σαν emus machine δεν έχει κανένα μέλλον. Αν δεν πουλήσει κομμάτια δεν θα τη ξέρει κανένας σε λίγο.

Άσε που τα μεγάλα καταστήματα (Αμερικής βασικά) θα πληρωθούν αδρά να μη τη βάλουν στα ράφια τους. Από που θα πληρωθούν δεν λέω! :P

OUYA exclusive : Human Element prequel (episodic)

Weʼd like to introduce you to Robert Bowling, president of the game developer Robotoki, and an early backer of our Kickstarter. You might recognize Robert from his work with the Call of Duty franchise.Earlier today, from his Twitter account (@fourzerotwo), Robert hinted that he had some news.

Well here it is: OUYA gamers will get FIRST access to the ravaged world of his post-zombie-apocalyptic game, Human Element.

Robotoki is the first studio to commit to building a game exclusively for OUYA: an episodic prequel that will set the stage for his eventual release of Human Element in 2015.
http://www.kickstarter.com/projects/ouya/ouya-a-new-kind-of-video-game-console/posts/270629?ref=email&show_token=5942e440d1d6ab88&play=1#video

Το πρωτο αποκλειστικο game για το OUYA ,θα ειναι (εκτος απο episodic) το prequel ενος game -του Human Element - που θα βγει το 2015 .

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
2015 με tegra 3;

Δεν βλέπω να βγαίνει. Όχι το παιχνίδι, καν η κονσόλα.

Έχω βάλει και 5 ευρώ στοίχημα (για τη τιμή των όπλων) !

Η Square Enix ανακοινωσε την κυκλοφορια του Final Fantasy III για OUYA

quare Enix Japan has announced that they are going to release FINAL FANTASY III for Android based kickstarter console, OUYA. The release of the game is planned to happen simultaneously with the launch of OUYA in March 2013. Square Enix also stated that they will be providing more content for the console in the future.
Final Fantasy III will be fully optimized for OUYA and it will have a free downloadable demo.
Πηγη

Πίσω
Μπλουζα