Λοιπόν,
πραγματικά χαίρομαι όταν βλέπω το scanning team σε τέτοια κέφια !!
Dino, σ' ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας !!
DINO είπε:
Εγώ απλά θα σταθώ στην πρότελευταία σελίδα, η οποία έχει μια υπέροχη διαφήμιση για έναν ακόμα πιο υπέροχο υπολογιστή!!!
Για όλα τ'άλλα σας παραπέμπω στον
billy!!!
Dino, thanks για την "πάσσα"...

(για την διαφήμηση... ουδέν σχόλιον !!

)
To τεύχος αυτό θα μπορύσαμε να πούμε ότι αποτελεί "παράδεισο" για έναν gamer, καθότι δεν έχουμε μόνο τα καθιερωμένα games reviews, αλλά και αφιέρωμα σε μερικά "δύσκολα" παιχνίδια - καθώς και είδηση για την "επανεμφάνιση" των κονσολών στην ελληνική παιχνιδο-πραγματικότητα.
Στην στήλη adventure, o μαίτρ Αντρέας παρουσιάζει το Lancelot (που έκανε τους εγγλέζους να τρέχουν με τον διαγωνισμό για το "Αγιο Δισκοπότηρο"), ενώ στο special review, ο Κώστας Βασιλάκης φιλοξενεί το (τρισχαριτωμένο) New Zealand Story.
Στα απλά game reviews έχουμε πολλά καλά παιχνίδια, αλλά εκείνο που κατά την γνώμη μου ξεχωρίζει περισσότερο, είναι το Rick Dangerous - ένα παιχνίδι που αν ήμουν αρχισυντάκτης στο Pixel, θα το επέλεγα για special review στην θέση του ΝΖS.
Mε τοσυγκεκριμένο παιχνίδι είχα ασχοληθεί πάρα πολλές ώρες στον amstrad μου, όπου αν και "κουτσουρεμένο" (λιγότερες οθόνες), σου επέτρεπε να τελειώνεις γρηγορότερα τα levels, ώστε να μην σε τρώει η αγωνία για το τι γίνεται παρακάτω...
Σαν σπέσιαλ ρετρο-ανάμνηση να αναφέρω πως ήταν απο τις φορές που ένα παιχνίδι σε υπολογιστή γνώρισε τόσο μεγάλη επιτυχία, ώστε κάποιον καιρό αργότερα έκανε την εμφάνισή του και... στα ηλεκτρονικά !! (όπου αρχικά νόμιζα πως με ένα εικοσάρικο θα μπορούσα να παίζω για ώρες, αλλά είχαν εγκαταστήσει έναν εσωτερικό timer που ανά 10 λεπτά σου ζήταγε να ρίξεις νόμισμα για να συνεχίσεις !! ...το απόλυτο rip-off !!

)