Ευχαριστώ. Το συμπλήρωμα θα γίνει σιγά σιγά.Spybil είπε:Πω, πω!!! Τι βρήκε η Admin!!! Μπράβο βρε...να τα χαίρεσαι!!! Άντε να σε δω τώρα να τα συμπληρώνεις!!!
έχω πάθει σοκ...ποιος έκανε ένα τέτοιο έγκλημα να τα πετάξει στα σκουπίδια;! Μακάρι να έβρισκα κι εγω ένα τέτοιο εύρημα!mytinyworld είπε:Πριν λίγες μέρες, βρήκα στον κάδο σκουπιδιών της γειτονιάς μου, μια ωραία μικρή συλλογή από playmobil lyra. Δεν άντεξα να τα βλέπω εκεί και στη σκέψη ότι θα πάνε μια για πάντα στη χωματερή, έκανα βουτιά και τα μάζεψα! Είναι αυτά που βλέπετε, τα έβαλα κατά ενότητες έτσι όπως τα θυμόμουν από τα παιδικά μου χρόνια....
[edit] Δεν χρειαζονται ξανα οι φωτο! [edit]
Καποιοι δεν εχουμε ουτε τα κουτια, ουτε τα playmobil. Mια χαρα εισαιi!!!Rheinmetall είπε:ό,τι διέσωσε η μητέρα μου από την καταστροφική μου μανία όταν ήμουν παιδί αλλά και από την μεγάλη πλημμύρα του 1993 που παρέσυρε και κατέστρεψε σχεδόν όλα μου τα παιχνίδια.
Γλουπ! :animeek:Rheinmetall είπε:[edit] Δεν χρειαζονται ξανα οι φωτο! [edit]
ό,τι διέσωσε η μητέρα μου από την καταστροφική μου μανία όταν ήμουν παιδί αλλά και από την μεγάλη πλημμύρα του 1993 που παρέσυρε και κατέστρεψε σχεδόν όλα μου τα παιχνίδια.
σε καταλαβαίνω, κι εγώ στεναχωριέμαι και για τα πολλά άλλα playmobil που έχω χάσει. Αλλά δεν έχει χαθεί κάθε ελπίδα γιατί ευτυχώς υπάρχει και το ebay...ένα από τα καλά της τεχνολογίας.DINO είπε:Γλουπ! :animeek:
Τους αστυνομικούς, τους ιππότες αλλά και το καραβάκι της αστυνομίας, ακριβώς αυτά, τα είχα και εγώ!!!
Η αισθηση του να ξαναβρισκεις παλια σου αγαπημενα πραγματα....ειναι ανεκτιμητη και μοναδικη!!!!! :wub:Fred Madison είπε:Υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεκινά κανείς τη μέρα του;
Νομίζω πως όχι!Fred Madison είπε:
Στο κλεψανε?????pardalotzatziki είπε:Το ειχα και γω....μου το κλεψανε μαζι με ολα τα αλλα...
Δυστυχως...δεν φτανει που ειχα λιγα, μια σακκουλα ηταν ολα κι ολα, μου την κλεψανε κιολας... :xm:Deathshadow είπε:Στο κλεψανε?????
playmofreak είπε:μαλλον αναφέρεσε στον κωδικό 3750 με τον πειρατη.ο τοξοβόλος πιθανότατα να ειναι ο ρομπεν τον δασών
Αλλαξανε τα πραγματα Στην αρχη της χρονιας μονο σχολικα παιρναμε. Δε λεω, χαιρομασταν που αγοραζαμε καινουρια σχολικα.Ιωάννης1ος είπε:Καλό φθινόπωρο φίλοι μας και καλή σχολική χρονιά στα παιδάκια μας (όλων)!!!