Εδώ και λίγο καιρό, αποφάσισα να βάζω στοιχήματα σε Playmobil!
Fi?ures ή special!
Είναι ένας πολύ απλός τρόπος να διευρύνω τη φτωχότατη συλλογή μου + ότι μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια, που όλη η αξία των πραγμάτων δεν ήταν ποτέ σε χρήματα: ήταν σε γκαζάκια, μαστίχες, αυτοκόλλητα πανίνι & παιχνίδια!
[flashback]
-Θα τρέξω πιο γρήγορα από σένα!
(σ.σ. εναλλακτικά: Θα κρυφτώ καλύτερα απ΄όλους! / Αν πάμε μια κόντρα με τα ποδήλατα μέχρι το τέλος του δρόμου, σε "τρώω"!)
-Τι βάζεις στοίχημα?
-Ό,τι θες!
-Τι λες για τα υπερατού μου?!
-Mέσα!
[/flashback]
Έτσι λοιπόν, πριν λίγο καιρό έβαλα ένα στοιχηματάκι σε Playmobil Special (κωδ. 4693) & το κέρδισα!
Τηρώντας λοιπόν την υπόσχεσή μου, σήμερα μοιράζομαι το unboxing μαζί σας (ειδικά οι φωτός είναι ήδη ταγμένες σε κάποιον! :flower: )
Και ξεκινάμε! Συσκευασία. Η κλασική συσκευασία - κουτάκι των Special, που αν μη τι άλλον ξέρεις τι σου "ξημερώνει"!
Τα περιεχόμενα είναι ένα βιβλιαράκι και μια σακουλίτσα που περιέχει φιγούρα και παρελκόμενα!
Αφού ανοίξουμε τα περιεχόμενα της σακουλίτσας, έχουμε μπροστά μας τον αστυνομικό με τα αξεσουάρ του!
Μετά από μια εύκολη και γρήγορη συναρμολόγηση, ο Mr. Officer ποζάρει για φωτός!
Στο τέλος, πηγαίνει στην προσωρινή του θεσούλα, παρέα με τα υπόλοιπα!
(άτιμο φόρουμ μ' έκαψες! Ψάχνω να φτιάξω ένα ραφάκι για να τα βάλω!
)
Θα βρείτε τις υπόλοιπες
εδώ.
(P.S. Όλα τα λεφτά οι φάτσες των γειτόνων, όταν έστησα τον Mr. Officer πάνω στο περβάζι κι άρχισα να τον φωτογραφίζω όλο πάθος!
Μιλάμε, αξία ανεκτίμητη!
)