Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ομολογώ ότι δεν κατάλαβα το σχόλιό σου.peteremp είπε:τι έγινε ρε παιδιά έπιασαν οι ζέστες;
Dino, thanks για την "πάσσα"...DINO είπε:Εγώ απλά θα σταθώ στην πρότελευταία σελίδα, η οποία έχει μια υπέροχη διαφήμιση για έναν ακόμα πιο υπέροχο υπολογιστή!!!
Για όλα τ'άλλα σας παραπέμπω στον billy!!!![]()
Δεν θα συμφωνήσω. Το NZS ήταν ένα πολύ καλό αλλά και πολύ δύσκολο arcade game. To Rick Dangerous ήταν ένα μετριότατο και πολύ δύσκολο για λάθος λόγους παιχνίδι. Πέθαινες χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα, μετά απομνημόνευες το σημείο, το πέρναγες και πάλι τα ίδια.billy είπε:Στην στήλη adventure, o μαίτρ Αντρέας παρουσιάζει το Lancelot (που έκανε τους εγγλέζους να τρέχουν με τον διαγωνισμό για το "Αγιο Δισκοπότηρο"), ενώ στο special review, ο Κώστας Βασιλάκης φιλοξενεί το (τρισχαριτωμένο) New Zealand Story.Στα απλά game reviews έχουμε πολλά καλά παιχνίδια, αλλά εκείνο που κατά την γνώμη μου ξεχωρίζει περισσότερο, είναι το Rick Dangerous - ένα παιχνίδι που αν ήμουν αρχισυντάκτης στο Pixel, θα το επέλεγα για special review στην θέση του ΝΖS.![]()
"Το each his own", που λένε και παραέξω...Leon είπε:Δεν θα συμφωνήσω. Το NZS ήταν ένα πολύ καλό αλλά και πολύ δύσκολο arcade game.
To Rick Dangerous ήταν ένα μετριότατο και πολύ δύσκολο για λάθος λόγους παιχνίδι. Πέθαινες χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα, μετά απομνημόνευες το σημείο, το πέρναγες και πάλι τα ίδια.
θέλω να πω πως τον χειμώνα πάγωσε το θέμα, και τώρα μπήκατε ζεστά με τις κάψες που κάνει.Pooky είπε:Ομολογώ ότι δεν κατάλαβα το σχόλιό σου.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Ούτε εγώ το'πιασα με την πρώτη!!!peteremp είπε:θέλω να πω πως τον χειμώνα πάγωσε το θέμα, και τώρα μπήκατε ζεστά με τις κάψες που κάνει.Μπράβο στα παιδιά
![]()