D@redevil
Retired Admin
- Αντιδράσεις
- 604
Lol! Όχι, βρε! Καμία καμπάνα!playmofan είπε:για μένα χτυπαει η καμπάνα ....
Απλά, το λέω για να το έχεις στα υπόψιν! Μην αγχώνεσαι!
Lol! Όχι, βρε! Καμία καμπάνα!playmofan είπε:για μένα χτυπαει η καμπάνα ....
Καλά έχω πάθει πλάκα....guitarmaniac είπε:για δειτε κι αυτο.http://www.youtube.com/watch?v=09MOP5ATB_Q&feature=youtu.be
εινα εκπληκτικο
Πράγματι, σ' αυτό θα σταθώ κι εγώ! Δεν είναι οι χαρακτήρες - είναι η οπτική γωνία που επιλέγεις, που κάνει τη διαφορά...guitarmaniac είπε:πολυ ωραιες φωτογραφιες μπραβο σου! ωραια ματια
Στην αρχή δεν κατάλαβα.... Διάβαζα μάτια και λέω που στο καλό φαίνομαι εγώ? Αλλά εννοείς ματιά , οπότε οκ. χεχε!!guitarmaniac είπε:πολυ ωραιες φωτογραφιες μπραβο σου! ωραια ματια
Και εμένα το ίδιο. Ήταν και θα είναι για πάντα οι αγαπημένες μου. Νομίζω ότι σου άφηναν πραγματικά την φαντασία σου ελεύθερηthebest20 είπε:Μ'αρέσουν πολύ οι παλιές φιγούρες,που ήταν απλές!!!!!!
...που απλά επιβεβαιώνει ότι δεν κάνει η μηχανή τον φωτογράφο!playmofan είπε:[...] Έχω ασχοληθεί με την φωτογραφία στο παρελθόν, αλλά θα γελάσετε αν σας πω ότι οι λήψεις που μοιάζουν να είναι λίγο φλου ή θολές , έχουν τραβηχτεί με μία πολύ κακή και φθηνή web camera του 2000....[...]
Χαχαχαχαχαχα!... Τώρα το κατάλαβα!guitarmaniac είπε:συνέχισε έτσι . σωστά D@redevil τα ράσα δεν κάνουν τον παπά,κι εγώ πρέπει ν αρχίσω να βάζω τόνους. χαχαχαχα
Τα αγαπημένα μου θέματα τα έχω διπλά, ένα ανοιχτό για να χμμμμ....παίζω και ένα κλειστό για την συλλογή μου. Οπότε ναι, τον σταθμό τον έχω ανοίξει , χωράει έπιπλα, αλλά αυτή την περίοδο είναι στο κουτί του. Και μένα μου αρέσει να συνδυάζω κομμάτια από πολλές σειρές. Μισό να σου δείξω μία φωτό με εσωτερικό.... είναι κακή η ποιότητα αλλά όπως εξηγώ νωρίτερα είναι λήψη με μια παλιά web camera γύρω στο 2000... όταν δεν είχα ψηφιακή...thebest20 είπε:Φίλε playmofan να σε ρωτήσω,το σταθμό τον έχεις ανοίξει μέσα,χωράει έπιπλα,πχ από αυτά που έχεις?Θα ήταν ωραίο να βάλεις τα έπιπλα μέσα στο σταθμό ή στα μεσαιωνικά σπίτια!!!!!Γενικά μ'αρέσει να συνδυάζω sets από πολλές σειρές?