Καλά...με έπιασε μια στενοχώρια....Είδα το album σου και θυμήθηκα μια βόλτα μου στο θρυλικό Μινιόν με δύο φίλους, περάσαμε από τον όροφο των παιχνιδιών και ήταν όλα ροζ από την μία πλευρά, γεμάτα τα ράφια με ροζ κουτιά και από την άλλη θέματα από την Άγρια Δύση. Φοβερά φίλε. Αχ τι μου θύμησες. Αν μπορούσα θα αγόραζα τα πάντα τότε, αλλά δυστυχώς ήμουν ακόμα νομίζω μαθητής, οπότε καταλαβαίνεις ότι ήταν λίγάκι δύσκολο αυτό.....thebest20 είπε:Τέλειο!Τα έχω όλα αυτά τα έπιπλα,μέσα στο αντίστοιχο σπίτι της ροζ σειράς!!!!!!!!
thebest20 είπε:Υπέροχα τα μεσαιωνικά σπίτια!Η κοπελιά στις σκάλες είναι από το αγαπημένο μου set με το ανθοπωλείο!
- μα είχα βάλει έπιπλα μέσα, απλά τα φωτογράφησα με μία webcamera της πλάκας....γιατί ξέχασα να τραβήξω με την καλή του φίλου μου... η φωτό που έβαλα πιο πάνω από το εσωτερικό, είναι από το ίδιο διόραμα απλά τραβηγμένο με την κακή camera...thebest20 είπε:Αυτά τα μεσαιωνικά χωράνε έπιπλα?Θα ήταν ωραίο να τα γεμίσεις με έπιπλα μέσα!Συνδυάζονται τέλεια με τη ροζ σειρά,γιατί είναι στο ίδιο στυλ,παρόλο που είναι από διαφορετικές εποχές!!!!Ένα από αυτά είχε η αδερφή μου,και δεν κράτησε για πολύ!
Χε χε!! είναι ιδιοκατασκευή, δεν υπήρξε ποτέ σαν παλαιός κωδικός. Μοιάζει με το 3447, αλλά δεν είναι. Είναι καθαρά ιδιοκατασκευή από περισσεύματα και βέβαια το κομμάτι που ανέφερες από το fan park....χμμ, πρέπει να μαζευτούμε τίποτα κολλημένοι να πάμε όλοι μαζί στο fanpark...έχω πολύ καιρό να πάω ....thebest20 είπε:OK!!!!!Μήπως θυμάσαι τον κωδικό του μεγάλου σπιτιού που έχεις?Αυτού που η σκεπή έχει 3-4 παράθυρα!Το πουλάνε τώρα στο fanpark,χωρίς τις σκάλες!!
θενξ Kambia.... δεν ήθελα να γράψω γκρίκλις ...απαγορεύεται από τους νόμους του σα'ι'τ.... !!!Kambia είπε:Τα διοράματά σου playmofan είναι πάρα πολύ ωραία. Respect
D@redevil είπε:Lol! Δεν απαγορεύεται ν' αποδίδεις τις αγγλικές λέξεις με τους σωστούς, λατινικούς χαρακτήρες βρε!
Απαγορεύεται η απόδοση ελληνικών λέξεων με λατινικούς χαρακτήρες - αυτός είναι ο ορισμός του greeklish!
Στο θέμα μας τώρα:
α) Επέτρεψέ μου να επαινέσω κι εγώ τις πολύ όμορφες δημιουργίες σου!
β) Μετέφερε τους επαίνους μας (και τις ευχαριστίες μας! ) και στη γυναίκα σου, γιατί πραγματικά αναρωτιέμαι τι χώρο πιάνουν αυτές οι κατασκευές στο σπίτι σας!
γ) Μέχρι στιγμής, έχω προσέξει ότι έχεις 2 διοράματα: α) μεσαιωνική πόλη & β) σιδηροδρομικός σταθμός!
Να ρωτήσω τι άλλες εκπληξούλες μας επιφυλάσσεις?!