D@redevil
Retired Admin
- Αντιδράσεις
- 610
Lol! Όχι, βρε! Καμία καμπάνα!playmofan είπε:για μένα χτυπαει η καμπάνα ....

Απλά, το λέω για να το έχεις στα υπόψιν! Μην αγχώνεσαι!

Lol! Όχι, βρε! Καμία καμπάνα!playmofan είπε:για μένα χτυπαει η καμπάνα ....
Καλά έχω πάθει πλάκα....guitarmaniac είπε:για δειτε κι αυτο.http://www.youtube.com/watch?v=09MOP5ATB_Q&feature=youtu.be
εινα εκπληκτικο
Πράγματι, σ' αυτό θα σταθώ κι εγώ! Δεν είναι οι χαρακτήρες - είναι η οπτική γωνία που επιλέγεις, που κάνει τη διαφορά...guitarmaniac είπε:πολυ ωραιες φωτογραφιες μπραβο σου! ωραια ματια![]()
Στην αρχή δεν κατάλαβα.... Διάβαζα μάτια και λέω που στο καλό φαίνομαι εγώ? Αλλά εννοείς ματιάguitarmaniac είπε:πολυ ωραιες φωτογραφιες μπραβο σου! ωραια ματια![]()
Και εμένα το ίδιο. Ήταν και θα είναι για πάντα οι αγαπημένες μου. Νομίζω ότι σου άφηναν πραγματικά την φαντασία σου ελεύθερηthebest20 είπε:Μ'αρέσουν πολύ οι παλιές φιγούρες,που ήταν απλές!!!!!!
...που απλά επιβεβαιώνει ότι δεν κάνει η μηχανή τον φωτογράφο!playmofan είπε:[...] Έχω ασχοληθεί με την φωτογραφία στο παρελθόν, αλλά θα γελάσετε αν σας πω ότι οι λήψεις που μοιάζουν να είναι λίγο φλου ή θολές , έχουν τραβηχτεί με μία πολύ κακή και φθηνή web camera του 2000....[...]
Χαχαχαχαχαχα!... Τώρα το κατάλαβα!guitarmaniac είπε:συνέχισε έτσι . σωστά D@redevil τα ράσα δεν κάνουν τον παπά,κι εγώ πρέπει ν αρχίσω να βάζω τόνους. χαχαχαχα
Τα αγαπημένα μου θέματα τα έχω διπλά, ένα ανοιχτό για να χμμμμ....παίζωthebest20 είπε:Φίλε playmofan να σε ρωτήσω,το σταθμό τον έχεις ανοίξει μέσα,χωράει έπιπλα,πχ από αυτά που έχεις?Θα ήταν ωραίο να βάλεις τα έπιπλα μέσα στο σταθμό ή στα μεσαιωνικά σπίτια!!!!!Γενικά μ'αρέσει να συνδυάζω sets από πολλές σειρές?