georgeikos
RetroAdept
- Αντιδράσεις
- 104
φανταζομαι οτι ολα αυτα τα μεσαιωνικα της λυρα δεν βρισκονται πουθενα πια ε? :xm:
Επανακυκλοφόρησαν και από τη Geobra,στις αρχές των 90s ακριβώς τα ίδια,χωρίς διαφορές,αλλά και πάλι δεν θα υπάρχουν!georgeikos είπε:φανταζομαι οτι ολα αυτα τα μεσαιωνικα της λυρα δεν βρισκονται πουθενα πια ε? :xm:
Τι εννοείς? για ποιους κωδικούς μιλάς? Μέσα από τον κατάλογο εξαρτημάτων εννοείς ή πώληση στα καταστήματα?thebest20 είπε:Επανακυκλοφόρησαν και από τη Geobra,στις αρχές των 90s ακριβώς τα ίδια......!
Εννοώ ότι τα αντίστοιχα της LYRA είχαν βγει και από τη Geobra στην Ελλάδα,στις αρχές των 90s,στα καταστήματα!Φυσικά εξαντλήθηκαν σύντομα,δηλαδή πολύ πριν το 2000.playmofan είπε:Τι εννοείς? για ποιους κωδικούς μιλάς? Μέσα από τον κατάλογο εξαρτημάτων εννοείς ή πώληση στα καταστήματα?
Δεν θελει κοπο,θελει τροπο...:wink:Kambia είπε:Άααααχχχχ... χτυπάς ευαίσθητο σημείο..... Θέλω Far West τώρα!!! Δε μου λέτε είχατε πρόβλημα παλιά με τα φτερά του αρχηγού? Εμένα ποτέ δεν κούμπωναν και τα 3 σημεία. Το ένα μια ζωή "πετούσε"
1) Αχ...δεν με παρακολουθεις βρε Μαριαννα μου...D@redevil είπε:Ομορφιές! :flower:
Δε με λες, να υποθέσω ότι αυτά είναι από τις εξορμήσεις σου στο Monastir Mall?!
Πώς και δεν τα έβαλες σ' ένα διόραμα!...
ΠΑΝΤΑ σε παρακολουθώ, βρε Σταυρί μου, αλλά:stayros είπε:1) Αχ...δεν με παρακολουθεις βρε Μαριαννα μου...
Αχά! Άρα, πάλι βγάλαμε λαυράκι!stayros είπε:2) Θελει ακομα δουλιτσα (και καμποσους κωδικους) ακομα το διοραμα που εχω κατα νου με θεμα Αγρια Δυση.
Σσσσσσ....κρυβε λογια καλε....μη το κανεις βουκινο...:shtup:D@redevil είπε:Αχά! Άρα, πάλι βγάλαμε λαυράκι!
Παιδιάααα! Ο Σταύρος ετοιμάζει διόραμα! (πού είναι ένα εμότικο μ' ένα τηλεβόα, όταν το χρειάζεσαι!)
Πρέπει να προμηθευτώ και άλλα υπογλώσσια!!!!2) Θελει ακομα δουλιτσα (και καμποσους κωδικους) ακοματο διοραμα που εχω κατα νου με θεμα Αγρια Δυση.
Φίλε Spybil, σήμερα τυχαία έπεσα πάνω στο παραπάνω....Είδα το βίντεο και έπαθα σοκ!!! Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έβλεπα βίντεο της Χριστουγεννιάτικης Αθήνας του 1977 και μάλιστα με playmobil ....Δεν μπορώ να το πιστέψω.... Ψάξτε να βρείτε τον cameraman να του δώσουμε ειδικό βραβείο.... Μπράβο Spybil που ξετρύπωσες τέτοιο βίντεο.....Spybil είπε:Χρόνια Πολλά σε όλους!!Σταύρε καλή επανεκκίνηση και καλή δύναμη, κυρίως οικονομική
Τι καλά να κάναμε και εμείς εδώ μια έκθεση με συλλογές και συνθέσεις όλων των ''άρρωστων''!
Σας βάζω τον σύνδεσμο για ένα βίντεο με playmobil του 1977. Στην αρχή βρίσκεται το επίμαχο σημείο. Το υπόλοιπο αφορά την ελληνική επκαιρότητα των ημερών εκείνων:
http://mam.avarchive.gr/portal/digitalview.jsp?get_ac_id=3425&thid=11179
Α καλά!!! Έχω πάθει πλάκα. Τα θέλω όλα...... :xm: ...μαζί με τον χώρο για να τα βάλω !!! Όλα τα λεφτά η μουσική στο τελευταίο μέρος.DREDD είπε:Αφιερωμενο σε ολους τους φιλους δεν ξερω αν εχει ξαναμπει.Φατε ματια ψαρια που λενε.http://www.youtube.com/watch?v=mhJCePgnIsQ&feature=related