Ναι Σταύρο, αυτή είναι η εταιρεία που τα φτιάχνει και τα πουλάει συνήθως σε 6άδες. Οχι μόνο κράνη... Φτιάχνουν κι άλλα εξαρτήματα, αλλά τα πουλάνε πανάκριβα
Ισως λοιπόν αντί για καλαμάκια να έμπαινε σύρμα ή πλέγμα ??? Το σκεφτόμουν από τη στιγμή που πρωτοείδα το σκελετό...
Δε βαριέσαι... Μια χαρά βγήκε !!!
Σ΄αρέσει εσένα, μας αρέσει εμας, τα υπόλοιπα είναι για να... γίνεται κουβέντα χαχαχαχαχα
Εδώ αυτό που συζητάγαμε στη ρετροσυνάντηση. Μια πρώτη προσπάθεια για κουβέρτα αλόγου...
Είναι ό,τι καλύτερο έχω πετύχει μέχρι τώρα από σκέτο χαρτί. Ωστόσο ψάχνομαι και με άλλα υλικά και μόλις έχω κάποιο αξιόπιστο πατρόν θα ποστάρω σχετικά...
Stayros, πολύ ωραία ως φοβερή η σπηλιά. PAPOYS, δοκίμασε για την κουβέρτα αλόγου γυψογάζα (σε είδη χόμπυ, ιδια με αυτή που χρησιμοποιούν για νάρθηκες, μπορείς να φτιάξεις και μόνος σου), ή πεπιεσμένο χαρτί (χαρτί υγείας ή κουζίνας βουτηγμένο σε αραιωμένη Atlacol). Και με τις δυό μεθόδους θα ακολουθείται εν μέρει η γράμμωση του σώματος του αλόγου, απλώς πρέπει να το τυλίξεις με διαφανή μεμβράνη κουζίνας για να μην κολλήσει μόνιμα πάνω του.
δοκίμασε για την κουβέρτα αλόγου γυψογάζα (σε είδη χόμπυ, ιδια με αυτή που χρησιμοποιούν για νάρθηκες, μπορείς να φτιάξεις και μόνος σου), ή πεπιεσμένο χαρτί
Οι ιδέες αυτές είναι πολύ σωστές, αλλά όπως έχω γράψει στα πρώτα ποστ είναι βασική και ΑΠΑΡΑΒΑΤΗ αρχή το σχεδόν μηδενικό κόστος. Δεν πρόκειται δηλαδή να πάω και ν' αγοράσω κάτι συγκεκριμένο - όσο φτηνό κι αν είναι - για να κάνω καλύτερη δουλειά... Πάντα από αυτά που έχω και θα πήγαιναν στα σκουπίδια !!!
Για την κουβέρτα (αφού είναι κουβέρτα) πειραματίζομαι τώρα με κάποια υφάσματα που όμως (επειδή ακριβώς είναι υφάσματα) "συμπεριφέρονται" διαφορετικά από το χαρτί και χρειάζονται διαφορετικά διπλώματα και σκισιματα για να "κάτσουν" σωστά. Αναζητείται το ιδανικό πατρόν...
εγώ είμαι η ξενέρωτη που προφανώς τις χρησιμοποιώ για εργαλεία