H αληθεια ειναι οτι την συγκεκριμενη σκεφτομουν οταν το εφτιαχνα!and1 είπε:Ξέρω κάποια που θα πετάξει απο την χαρά της αν το δει
Maddog είπε:Και εγώ που έλπιζα ότι αυτά τα "Κάτοψη", "Μπροστινή Όψη", "Αριστερή Πλευρά" κλπ αναφερόντουσαν στο μπούστο της Λάρας.
Πρώτη φορά που ένα post είναι πιό "υποσχόμενο" όταν το βλέπεις χωρίς να είσαι logged in.
thebest20 είπε:Υπέροχο!!!!Και ευτυχώς είχε αίσιο τέλος!!!!!!!
and1 είπε:Μια χαρά είναι Σταύρο!!! Η φωτο με τις σκιές των λύκων απλά τα σπάει
metalcandyman είπε:Kαλα εχω πλακει πλακα.Μπραβο ρε αλανι ειναι φανταστικο και κυριως τους φωτισμους τους πετυχες στην εντελεια
RIO είπε:Eξαιρετικό! Φοβεροί φωτισμοί...
Σας ευχαριστω πολυ ολους!!!:[angel_grig είπε:Αψογος!Ισως το καλυτερο που εχεις κανει μεχρι τωρα!Η φωτο με την σκια των λυκων ολα τα λεφτα!!Για την ποιοτητα της φωτογραφιας πρεπει να παιξεις με τις manual ρυθμισεις (αν εχει η μηχανη σου),γιατι λογω χαμηλου φωτισμου βγαινουν σε υψηλοτερο iso με αποτελεσμα κοκκο στην φωτογραφια...
Nαταλι ,το αναποδο πρεπει να κανει..να κατεβασει το ISO (oσο ανεβαινει το ISO ανεβαινει και ο κοκκος )Kambia είπε:Πολύ καλή δουλειά. Συμβουλές: Πάρε τρίποδα, ανέβασε το ISO (Αν το έχεις πχ στο 100 βάλτο στο 400.) και άφησε το κλείστρο περισσότερη ώρα ανοιχτό
Eνα καλο link εδω:http://photographylife.com/what-is-iso-in-photographySpybil είπε:Με τις τεχνικές προδιαγραφές καταλήξτε και ενημερώστε μας για να μάθουμε και εμείς οι απλοί θνητοί