Έχω πάθει πλάκα.... Πραγματικά ωραίο διόραμα!! Μπράβο stayro που τις βρήκες και τις μοιράστηκες μαζί μας ... Κάνω όνειρα και γω για ένα παρόμοιας εμβέλειας διόραμα........Άντε να δούμε.....stayros είπε:Aν εχεις φαντασια και μερακι βγαινει το παρακατω ακολουθο αποτελεσμα....
Τις υπολοιπες φωτο απο αυτο το εκπληκτικο διοραμα μπορειτε να τις δειτε εδω
Πλάκα-πλάκα, μπορούμε να κάνουμε μεγάλη συζήτηση γι' αυτό! Καταρχάς, φαίνεται ότι δεν έχει στηθεί από παιδιά, αλλά από μεγάλους. Μέχρι να το δω στις φωτογραφίες, ποτέ δε μπόρεσα να σκεφτώ τ' αγαπημένα μου playmobil χτυπημένα, πληγωμένα ή ακρωτηριασμένα!... Ίσως γι' αυτό μου έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση... Δεν το σκέφτηκα πριν - τώρα μ' έβαλες σε σκέψεις! Θυμάμαι πάντα στις ιστορίες μου να χτυπάνε, αλλά να γίνονται αμέσως καλά!playmofan είπε:- Η αλήθεια είναι πως είναι λιγαάαααααααααακι μακάβριο το θέαμα εκεί στο χειρουργείο.....
Έλα....μην στεναχωριέσαι... :flower: άλλωστε τα playmobil δημιουργήθηκαν για να μας δίνουν χαρά, όχι για να στεναχωριόμαστε... Καλά ντε μη φωνάζεις ....D@redevil είπε:Ούτε θυμάμαι να έχω δει τα χεράκια και τα ποδαράκια τους βγαλμένα!
Με στεναχώρησες τώρα!....
Λοιπόν, πιστεύω ότι έχεις εν μέρει δίκιο, ειδικά όταν τοποθετούν το ένα κτίριο κολλητά στο άλλο και ενώ στην αρχή εντυπωσιάζει το θέαμα, μετά βλέπεις ότι στην πραγματικότητα κάτι μοιάζει να λείπει . Ειδικά για ένα διόραμα τέτοιου μεγέθους δεν ξέρω, αλλά κάτι ένιωθα πως έλειπε και νομίζω ότι έφταιγε ακριβώς το μήκος του διοράματος. Ο τύπος προσπάθησε να πει μέσα σε κάποια Χ μέτρα μια ιστορία που στην πραγματικότητα διαδραματίστηκε μέσα σε κάποιες μέρες, ενώ στο διόραμα το βλέπεις να εκτυλίσσεται από την μία άκρη στην άλλη, χωρίς να ξέρεις ποια είναι η αρχή και ποιο το τέλος... Θα προτιμούσα να ήταν χωρισμένο σε τρία-τέσσερα μέρη, δηλαδή ένα τμήμα για την μάχη, άλλη για το θέμα με τους πληγωμένους κλπ.... Σε κάθε περίπτωση του αξίζουν συγχρητήρια για την προσπάθεια....για αυτό ούτε συζήτηση....and1 είπε:Μμμμμμμμμ ρε παιδια πειράζει άμα σας "την σπάσω" με αυτό που θα πω? Έχω δει γενικά πολλά διοράματα playmobil και δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά σε κάποια από αυτά διακρίνω μια υπερβολή να το πω? Για παράδειγμα ένας είχε ενώσει τόοοοοοοοοσα πολλά καστρα που λες απο την μια εντάξει Ok ειναι εντυπωσιακό και οπωσδήποτε θα ήθελες ένα κάστρο για σένα αλλά ταυτόχρονα νιώθεις οτι "πνίγεσαι" .Στο παραπάνω διόραμα ας πουμε κάπως με χαλάει το background κ τ όλο στήσημο ,που το ένα είναι πάνω στο άλλο. Πολλοί πέφτουν στην παγίδα κ βάζουν στα διοράματα τους όλο το "εργοστάσιο" της playmobil με αποτέλεσμα να υπάρχει αυτή η υπερβολή που ανέφερα κ πιο πριν. Ενώ απο τη μια είναι τόσο ωραία τα κτηρια, οι φιγούρες, τα οχήματα από μόνα τους από την άλλη είναι τόοοοοοοσα πολλά που "χάνονται" μεσα σε όλο αυτό το χαμό. Ξέρω ξέρω περι ορέξεως κολοκυθόπιτα θα μου πείτε. Πάντως αξίζουν πολλά μπράβο για την σκέψη ,την προσπάθεια και σίγουρα για τα λεφτά που διέθεσε. Sorry αν βγήκα εκτός θέματος
Σε αυτο θα συμφωνησω κι εγω...playmofan είπε:- Η αλήθεια είναι πως είναι λιγαάαααααααααακι μακάβριο το θέαμα εκεί στο χειρουργείο.....
Υπέροχο!!!!Δεν έχω λόγια!!!!!!!!!!!stayros είπε: