OUYA [νέα κονσόλα - Kickstarter]

  • Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Aardvark είπε:
Εεεπ τι εχουμε εδω..
[video=youtube;cyrQcl-Fsl4]

Το αναμενομενο ειναι αυτο εδω σε καθε smarphone υπαρχει και ενας snes emulator.Aπο την αρχη θεωρουσα οτι απατο θα παει αυτο το πραμα που το λενε κονσολα τωρα ειμαι σιγουρος 1000%.
 
Αν τα 200 αυτα παιχνιδια ειναι σαν αυτα των κινητων να χαμε να λεγαμε δηλαδη τοτε αντε γεια απο μενα.
 
200 τίτλοι της απόλυτης πλάκας; Γιατί ότι πληρώνεις παίρνεις. 200 τίτλοι και κονσόλα με 99 δολλάρια, ούτε καν της πλάκας δεν μου πάει.

Να μου πεις "πριν δεις μη κρίνεις" αλλά ΟΚ τι να δω και το να κρίνω. Στη στέγη νιάου - νιάου κάνει η γάτα και όχι ο χασάπης.
 
H όλη φάση μου θυμίζει τις μαιμούδο-κονσόλες που διαφήμιζαν ότι έχουν χιλιάδες παιχνίδια... απλά στο λίγο πιο official. Οσο για τα παιχνίδια, ok, android είναι, λογικά τα περισσότερα θα είναι παιχνίδια που ήδη υπάρχουν στην πλατφόρμα. Μερικά defence games με flash γραφικά, μπόλικα puzzles βγαλμένα από το newgrounds site, action games με ελάχιστο έλεγχο τίγκα στα QTEs κλπ. Τώρα για ποιο λόγο κάποιος να θέλει να πάρει κάποιο παιχνιδάκι που παίζει στο κινητό μόνο και μόνο για να περνάει η ώρα στο τρένο ή να κάνει επίδειξη στην καφετέρια και να το παίξει στην τηλεόραση του σπιτιού του, ούτε και ο ίδιος το ξέρει.

Σαν emulator machine ίσως να αξίζει αλλά θα πρέπει να είναι αρκετά πιο δυνατό από το XBOX1 ή το Wii για να πεις ότι θα τα αντικαταστήσουμε με το Ouya για αυτόν τον λόγο.

Πάντως το ότι μπορείς να το ανοίξεις και να του πειράξεις το hardware είναι πολύ καλό.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Βρε αδερφια διακοσιοι τιτλοι δεν θα ειναι bundled με την κονσολα,δεν ειναι polystation lol,απλως ειναι προς αναπτυξη η ηδη ετοιμοι..
 
Για emulators και καποια Remakes παλαιοτερων παιχνιδιων , browsing , media center τοτε αξιζει πιστευω! 99$ δεν ειναι πολλα για αυτα που θα προσφερει.

Αν υποστηριζει και playstore κανονικα μπορεις να κανεις πολλα πραγματα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
A ειχα ακουσει κατι για αυτη την νεα συσκεβη που ετοιμαζει η android ακουγετε καλο,μαλιστα ειχα ακουσει κατι οτι η κονσολα θα ειναι ανοιχτη για να μπορει ο καθενας να εκμεταλεβεται ευκολα το συστημα του,περιπου οπως ενα pc.Θα κοστιζει μοναχα 100? καλη τιμουλα μου ακουγετε αλλα με εταιρειες γενικα ποτε δεν ξερεις,αλλα κακα τα ψεματα παιδες ετσι που ειναι τα οικονομικα μας σε λιγακι και αυτα τα ρημαδια τα 100 ευρα θα μας φαινονται μια περιουσια! Οι ευκαταστατοι εξερουνται ;)

Tωρα για εμας που καραγουσταρουμε να παιζουμε και παλαιοτερους τιτλους σε στυλ arcade,mame και δεν σημαζεβεται υπαρχουνε παντα και τα καλα μας τα pc,εκτος απο ανθρωπους που δεν εχουνε ετσι? ;) και αυτοι εξερουναι μεχρι να μπορεσουνε να παρουνε ενα.Πιστεβω πως δεν αξιζει να δωσει κανεις 100 ευρο για να παρει κατι τετοιο για games σαν και αυτα,κατι μου λεει ομως οτι δεν θα ειναι τα παντα τσαμπα.Μαλον θα εχουνε κατι σαν το steam και θα αγοραζεις απο εκει περα παιχνιδια κιολας,ολοι τωρα οσον αφορα το gaming καταναλωτικο κοινο στηνουνε ενα store,και ετσι οπως το βλεπω και μη χειροτερα.Και αφου μπηκε και η nintendo στο παιχνιδι των dlc...... :( Απλα μαλον η android θα εχει φθηνοτερα τα παιχνιδακια στο store τους πιστεβω οπως προαναφερθηκα στο steam,κατι τετοιο θα ειναι καλο αν συμβει φυσικα.

Αν τα 200 αυτα παιχνιδια ειναι σαν αυτα των κινητων να χαμε να λεγαμε δηλαδη τοτε αντε γεια απο μενα.
Μαλον αυτο ενωουν οταν λενε 200 games ετσι με το συστημα φιλε metalcandyman,μην περιμενετε καμια εταιρεια να δωσει ετσι ευκολα games τσαμπα,μιλωντας για angry birds στυλ παιχνιδακια,κοινος για mobile gaming που για εμενα τα παιχνιδια σε κινητα δεν ειναι οπως οταν παιζεις παιχνιδια στο psp ας πουμε.Εμαθα να ξεχωριζω τα μηλα με τα αχλαδια.Αλλο κονσολες αλλο κινητα.Καλο ειναι να περιμενουμε προτου παμε να παρουμε κατι με την μια να δουμε πως θα πουλησει και τι θα περειεχει πρωτα,πανω στο θεμα των τιτλων,του λειτουργικου του,την τιμη του και γενικα.Σορυ αν σας επριξα χε χε

αλληθεια ποτε βγαινει στην αγορα το ouya?........μην νομιζεται οτι δεν με ενδιαφερει και εμενα :P :P:P
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Aν οι emulators προερχονται απο την homebrew σκηνη του android και εμφανιστουν λιγο μετα την κυκλοφορια αυτης της κονσολας τοτε η NINTENDO δεν μπορει να κανει τιποτα γιατι αν ηταν ετσι θα επρεπε να κυνηγηση ωσους εχουν emulators στο pc η στο xbox η στο wii οπως επισης και ολα τα sites που εχουν roms απο παλαιοτερες κονσολες της.Αν ομως οι emulators θα ειναι προεγκατεστημενοι και η διμηουργοι του που λεει ο λογος το διαφημισουν σαν ενα απο τα συν του OUYA τοτε η NINTENDO πρεπει να τους κυνηγησει [edited] γιατι πολυ απλα θα συνεχισει να χανει περισσοτερα λεφτα απο την virtual console.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ακόμα και σαν emulator machine δεν με πείθει. Δεν ξέρω πόσο μπροστά είναι οι emulators του android, αλλά φαντάζομαι ότι θα είναι αρκετά πίσω από αυτούς των PC. Οπότε από το να δώσεις 100 euro για να έχεις emulator machine στο σαλόνι σου, καλύτερα στήσε ένα παλιό PC με Pentium4 ή αγόρασε ένα μεταχειρισμένο με 20-30 euro (αν δεν στο χαρίσουν ή δεν το βρεις στην ανακύκλωση) βάλτο στο σαλόνι και παίζε emulators μέσω hyperspin και να τα ελέγχεις όλα από ένα χειριστήριο. Η φτιάξε ένα XBOX1 αν έχεις για αυτήν την δουλειά. Η ένα softmodded Wii. Λογικά θα υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να παίξεις με emulators στην οθόνη του σαλονιού σου χωρίς να πρέπει ντε και καλά να πληρώσεις άλλα 100 euro για να κάνεις κάτι που μπορείς ήδη και μάλιστα καλύτερα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Unboxing της κονσολας,στα 99 ευρω αν την βρειτε πουθενα.

 
Mε την αναιμικη παρουσιαση που ειχαν στην E3,το ''περιπτερο'' που το παρουσιαζαν λες και ηταν περιστερωνας και ολα τα αρνητικα που εχουν κυκλοφορησει γιαυτο παραληλα με τα αρνητικα reviews πολυ χλωμο το βλεπω να το αγοραζουν.Απατο θα παει.
 
metalcandyman είπε:
Mε την αναιμικη παρουσιαση που ειχαν στην E3,το ''περιπτερο'' που το παρουσιαζαν λες και ηταν περιστερωνας και ολα τα αρνητικα που εχουν κυκλοφορησει γιαυτο παραληλα με τα αρνητικα reviews πολυ χλωμο το βλεπω να το αγοραζουν.Απατο θα παει.
Καργαλατσια ειχανε στον περιστερωνα; :D
 
DarkSynbios είπε:
Καργαλατσια ειχανε στον περιστερωνα; :D
Οχι ειχανε 2 ζευγαρια μπαλκανατια με το ενα αρσενικο να εxei ενα μαυρο σεσι στο αριστερο φτερο και το αλλο 2 μαυρα τελεια στην ουρα οπως επισης ειχαν και 3 ζευγαρια παργαλατσους με ασπρα ματια ενα ζευγαρι ντουνεκοβουτες να πετανε τα γιαβρια αλλα και 3 ζευγαρια με πετρωτους αρσενικους και κλειστουλες θυληκες μποτινατες με εφεση στο βουτηγμα με μπαλες και οχι γυρισμα :D
 
Έτσι, αυτά είναι τα off topic τα ζόρικα, όχι σαν κάτι άλλα ψιλοπράγματα που έχουνε μία μικρή σχέση με το θέμα αν το ψάξεις, να πούμε ;)

metalcandyman είπε:
μποτινατες με εφεση στο βουτηγμα με μπαλες και οχι γυρισμα
!?! Δεν έχω ιδέα τι σημαίνει αλλά μου άρεσε που το διάβασα :D
 
Sonic CD Now Available on OUYA
5bng.jpg



Sonic CD is now available on
OUYA for $2.99 (USD) with a free trial level to play through (see Free-To-Try details below). All you have to do is start up your OUYA, download Sonic CD from DISCOVER, the OUYA store, and experience Sonicʼs journey to Little Planet in stunning quality!


eh7j.jpg



Sonic CD


Game Details


EXCLUSIVE OUYA FREE TO TRY


Download Sonic CD and play through the first level, Palmtree Panic, for free!



Sonic CD follows Sonic and Amy Rose as they travel to the distant shores of Never Lake for the once-a-year appearance of Little Planet, a mysterious world where time periods collide under the influence of hidden Time Stones, and pits him against his nemesis Dr. Eggman (a.k.a. Dr. Robotnik).



Sonic CD has been restored to bring you a classic gaming experience in high resolution, with the original, acclaimed Japanese soundtrack.



>>>>>>>>>>>> http://blogs.sega.com/2013/08/01/sonic-cd-now-available-on-ouya/

eh7j.jpg

5bng.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
χαχαχα..πιστευω μ αυτο το βιντεο περικλειονται ολα για το..ouya..ΤΡΑΓΙΚΟ ΟΝΟΜΑ, του δινω ΑΟΥΑ,που λεει κι ο Μουτσινας..χαχα!! :P
 
Πίσω
Μπλουζα