Ετσι σωστος! Θα επρεπε να ντρεπονται, σε μια δυσκολη εποχη να καταστρεφουν ακομη και τα ονειρα, λες και χαθηκαν οι εξυπνες ιδεες, ειδικα με τα λεφτα που σκανε οι κινητες!Aardvark είπε:Και εδω μια απο τα ιδια με τον PhilVr .Tετοια βιντεα και τετοιες προσπαθειες περιμενεις να δεις απο επαγγελματιες διαφημιστες την περιοδο των χριστουγεννων ,αντιθετως το φετινο κονσεπτ της μοδας ειναι ο ΑηΒασιλης ανεργος,ο Αηβασιλης στην ουρα στο ταμειο ανεργειας,ο Αηβασιλης διαβαζει την Χρυση Αγγελια, γιατι τα δωρα φετος θα στα κανει η εταιρεια κινητης τηελφωνιας.
Μπραβο αντε και σε μεγαλου μηκους ταινια.
Ε; Δεν ξέρω, αλλά εγώ έμεινα κάπου εκεί στα 12 να παίζω ακόμα με hotwheels, με video games και να μη δίνω μία.Amstrad1981 είπε:Υπέροχο! Μαγικό!!
Φανταστικό!!!
Ευχαριστώ που με ταξίδεψες στα παιδικά μου χρόνια!!! :thanx2:
Κρίμα που μεγαλώσαμε…
pooky(1) είπε:Ε; Δεν ξέρω, αλλά εγώ έμεινα κάπου εκεί στα 12 να παίζω ακόμα με hotwheels, με video games και να μη δίνω μία.
Μεγαλώνει όποιος θέλει να μεγαλώσει, όποιος επιλέγει να μείνει μικρός παραμένει.
Μου θυμησε ενα παλιο αγαπημενο τραγουδι του Μηλιωκαpooky(1) είπε:Ε; Δεν ξέρω, αλλά εγώ έμεινα κάπου εκεί στα 12 να παίζω ακόμα με hotwheels, με video games και να μη δίνω μία.
Μεγαλώνει όποιος θέλει να μεγαλώσει, όποιος επιλέγει να μείνει μικρός παραμένει.