Πολύ καλό χριστουγεννιάτικο διόραμα! Αλλά και το δικό σου Σταύρο, δεν πάει πίσω ! Αυτές είναι γειτονιές. Περπατάς και σου ανοίγει η καρδιά !!!stayros είπε:Κι εκει που βολταριζα σημερα,ξαφνικα πεφτω πανω σε αυτο το παραθυρο ισογειου σπιτιου....
Λιγα τετραγωνα πιο πανω απο το σπιτι μου
και πρωτη φορα το αντικρυσα!!!!
Τελικα κρυβει εκπληξεις η γειτονια μου
που τις αγνοουσα!!!
Βεβαια μετα απο αυτο που ειδα,ζηλεψα να πω την αληθεια
και πηγα και εφτιαξα κατι παρομοιο αλλα σε μικροτερη
και χιονισμενη εκδοση...
Χρονια Πολλα και Καλα Χριστουγεννα να εχουμε ολοι μας!!!!!
Πρεπει να ηταν πολυ "μπομπα" τα ποτα γιατι τους βλεπω εντελως ταβλα....Imgema είπε:Οπότε ορίστε μερικοί Ji-Joe που τα ήπιανε στο αρχοντικό των playmobil
Μωρε ας τον βρω εγω να του δωσω συγχαρητηριαKambia είπε:Πράγματι έχει κάνει ωραία δουλειά! Σε βλέπω να παίρνεις τα playmobil σου και να πηγαίνεις από κει μια μέρα, για να παίξετε
stayros είπε:Βεβαια μετα απο αυτο που ειδα,ζηλεψα να πω την αληθεια
και πηγα και εφτιαξα κατι παρομοιο αλλα σε μικροτερη
και χιονισμενη εκδοση...
Χρονια Πολλα και Καλα Χριστουγεννα να εχουμε ολοι μας!!!!!
IngemaImgema είπε:Όλα αυτά τα διοράματα είναι εκπληκτικά και ζήλεψα, οπότε ήθελα κι εγώ να φτιάξω ένα δικό μου. Δυστυχώς όμως από playmobil μου έχουν μείνει μόνο το παλιό πειρατικό καράβι και ένα σετ έπιπλα του αρχοντικού, αλλά ούτε μία φιγούρα. Οπότε ορίστε μερικοί Ji-Joe που τα ήπιανε στο αρχοντικό των playmobil
Προβολή συνημμένου 66708
το διπλανό μου διαμέρισμα νοικιάζεται...εδώ όμως δίνω καθημερινή μάχη με τη γυναίκα μου για το που θα βάλουμε τα playmobil