PAPPOYS είπε:Μακάρι ρε Σταύρο να βρισκόταν το playroom τα κουτάκια γεμάτα είναι και περιμένουν...
Υπομονη...καποτε θα ερθουν και αυτα!Spybil είπε:Αυτά τα playrooms όλοι τα ονειρευόμαστε, αλλά..........
PAPPOYS είπε:Γουστάρω αξυρισιές !!!
D@redevil είπε:Μπράβο, κι εγώ τις αξυρισιές ήθελα να σχολιάσω!....
Προφανώς πρόκειται για νέες φιγούρες, έτσι? Απ' όσο θυμάμαι, στις παλιές δεν υπήρχαν αξύριστοι - υπήρχαν μόνο μουσάτοι με την προσθήκη της γενειάδας....
Επιπλέον, ποιος αξιοσέβαστος βαθμοφόρος στο στρατό θα ήταν αξύριστος και θα απαιτούσε από τους στρατιώτες να είναι ξυρισμένοι?!
Kοιτα να δεις επιτυχια που ειχε το αξυριστο λουκ...PAPPOYS είπε:Στη ζούγκλα και στον πόλεμο, σιγά μην κάτσει ο άλλος να σκεφτεί το ξύρισμα, χαχαχαχαχαχα
Ευχαριστω πολυ Μαριαννακι!!!! :flower:D@redevil είπε:Respect όμως για το χεράτο-μπογιάτισμα - Πανέμορφο!
για τη φιγούρα που περπατάει λες λόρδε ?Papoys, πως το εκανες αυτο με την αρθρωση στα ποδια;
Ευχαριστώ playmofreak μου, ακολουθούν κι άλλες !!! Σιγά σιγά...Παππού ειναι όλες εκπληκτικές.
Δεν το έκανα εγώ λόρδε μου. Ετυχε να σπάσει όσο έπρεπε, στο σημείο που έπρεπε. Θα προσπαθήσω να το... αντιγράψω κάποια στιγμή, αλλά δεν υπόσχομαι... Αν βρω κάποια "μέθοδο", θα σας ενημερώσωΝαι, την φιγουρα που περπαταει.
Χαίρομαι που σου αρέσει playmofreakτελειοοοοοοοοοοο
Thanks φίλεNice custom...