Γιαννη,αυτο που εννοει ο Βασιλης - αν το καταλαβα καλα - ειναι οτι βιαστηκε να παρει το αλμπουμ απο Αμερικηjohnny19818 είπε:Με τις υγείες σου Βασίλη. Βρήκες δηλαδή το ελληνικό άλμπουμ στην Αμερική; Αυτά είναι...
Χμμ... Αυτό ακούγεται πιο λογικό. Θα μας πει ο Βασίλης βέβαια. Απλά το είπα επειδή έχω δει ελληνικά προϊόντα από Αμερική να διακινούνται προς πώληση.stayros είπε:Γιαννη,αυτο που εννοει ο Βασιλης - αν το καταλαβα καλα - ειναι οτι βιαστηκε να παρει το αλμπουμ απο Αμερικηκαι το ξαναβρηκε (αυτη τη φορα ομως το ελληνικο) στην Θεσσαλονικη.![]()
Οπως και να εχει ειναι πολυ ομορφο και σπανιο αλμπουμ!!!![]()
ΜΠΡΑΒΟ Billy για την εξαιρετική σου ανακάλυψη...!!!viking4a είπε:Και ΝΑΙ!! Επιτελους αποκτησα κι εγω το πολυποθητο αλμπουμ, και μαλιστα στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!Ηθελα να μοιραστω την χαρα μου μαζι σας..
![]()
/>
Το αλμπουμ εχει περιπου [B]20 ελλειψεις[/B], οι οποιες θα συμπληρωθουν σουμπιτο, απο ακολλητο σετ που περιμενε 2 χρονια να χρησιμοποιηθει.. ;) /emoticons/wink@2x.png 2x
Προς το παρον κανει μια κουρμπα, αλλα πιστευω 2 μερες που θα ειναι κατω απο απειρους τομους Αστεριξ, θα.. "στρωσει" χαρακτηρα!![]()
Ναι, εγώ!viking4a είπε:Ευχαριστω Κωνσταντινε, να'σαι καλα φιλε!![]()
Σιγα μη τα πουλησω (μετα την απομακρυνση απο το ταμειο ουδεν λαθος αναγνωριζεται), το λαθος εγινε..χαχαχα!!!![]()
Ειπαμε, ειναι απωθημενα μου... Οσες φορες και να τα εχω και να τα βρω μπροστα μου, δε προκειται να τα δωσω τα συγκεκριμενα!![]()
Υ.Γ. εσυ δε μου ειχες στειλει το link πωλησης στο ebay ή κανω λαθος?
15 ευρω κ.....φαρδε και το εχεις και ξανα?ασε και σε μας τιποτα χαχαχαviking4a είπε:NΕΟ εύρημα για την συλλογή μου!!!100% γεμάτο, σε πολύ καλή κατάσταση.. 15? (!) χαχα!!
finally είπε:15 ευρω κ.....φαρδε και το εχεις και ξανα?ασε και σε μας τιποτα χαχαχα