Vetusomaru
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 159
Συγνώμη αλλά και στο Xbo60 δεν μπορεί ο καθένας να φτιάξει το δικό του παιχνίδι για το Xbox Live Indie Games;
[h=1][/h]
[h=1][/h]
Σίγα...Maddog είπε:Κορυφαία η ατάκα του γέρο-pooky. Αλλά ο "λαός" φαίνεται να γουστάρει. Σε 1 ώρα και κάτι από το προηγούμενο post μου, τους εμπιστεύτηκαν σχεδόν 1000 άτομα ακόμα και πιάσανε τα 3 μύρια. Something to watch, λοιπόν...
Εμένα έχει αρχίσει και μου την δίνει, η όλη φάση με τα Kickstarter και συναφή projects. Πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα ξεφουσκώσει. Ειδικά, αν δεν καταφέρουν να παραδώσουν κάποια projects στην ποιότητα που αναμένει το κοινό. Και δυστυχώς το κοινό, δεν συγχωρεί εύκολα.pooky(1) είπε:Καλά, κράτα μικρό καλάθι. Δεν πιστεύω ότι το ποσό που θεωρητικά μαζεύτηκε θα δοθεί τελικά από όσους και καλά δεσμεύτηκαν. Και δεν είμαι καν σίγουρος αν η κονσόλα δει το φως, ή αν το δει τελικά κατά πόσο θα τσουλίσει.
Είδες τα παιχνίδια που οι χρήστες θέλουν στο τσαμπέ να έχουν; Skyrim; COD; Και στον Τσάμπα; Σε καμία περίπτωση δνε το βλέπω να τσουλάει με τη καμία. Ακόμα και αν η Bethesda έδινε δωρεάν το Skyrim, (σε πιο κόσμο; και γιατί να το δώσει; ) ποιός κακομοίρης θα καθόταν χωρίς κέρδος να το περάσει στο Tegra 3; Και πόσο θα το σήκωνε;
Το Android δεν έχει μετεξελιχθεί κατά τη γνώμη μου. Είναι άναρχο, κάνει ο καθένας ότι του καπνίσει, είναι fragmented σε ρυθμό που καταντάει ανέκδοτο και μάλιστα κακογραμμένο, και θα καταλήξει να είναι το "λειτουργικό" για φτηνά κινεζάκια στο τέλος. Εδώ είμαστε και εδώ είμαι.
Πάμε στοίχημα 5 ευρώ (συμβολικό) για την αποτυχία του OyUA (oye ki aloimono poy lene) ;
http://www.kickstarter.com/projects/ouya/ouya-a-new-kind-of-video-game-console/posts/270629?ref=email&show_token=5942e440d1d6ab88&play=1#videoWeʼd like to introduce you to Robert Bowling, president of the game developer Robotoki, and an early backer of our Kickstarter. You might recognize Robert from his work with the Call of Duty franchise.Earlier today, from his Twitter account (@fourzerotwo), Robert hinted that he had some news.
Well here it is: OUYA gamers will get FIRST access to the ravaged world of his post-zombie-apocalyptic game, Human Element.
Robotoki is the first studio to commit to building a game exclusively for OUYA: an episodic prequel that will set the stage for his eventual release of Human Element in 2015.
Πηγηquare Enix Japan has announced that they are going to release FINAL FANTASY III for Android based kickstarter console, OUYA. The release of the game is planned to happen simultaneously with the launch of OUYA in March 2013. Square Enix also stated that they will be providing more content for the console in the future.
Final Fantasy III will be fully optimized for OUYA and it will have a free downloadable demo.