Candy4ever
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 42
Παιδιά τελικά αυτοί οι κάδοι προσελκύουν playmobil..!! Αν θυμάμαι καλά και η Mytinyworld είχε βρει ένα σπάνιο playmobil έξω απο κάδο σχεδόν άθικτο(νομιζω το πειρατικο καραβι)...!! Δεν βρισκω το ποστ της αλλά το θυμάμαι που μας το είχε πει..!!playmofan είπε:Ρε παιδιά, για όνομα του Θεού.....Θα με κάνετε να αρχίσω να ψάχνω σε κάθε κάδο που βρίσκω μπροστά μου....Κάλά είσαι πολυ τυχερή πάντως Candy4ever !
Αυτό και αν θα ήταν τύχη....να βρεις τραίνο στα σκουπίδια.....and1 είπε:Συγκεκριμένα ήταν ο κωδικός 3770 [westerntrain]
Νομίζω πως θ αρχίσω ξανά την ανακύκλωση.θα κάνει καλό στη συλλογή μου...playmofan είπε:Α, να γελάσετε τι έπαθα εγώ σήμερα....Βγάζω τον σκύλο βόλτα κρατώντας στο ένα χέρι το λουρί του και στο άλλο μία σακούλα σκουπίδια...Και λέω από μέσα μου, ε ρε πλάκα θα'χε να βρω και γω κανά πεταμένο playmobil στα σκουπίδια. Φτάνω στον κάδο και σηκώνω το χέρι να πετάξω τα σκουπίδια και τι βλέπω στον κάδο ανακύκλωσης. Κουτί playmobil κωδικός 5139, οχυρό και λιμενοφύλακες!!! Ε ρε γλέντια λέω... Κοιτάζω δεξιά, κοιτάω αριστερά μη με δει κανείς και ντου στον κάδο....Εντάξει....Άδειο ήταν αλλά κάτι ήταν και αυτό. Καλά ξεκινήσαμε....Πάμε για άλλα !!
Καλά το κατάλαβα!Είναι όντως σπανιότατο,και δεν κυκλοφορεί.Έχω ένα παρόμοιο από παλιά,της LYRA,που είναι το πλήρες set της παιδικής χαράς, αλλά σίγουρα τώρα είναι σκόρπια κομμάτια στο πατάρι!Candy4ever είπε:Παιδιά, το κουτί που είδατε είναι αυτό το κομμάτι:
Προβολή συνημμένου 52237
Το είχα βρει σε προσφορά, ενώ είχε ήδη αρχίσει να γίνεται ρετρό!
Kambia είπε:Σήμερα αποφάσισα να παίξω
Από το σετ λείπει η καθαρίστρια (μάλλον είχε ρεπό ). Κατά τα άλλα είναι σε τέλεια κατάσταση.