Αχ αυτο το τρενακι και το μαγευτικο του ταξιδι μεσα απο τα φωτακια!!!! Θελω να βγαλω εισητηριο κι ας με βαλουν μαζι με τις αποσκευες!!! Σε ευχαριστουμε Τασο!!!
Μοναδικη δουλεια!!!!!!Και αυτη η μουσικη ειναι τοσο ταιριαστη!!!
Αυτό που μου αρέσει πάρα πολύ είναι ο συνδυασμός όλων των σετ γιατί εγώ έχω χωρίσει τη συλλογή μου σε τέσσερα διαφορετικά τραπέζια. Με βάζεις σε σκέψεις τώρα.
Χαίρομαι που υπάρχει και άλλος ένας εδώ μέσα με την ίδια τρέλα.
Παιδιά όλες αυτές τις μέρες διαβάζω τα σχόλιά σας για το βίντεο και δεν μπορώ να το πιστέψω ότι σας άρεσε τόσο. Με κάνατε χαρούμενο. Σας ευχαριστώ πολύ ! Όλους !
Μπράβο, συγχαρητήρια!! από αυτά που είδα κατάλαβα οτί η συλλογή σου περιλαμβάνει playmobil καινούργια και παλιά...πάρα πολύ ωραίο βίντεο με φτιαγμένο με μεράκι και νοσταλγία..
Αν εμπαινε σαν διαφημιστικό σποτ στην τηλεόραση, θα τρέχανε όλα τα παιδάκια μαζί με τους 30-40άρηδες γονείς τους να ψωνίσουν όλο το απόθεμα..
έχω μείνει άφωνος είναι ένα απο τα καλύτερα βίντεο που εχω δει ποτε στο youtube ειναι παραμυθένιο είναι φανταστικό και φυσικά επειδή μας γλύκανες περιμένουμε και αλλα
Εγώ το είδα τελευταίος απο όλους φαίνεται. Καταπληκτική δουλειά. Συγχαρητήρια! Είχα και εγώ μικρός Playmobil αλλά ποτέ δεν κατάφερα να συνδυάσω σε κάτι μεγαλύτερο. Αντέ, καλό 2010 οπότε με ρετρό αναμνήσεις για τα δύσκολα!!