Pier Solar: Καινούργιο game για MegaDrive

http://classicl337.com/

Συνεντευξη με τον προεδρο της WM που μιλαει γενικα για καποια πραγματα το πως ξεκινησανε σαν ιδεα το παιχνιδι και επισης αναφερει οτι ειναι εφικτη μια μεγαλυτερη αναλυση για την εκδοση του Dreamcast αλλα τους περιοριζει η χωρητικοτητα του CD.
 
Τι γινεται με αυτο το Pier Solar HD , κοκκαλα εχει;; Δεν εχουμε νεα εδω και αρκετο καιρο... Ποτε θα βγει επιτελους;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ajax87 είπε:
Τι γινεται με αυτο το Pier Solar HD , κοκκαλα εχει;; Δεν εχουμε νεα εδω και αρκετο καιρο... Ποτε θα βγει επιτελους;
Εχει καθυστερηση λογω οτι θα κυκλοφορησει σε πολλα μηχανηματα ,κοιτανε να δωσουν ενα παιχνιδι χωρις προβληματα και αυτο λογω του Dreamcast. Ειπανε για τον Ιουνιο μετα την Ε3.

Στα τελευταια νεα τους παντως ειπανε οτι βαλανε trophies σε ολες τις κονσολες.
 
Αμαν αυτο το Dreamcast ολο προβληματα δημιουργει!! :p
 
Ajax87 είπε:
Αμαν αυτο το Dreamcast ολο προβληματα δημιουργει!! :p
Πλεον εχει και περισσοτερους τιτλους απο το Wii U :p Πλακα πλακα ερχεται αρκετο πραμα για την ΥΠΕΡΤΑΤΗ κονσοολα! :p
 
Tελη του μηνος (30) για PS3 ,PS4 και Steam,οι φανς προσελθετε.


Wii U Xbox ONE και Dreamcast επικειται ανακοινωση τον αλλο μηνα.



SD για Dreamcast και HD στα υπολοιπα.



 
Ελπιζω να μην γινει οπως με το Shovel Knight που ακομα να ερθει Ευρωπη... Γιατι με βλεπω να το παιζω στο Pc!
 
Καιρος ητανε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!! για steam και ps3 στα σιγουρα και να κανουμε και συγκριση εαν και εφοσων θα υπαρχουν διαφορες (νταξει δεν ειναι Crysis 3 :p για benchmarks )
 
Δείτε εδώ παιχνίδια. Τι σόι πράγματα είναι αυτά;
 
Πειρατικα οτι νανε παιχνιδια ειναι , εχει και μερικα video στο youtube!

πχ.

Super Donkey Kong 99 :rofl: :rofl:

 
Ρωσικες σαβουρες ειναι για το Mega Drive και η πλακα δεν ειναι ολα αυτα που απλα ειναι αισχος αλλα οτι τα πουλανε και επισημα ενω θα επρεπε η NINTENDO να τους σβησει απο τον χαρτη που εκμεταλευονται παιχνιδια της και ηρωες της.
 
Το Angry Birds άραγε είναι κι αυτό καμιά μούφα;
 
Αν πας στο youtube και ψαξεις ολα αυτες οι σαβουρες υπαρχουν οποτε μπορεις να δεις και να βγαλεις και συ τα δεικα σου συμπερασματα.
 
Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου μία συλλογή με συλλογή με ROMS, που μέσα στα πολλά γνωστά MD games είχε και αυτά...

Η λέξη "σκουπίδια" δεν είναι αρκετή για να περιγράψει αυτά τα κατασκευάσματα... Και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως αφήνει η Nintendo να πουλάνε αυτά τα πράγματα!
 
6 νοεμβριου η κυκλοφορια του Pier Solar στο Wii U.
 
Eδω και λιγες μερες ασχολουμαι με το Pier Solar στο Wii U που προσωπικα την θεωρω την κορυφαια εκδοση αποκλειστικα και μονο για την τεραστια προσθηκη του Wii U gamepad και οπως και να το κανουμε οσο και αν δεν γουσταρουν καποιοι την κονσολα ειναι τεραστια μαγκια να παιζεις αραχτος στο gamepad το παιχνιδι.Χθες το βραδυ το τερματισα μετα απο 30 ωρες περιπου και μπορω να πω πως το παιχνιδι ειναι παρα πολυ καλο η καλητερα ειναι ενα μαγικο ταξιδι πισω στην αγαπημενη 16bit εποχη των JRPG'S που παιξαμε τα κορυφαια JRPG'S κατα την γνωμη μου.Η ιστορια και γενικα ολα οσα διαδραματιζονται ειναι ολα τα λεφτα ο κοσμος ειναι αρκετα μεγαλος το συστημα μαχης πολυ καλο και σχετικα απλο χωρις να μπερδευει με δεκαδες επιλογες και ρυθμισεις και τα γραφικα πανεμορφα σε οποια επιλογη και να διαλεξει οποιος το παιξει γιατι υπαρχει επιλογη για κλασσικα 16bit η HD οποτε οτι γουσταρει ο καθενας επιλεγη.Εχω διαβασει τον τελευταιο καιρο πολλα αρνητικα reviews για το παιχνιδι γενικοτερα και δεν μπορω να καταλαβω ολοι αυτοι οι κομπλεξικοι τι περιμεναν να δουν γιατι ολα αυτα τα αρνητικα που γραφουν τα περισσοτερα ειναι οτι να ναι.Οποιοι ειναι λατρεις παιχνιδιων οπως final fantasy,dragon quest,lunar,Lufia,shining force,phantasy star και πολλων αλλων δεν πρεπει να χασουν με τιποτα αυτο το παιχνιδι σε οποιο format και να το παιξουν αλλα αν εχουν Wii U θα παιξουν την καλητερη εκδοση λογο gamepad οπως ανεφερα παραπανω γιατι οπτικα σε ολες της HD κονσολες και στο PC το ιδιο πραγμα ειναι.Καποια στιγμη θα γραψω ενα αναλυτικο review γιαυτο το εκπληκτικο παιχνιδι που το καραγουσταρα ολες αυτες της ωρες που χρειαστηκα για να το τερματισω.
 
Πίσω
Μπλουζα