Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Στην επόμενη βασιλόπιτα, έτσι όπως το κόβω!minarvan είπε:Πότε θα είσαι Αθήνα?
Mε αυτά τα κομμάτια που βλέπω στη συλλογή σου minarvan και τώρα μπαίνω στο αεροπλάνο!!!!minarvan είπε:Πότε θα είσαι Αθήνα?
Μακάρι............ Συγχαρητήρια φίλε minarvan για την συλλογή σου....!! Συγχαρητήρια και στην γυναίκα σου που σε αφήνει να κάνεις κατάληψη στο τραπέζι σαςminarvan είπε:Μακάρι να κανονίζαμε όλοι οι playmobil φαν να βρεθούμε από κοντά και να ανταλλάζαμε εμπειρίες και αναμνήσεις που μας συνοδεύουν και μας γεμίζουν χαρά!!!
Να χαρείς, μη λες για πειρατές! Για πότε θα σκάσει μύτη ο and1, ούτε που θα το πάρεις χαμπάρι!minarvan είπε:Πίστεψέ με είμαι τυχερός που έχω γυναίκα με τόση κατανόηση στην τρέλα μου με τα playmobil!!!!!!!!!!!!!!!!! Αλλά βέβαια αυτή η κατάληψη έχει και το τίμημά της!!! Αλλά έχει και τα οφέλη της επίσης όπως βλέπετε! Όταν θα βγάλω τους πειρατές μου νομίζω οτι θα χρειαστώ βοήθεια. Υπάρχει κανείς που να θέλει να βοηθήσει????????????
Λες τα ανθρωπάκια μόνο ή και τα κανονάκια?....giannislarisa είπε:αν μέτρησα καλα πρέπει να είναι 78 κομματια!?