OUYA [νέα κονσόλα - Kickstarter]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Πολυ δυνατο χαρτι για το μηχανημα. Η square-enix ειναι απο τις ελαχιστες εταιριες που δεν επενδυει εαν δεν πιστευει σε κατι. Δεν εχω καταλαβει ακομα παντως εαν θα εχει το κλασσικο android η καποια πειραγμενη εκδοση ειδικα για το συστημα. Γνωριζει κανεις;

Εμενα δεν με λεει απολυτως τιποτα η κυκλοφορια του final fantasy III.Eιναι απλα ενα χιλιοξαναζεσταμενο φαγητο που το ειδαμε να κυκλοφορει σχεδον παντου σαν remake με 3D γραφικα σε ps2,DS,IOS,Android και γω δεν ξερω που αλλου.

Να και το Gamepad αυτης της κονσολας.Δεν ξερω για σας αλλα εμενα με φαινεται πολυ αβολο.Οπως τραγικο και το D-PAD.Μιλαω συμφωνα με τα γουστα μου βεβαια.

ouya_controller_new.jpg

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Final Fantasy III will be fully optimized for OUYA and it will have a free downloadable demo.

Μπα; Θα πληρώνεις για το παιχνίδι; Για κοίτα ρε φίλε πράγματα! Δεν θα είναι κατζάμπα; Όχι ρε.... Δεν είπα ότι θα έιναι όλα free; Και Call of Duty φρη και Skyrim φρη; Μα καλά μας δουλεύουνε; :P

Αν είναι να πληρώσω για game δεν θα πάρω την ούγια αλλά ένα 360 που έχει και εκατοντάδες παιχνιδάρες σε τιμή χώμα, μτχ και θα πηγαίνει και καλύτερα.

Shadowrun Online adds Linux and Ouya support and shows new gameplay footage

The Kickstarter project for Shadowrun Online adds new platforms to its cross-platform roster and releases new gameplay videos and game details
http://www.gamasutra.com/view/pressreleases/175256/Shadowrun_Online_adds_Linux_and_Ouya_support_and_shows_newgameplay_footage.php

Oλα αυτα με 12 ακομα μερες και 285000$ για να φτασει το Shadowrun Online στο στοχο του ....

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Θα εχει προεγκατεστημενο τον XBMC

As we fast aproach the last day of the Ouya Android console Kickstarter campaign, the dev team has announced a partnership with XBMC. The award-winning open source media player and entertainment hub will be available on the platform at launch.

"Maybe it was inevitable," begins the latest Backer update from XBMC's Nathan Betzen. "Maybe it was because of the hundreds, if not thousands, of demands on Twitter, in blogs, on Facebook, in Reddit, and in Kickstarter comments. Maybe it's because many of Team OUYA support XBMC, and nearly a third of Team XBMC members are OUYA backers."

"Regardless, we are delighted to announce that XBMC will be working with OUYA to ensure that XBMC works well on the OUYA platform. OUYA's Android underpinnings and XBMC's work on Android (soon to be merged into master, pending final sign-offs!) will dramatically speed up that effort, as will early XBMC dev access to OUYA prototypes.

"The conversation between our two teams is young, but talk is ongoing and positive. We look forward to providing more exciting news on this front as it develops."

As well as XBMC, the Ouya will also support TuneIn online radio.

Μένουν 7 ώρες και έχει φτάσει στα 8.136.018$. Καθόλου άσχημα.

Εγώ πιστεύω ότι θα πετύχει αρκετά.

Ειναι λιγο μικρο η ειναι η ιδεα μου.

photo-full.jpg

Οι υπευθυνοι της εταιρειας ανακοινωσαν πως ωσοι εχουν ηδη καταθεσει 99$ για να αποκτησουν την open source κονσολα μπορουν να προμηθευτουν ακαμα τρια controllers στην τιμη των 90$ τα οποια θα φτασουν μαζι με την κονσολα τους. Επισης εκεινοι που εχουν πληρωσει για την limited edition θα λαβουν ασορτι χειριστηρια.

Επισης η Namco Bandai φανερωσε οτι ειναι σε αρχικες συζητησης και οτι ισως δουμε καποιο παιχνιδι της στην κονσολα αυτη.

Οτι και να κανει εγω προσωπικα θεωρω οτι δεν προκειται να πετυχει και απλα θα ειναι ενα Gadgeτακι σε μεγεθος κυβου και τιποτα παραπανω.

Τόσο μικρό, ΟΚ θα του δώσω πολλές ευκαιρίες! Φυσικά δεν περιμένω πολλά, αλλά αν έχει emus ΟΚ, αλλάζω ρότα.

(Όχι ότι με ενθουσιάζει το γεγονός ότι τρέχει Android, γενικά τα περί φιλοσοφίας Linux με εκνευρίζουν αφάνταστα. Άλλωστε MacOS is the way to go. )

8,6 μύρια παρά κάτι ψιλά. Μια χαρά τους βρίσκω.

Τώρα αράζουμε και αναμένουμε να δούμε το τελικό αποτέλεσμα. :)

Στη Βραζιλία τους κόβω. Τουλάχιστον προσωπικά θα τα μάζευα και θα έφευγα! :P

θα ερθει στα καταστηματα εδω στην Ελλαδα αραγε;;

Στο καλυτερο το εκοψε το video αγκρρρρ

Το χειριστηριο με φαινεται πολυ αβολο και ο σταυρος για τα μπαζα.Κατα τα αλλα απλα αδιαφορο με αφηνη η συγκεκριμενη συσκευη και δεν με ενδιαφερει καν αν ερθει η οχι στην ελλαδα.

το χειρηστηριο, οπως και λενε, ελπιζω να μην ειναι η τελικη εκδοση, δειχνει αβολο στο κρατημα. Η ψυκτρα πανω στη πλακετα, οπως εικαζεται, τοποθετηθηκε λογο "σπρωξιματος" του πυρηνα.. Δεν ειναι και πολυ καλο αυτο. Υπομονη μεχρι το καλοκαιρι ωστε να δουμε τι παιζει ομως.

Ajax87 είπε:
θα ερθει στα καταστηματα εδω στην Ελλαδα αραγε;;
Πολυ πιθανο να ερθει. Αλλα αν κρινω με τις τιμες που πωλειται το raspberrypi, δεν ειμαι σιγουρος οτι θα ηθελαν πολλοι να δωσουνε πχ 200? για αυτο.

Να πω τώρα εγώ ότι εντυπωσιάστηκα?

Ψέμματα θα πω! :xm:

Τέλος πάντων, δεν προδικάζω τίποτα ακόμα. Ας κυκλοφορήσει κανονικά (αν κατάλαβα καλά, τώρα είναι διαθέσιμη μόνο για developers?) και βλέπουμε...

Εεεπ τι εχουμε εδω..

[video=youtube;cyrQcl-Fsl4]

Πίσω
Μπλουζα