stayros είπε:Καινουργια Χρονια,καινουργιο διοραματακι και το πρωτο της χρονιας...με συμβολικο νοημα αυτη τη φορα!![]()
Μπας και καταφερουμε επιτελους και ανοικοδομησουμε αυτη τη ρημαδα
την χωρα επιτελους και την ξαναφερουμε στα ισια της...
Σαν να μην εχεις και αδικο...and1 είπε:Stavri προσωπικά πιο ικανά τα "κόβω" τα playmobil γι' αυτή την δουλειά. Καλή Χρονιά να έχουμε!!! Όντως υπάρχει κάποια σειρά που να μην την έχεις?![]()
Αυτό το άσπρο που είναι πάνω στα playmobil τι είναι? Μου κάνει κάτι σε αλεύρι-ζάχαρη άχνη
Γιατρε μου δεν υπαρχεις...Maddog είπε:Με το μπάχαλο που βλέπω (χώματα σκορπισμένα παντού, ο άλλος έφαγε τα μούτρα του από την σκάλα, το καρότσι είναι μισοάδειο γιατί κάποιος έκλεψε στο ζύγι ή πέρασε τα μισά υλικά σε εικονικό τιμολόγιο...) τότε είμαι βέβαιος ότι απεικονίζει την "ανοικοδόμηση" της χώρας απόλυτα ρεαλιστικά!![]()
Πολύ μερακλίδικη υλοποίηση, μπράβο Σταύρο!!!
Ευχαριστω Μαριανακι μου! :flower:D@redevil είπε:Ρε γιατρέ, δεν έχεις το θεό σου!
Σταυρί, είσαι για πολλά
Πότε πρόλαβες και τα άνοιξες, τα έφτιαξες, έστησες το διόραμα, τράβηξες φωτός - τι να πω! Εύγε, νέε μου! :flower:
Και λύσε με την απορία: η άσπρη σκόνη που χρησιμοποίησες, είναι αλεύρι?
Να σου πω Δημητρο το σκεφτηκα μιας και εχωUskoke είπε:Πήρε νταμαρίσια από την μάντρα της γειτονιάς τουΟ ηλεκτρολόγος που είναι; Μπράβο πάντως και από μένα! Και καλή χρονιά σε όλους!
Ειπαμε...κανουμε τεχνη υψηλου επιπεδου. :animlaugh:Lord Vek είπε:Stayros, σημασία στη λεπτομέρεια. Τα αρχιτεκτονικά σχέδια... Κανονικά σχέδια τυπωμένα σε 1 : 50.000 ;
Για να ειμαστε ενταξει....PAPPOYS είπε:Κι έπειτα σου λέει... δεν υπάρχουν δουλειές...
Στου κυρ Σταύρου παιδιά... Στου κυρ Σταύρου, να κάνουμε κάνα μεροκάματο !!!