Σε ευχαριστω Λορδε μου!!!Lord Vek είπε:Αγαπητέ μου stayros... Μέχρι κσι πριν την εφαρμογή του σιδερόστοκου, παρακολούθησα με αμφιβολία τα βήματα/φωτογραφίες. Αλλά βλέποντας το τελικό αποτέλεσμα έμεινα έκπληκτος. Well done!!!
Απεναντίας, δε νομίζω ότι χάλασε!thebest20 είπε:Τέλειο είναι,απλά χάλασε μία φιγούρα.[....]
Αχ βρε Best....δεν παρακολουθησες...thebest20 είπε:Το χρώμα είναι ανεξίτηλο ή ξεφάβει?Αν βγάλεις τη ζώνη θα φανεί ότι η φούστα με τα πόδια είναι 2 ξεχωριστά κομμάτια?Το κακό είναι ότι δεν μπορεί να είναι καθιστή.Ελπίζω να σου έμειναν τα χέρια,τα πόδια και το κεφάλι από την άλλη φιγούρα και να τα χρησιμοποιήσεις για άλλη κατασκευή.
Την ηθελα λιγο "τσουπωτη"...Kambia είπε:Ωραία η κατασκευή Ερώτηση. Η καμπύλη που κάνει στο σημείο της ένωσης επίτηδες είναι αφημένη, είναι το σχέδιο της φιγούρας έτσι ή απλά δεν βγήκε ομοιόμορφα το γυαλοχαρτάρισμα του σιδηρόστοκου?
Αυτο ειναι το μονο ευκολο...thebest20 είπε:Ναι τον είδα το σιδηρόστοκο,αλλά υπέθεσα ότι κάπως θα φαίνεται ότι είναι 2 κομμάτια.Θα ήταν ενδιαφέρον να έφτιαχνες και μία φιγούρα με σώμα LYRA,ζακέτα ή περιλαίμιο (από αυτό που δεν βγαίνει) από τα figures,και μαλλιά από αυτά που δεν μπαίνει καπέλο.
Πιστευω το παρακατω να σε καλυψει...thebest20 είπε:Έχω περιέργεια,έχει δοκιμάσει να αναμίξει κανένας,τον παλιό σκελετό και σώμα με χαρακτηριστικά από νέες φιγούρες?Ή να υπάρχει ένα διπλοπρόσωπο κεφάλι σε σώμα φιγούρας LYRA?
Ευχαριστω πολυ!Deathshadow είπε:Σταυρο εισαι ταλεντο!Πολυ θα μου αρεσε η ιδεα να εβλεπα κι εναν Καπτεν Χαρλοκ!
Παω να δω...PAPPOYS είπε:Καθώς ξεκινάω μια κατασκευή, η οποία θα πάρει χρόνο για να ολοκληρωθεί, της έφτιαξα ένα τόπικ. Θα σας ενημερώνω στην "κατασκευή του Bompillya"
Ευχαριστω Γρηγορη!angel_grig είπε:Σταυρο πραγματικα ΑΨΟΓΗ κατασκευη!!