Χεχε, σωστος! Αρα, το επομενο βημα ειναι να τραβηξεις παμπολλες φωτο, καρε καρε, και να τις ενωσεις να γινει ενα ωραιο animation!pardalotzatziki είπε:Σταυρο ανεβαζεις τη μπαρα καθε φορα...![]()

Λεμε τωρα...
Χεχε, σωστος! Αρα, το επομενο βημα ειναι να τραβηξεις παμπολλες φωτο, καρε καρε, και να τις ενωσεις να γινει ενα ωραιο animation!pardalotzatziki είπε:Σταυρο ανεβαζεις τη μπαρα καθε φορα...![]()
Να 'σαι καλα Παρδαλε,σε ευχαριστω πολυ!!! :thanx2:pardalotzatziki είπε:Σταυρο ανεβαζεις τη μπαρα καθε φορα...Πολυ καλο στησιμο...![]()
Βρε...μην αναβεις φωτιες!GregoryGR είπε:Χεχε, σωστος! Αρα, το επομενο βημα ειναι να τραβηξεις παμπολλες φωτο, καρε καρε, και να τις ενωσεις να γινει ενα ωραιο animation!![]()
Λεμε τωρα...
Σε ευχαριστω Χρηστο, να'σαι καλα!Lord_Makro είπε:Τώρα το είδα, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!και το εσωτερικό του εργαστηρίου του Αϊ Βασίλη όλα τα λεφτά![]()
![]()
![]()
+1000and1 είπε:Παντού υπάρχει ένα playmobil![]()
Να είσαι καλά Παρδαλεpardalotzatziki είπε:!!! Η καλυτερη φατνη! Καλα Χριστουγεννα...:beerz:
stayros είπε:Βρε....τοσες απορειες,τοσες συμβουλες,τοση βοηθεια.....για να βγαλεις αυτο??????!!!!!!!!!!![]()
:nono: :nono: :nono: :nono: όχι τόσο εύκολαstayros είπε:Απαπαπαπαπα.... :tsktsk: ...σε διαγραφω απο μαθητη μου!!!! :ban:
Να είσαι καλά Σταυρή κ Χρόνια Πολλάstayros είπε:Αντρικο...ζωγραφισες παλι!!!!![]()
![]()
![]()
Την άλλη φορά θα πάρω τον βοηθό σου να κάνει μια guest εμφάνιση κ στην δική μου ιστορία. :animlaugh: :animlaugh: :animlaugh: :tease: :tease: :tease:stayros είπε:Αλλα πειρατικο νησακι χωρις πειρατες....ξερω 'γω... :xm: ...
Ας εβαζες εναν να κανει cameo εμφανιση στο τελος .:tease:
Ευχαριστώ πολύ Ναταλή κ Χρόνια ΠολλάKambia είπε:Πανέμορφη φάτνη. Καλά Χριστούγεννα![]()
Χαίρομαι που σ' άρεσε Μαριάννα :flower: αλλά να κάνω μια διευκρίνιση σχετικά με το avatar για να μην παρεξηγηθώ. Η εικόνα που έχω επιλέξει δεν είναι δικιά μου αλλά την βρήκα στο net. Είδες πως ταίριαξε όμως?D@redevil είπε:Α, ώστε τώρα κατάλαβα από που το avatar!![]()
Πανέμορφη δουλειά, μικρέ! Απλά. πανέμορφη! :flower:
Να είσαι καλά Katerinak :thanx2: :thanx2: :thanx2:katerinak είπε:and1 πανεμορφη η φατνη που ετοιμασεςσυγχαρητηρια
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ πολύ Rio και Χρόνια Πολλά!!!!RIO είπε:όμορφη και ζεστή φάτνη. Καλά Χριστούγεννα σε όλους!![]()