Γιαννη,αυτο που εννοει ο Βασιλης - αν το καταλαβα καλα - ειναι οτι βιαστηκε να παρει το αλμπουμ απο Αμερικηjohnny19818 είπε:Με τις υγείες σου Βασίλη. Βρήκες δηλαδή το ελληνικό άλμπουμ στην Αμερική; Αυτά είναι...
Χμμ... Αυτό ακούγεται πιο λογικό. Θα μας πει ο Βασίλης βέβαια. Απλά το είπα επειδή έχω δει ελληνικά προϊόντα από Αμερική να διακινούνται προς πώληση.stayros είπε:Γιαννη,αυτο που εννοει ο Βασιλης - αν το καταλαβα καλα - ειναι οτι βιαστηκε να παρει το αλμπουμ απο Αμερικηκαι το ξαναβρηκε (αυτη τη φορα ομως το ελληνικο) στην Θεσσαλονικη.
Οπως και να εχει ειναι πολυ ομορφο και σπανιο αλμπουμ!!!
ΜΠΡΑΒΟ Billy για την εξαιρετική σου ανακάλυψη...!!!viking4a είπε:Και ΝΑΙ!! Επιτελους αποκτησα κι εγω το πολυποθητο αλμπουμ, και μαλιστα στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ!! Ηθελα να μοιραστω την χαρα μου μαζι σας..
/>
Το αλμπουμ εχει περιπου [B]20 ελλειψεις[/B], οι οποιες θα συμπληρωθουν σουμπιτο, απο ακολλητο σετ που περιμενε 2 χρονια να χρησιμοποιηθει.. ;) /emoticons/wink@2x.png 2x
Προς το παρον κανει μια κουρμπα, αλλα πιστευω 2 μερες που θα ειναι κατω απο απειρους τομους Αστεριξ, θα.. "στρωσει" χαρακτηρα!
Ναι, εγώ!viking4a είπε:Ευχαριστω Κωνσταντινε, να'σαι καλα φιλε!
Σιγα μη τα πουλησω (μετα την απομακρυνση απο το ταμειο ουδεν λαθος αναγνωριζεται), το λαθος εγινε..χαχαχα!!!
Ειπαμε, ειναι απωθημενα μου... Οσες φορες και να τα εχω και να τα βρω μπροστα μου, δε προκειται να τα δωσω τα συγκεκριμενα!
Υ.Γ. εσυ δε μου ειχες στειλει το link πωλησης στο ebay ή κανω λαθος?
15 ευρω κ.....φαρδε και το εχεις και ξανα?ασε και σε μας τιποτα χαχαχαviking4a είπε:NΕΟ εύρημα για την συλλογή μου!!! 100% γεμάτο, σε πολύ καλή κατάσταση.. 15? (!) χαχα!!
finally είπε:15 ευρω κ.....φαρδε και το εχεις και ξανα?ασε και σε μας τιποτα χαχαχα