- Αντιδράσεις
- 1.838
Προσφατα βρεθηκα Θεσσαλονικη για ολιγοημερες διακοπες.Πριν ξεκινησω να μπω στο "ζουμι"-σε αυτο το σημειο να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στις Ναταλι και Μαριανα για την υπεροχη φιλοξενια τους! Ναταλι και Μαριανα...σας ευχαριστω για ολα! :thanx2: :thanx2: -και τωρα μπορω να μπω στο θεμα...σε μια ρετροανακαλυψη σε ενα παλαιοπωλειο της Θεσσαλονικης βρηκα το ακολουθο υπεροχο σετ απο τη σειρα της Αγριας Δυσης (Ναταλι μη μου λιποθυμησεις... )
το οποιο ειχε κυκλοφορησει το 1994 με κωδικο 3787 ...
...οπως μπορειτε να διαπιστωσετε,το κτηριο ειναι σε αριστη κατασταση! Λειπουν ομως αρκετα μικροεξαρτηματα τα οποια ευκολα μπορουν να συμπληρωθουν
αφου το συγκεκριμενο σετ ξαναβγαινει σε επανεκδοση το 2013 στον καταλογο εξαρτηματων.
Επισης -κι εδω θα πρεπει να ευχαριστησω τις δυο υπεροχες κυριες γι αυτα τα ωραια δωρακια-βρεθηκα να ειμαι κατοχος δυο ομορφων μηχανων...
το οποιο ειχε κυκλοφορησει το 1994 με κωδικο 3787 ...
...οπως μπορειτε να διαπιστωσετε,το κτηριο ειναι σε αριστη κατασταση! Λειπουν ομως αρκετα μικροεξαρτηματα τα οποια ευκολα μπορουν να συμπληρωθουν
αφου το συγκεκριμενο σετ ξαναβγαινει σε επανεκδοση το 2013 στον καταλογο εξαρτηματων.
Επισης -κι εδω θα πρεπει να ευχαριστησω τις δυο υπεροχες κυριες γι αυτα τα ωραια δωρακια-βρεθηκα να ειμαι κατοχος δυο ομορφων μηχανων...
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: