stayros είπε:Καινουργια Χρονια,καινουργιο διοραματακι και το πρωτο της χρονιας...με συμβολικο νοημα αυτη τη φορα!
Μπας και καταφερουμε επιτελους και ανοικοδομησουμε αυτη τη ρημαδα
την χωρα επιτελους και την ξαναφερουμε στα ισια της...
Σαν να μην εχεις και αδικο...and1 είπε:Stavri προσωπικά πιο ικανά τα "κόβω" τα playmobil γι' αυτή την δουλειά. Καλή Χρονιά να έχουμε!!! Όντως υπάρχει κάποια σειρά που να μην την έχεις?
Αυτό το άσπρο που είναι πάνω στα playmobil τι είναι? Μου κάνει κάτι σε αλεύρι-ζάχαρη άχνη
Γιατρε μου δεν υπαρχεις...Maddog είπε:Με το μπάχαλο που βλέπω (χώματα σκορπισμένα παντού, ο άλλος έφαγε τα μούτρα του από την σκάλα, το καρότσι είναι μισοάδειο γιατί κάποιος έκλεψε στο ζύγι ή πέρασε τα μισά υλικά σε εικονικό τιμολόγιο...) τότε είμαι βέβαιος ότι απεικονίζει την "ανοικοδόμηση" της χώρας απόλυτα ρεαλιστικά!
Πολύ μερακλίδικη υλοποίηση, μπράβο Σταύρο!!!
Ευχαριστω Μαριανακι μου! :flower:D@redevil είπε:Ρε γιατρέ, δεν έχεις το θεό σου!
Σταυρί, είσαι για πολλά
Πότε πρόλαβες και τα άνοιξες, τα έφτιαξες, έστησες το διόραμα, τράβηξες φωτός - τι να πω! Εύγε, νέε μου! :flower:
Και λύσε με την απορία: η άσπρη σκόνη που χρησιμοποίησες, είναι αλεύρι?
Να σου πω Δημητρο το σκεφτηκα μιας και εχωUskoke είπε:Πήρε νταμαρίσια από την μάντρα της γειτονιάς του Ο ηλεκτρολόγος που είναι; Μπράβο πάντως και από μένα! Και καλή χρονιά σε όλους!
Ειπαμε...κανουμε τεχνη υψηλου επιπεδου. :animlaugh:Lord Vek είπε:Stayros, σημασία στη λεπτομέρεια. Τα αρχιτεκτονικά σχέδια... Κανονικά σχέδια τυπωμένα σε 1 : 50.000 ;
Για να ειμαστε ενταξει....PAPPOYS είπε:Κι έπειτα σου λέει... δεν υπάρχουν δουλειές...
Στου κυρ Σταύρου παιδιά... Στου κυρ Σταύρου, να κάνουμε κάνα μεροκάματο !!!