Σίγουρα κάπου σκονίζεται η δικιά μου!Και λογικά αυτή έχω,γιατί αν και είναι η ίδια που βγήκε και από τη LYRA,οι φιγούρες διαφέρουν!Και θυμάμαι και το συγκεκριμένο γυναικείο καπέλο!
Κατάλαβα!Είναι τέλεια!Στο fanpark την έχει κάπου 12-15? ενώ κανονικά έχει 20? στα καταστήματα!Η άλλη από τον κατάλογο εξαρτημάτων είναι ακριβώς ίδια στο χρώμα,με αυτή που έχουμε,αλλά διαφέρει η φιγούρα που έχει!
Να και τα παλιά δικά μου τα οποία τα είχα στο χωριό. Τα έβγαλα μια πρόχειρη φωτό, τώρα με τη βοήθεια των φωτογραφιών επιτέλους θα μπορέσω να ξανασυνθέσω τα διάφορα σετ. Τα περισσότερα απ' ό,τι θυμάμαι ήταν μικρά σετάκια. Κουτί δεν έμεινε ούτε για δείγμα, τελευταίο είχα πέταξει αυτό του σχολείου βλακωδώς.
Καποια είναι Lyra όπως γράφει στο πόδι τους, κάποια όχι, όλα αγορασμένα στην Ελλάδα.
Μάλιστα,μια χαρά!!!!Αν δεν γράφει τίποτα στα πόδια τους LYRA είναι κι αυτά,απλά είναι της LYRA NEW!!!!Όλα LYRA μου φαίνονται δηλαδή,αν δεν έχεις αγοράσει τίποτα από εξωτερικό!!!!
Επίσης το αυτοκίνητο που έχεις διπλό,είναι χαρακτηριστικό της LYRA NEW.Να υποθέσω ότι και οι ρόδες δεν κυλάνε καλά!!!!Και μάλιστα δεν απεικονίζεται σε κανένα set,απ'έξω στο κουτί θα απεικονιζόταν κόκκινο ή κίτρινο!Μου είχε τύχει και εμένα στο set με το taxi να το δείχνει κίτρινο απ'έξω και μέσα να είναι πράσινο!
Ναι, μου είχε κάνει εντύπωση ότι το έψαξα και δεν βρήκα τέτοιο χρώμα στο ιντερνετ. Λείπει η οροφή και από τα δύο όμως, και απορώ γιατί. Η σχάρα όμως υπάρχει! Αυτό που με στενοχωρεί περισσότερο είναι ότι λείπουν κομμάτια από κάτι πάγκους-μαγαζιά που είχα (με καπέλλα, με πιατα και με λαχανικά) και δεν μπορούν να σταθούν όρθια. Θα ήθελα να τα φτιάξω.