- Αντιδράσεις
- 1.833
Μ'αρεσει που μου την ελεγες για τα καλαμακια!!!! :tease:PAPPOYS είπε:Ενα καλαμάκι...
....από το καλαμάκι...
Αντε...παλι την εκανες την Macgyver κατασκευη....
Μ'αρεσει που μου την ελεγες για τα καλαμακια!!!! :tease:PAPPOYS είπε:Ενα καλαμάκι...
....από το καλαμάκι...
Δεν είπα ποτέ ότι είναι εντελώς άχρηστα !Μ'αρεσει που μου την ελεγες για τα καλαμακια
Καμια πατεντα με κανενα σερβομηχανισμο δεν μπορει να γινει? :wait2:PAPPOYS είπε:Ακόμη δεν έχω σκεφτεί κάτι με το οποίο να το συνδέσω για να γίνουνε μαγικά...
Χρησιμοποίησε ένα μοτεράκι από ένα τηλεκατευθυνόμενο, μπαταρίες και ένα διακόπτη!!!!PAPPOYS είπε:Ακόμη δεν έχω σκεφτεί κάτι με το οποίο να το συνδέσω για να γίνουνε μαγικά...
Εννοω αυτους που υπαρχουν στα τηλεκατευθυνομενα.415243
Σταύρο τι εννοείς "σερβομηχανισμό" ???
Ηλία, Σταύρο, δεν ψάχνω τρόπο να γυρνάει ο μύλος από μόνος του. Θέλω ΟΤΑΝ τον γυρνάω να γίνεται κάτι στην άλλη μεριά... Να τρέχουνε πράματα... να ανεβοκατεβαίνουν αναβατόρια... δεν ξέρω...Χρησιμοποίησε ένα μοτεράκι από ένα τηλεκατευθυνόμενο, μπαταρίες και ένα διακόπτη!!!!
Χρησιμοποίησε ένα λάστιχο στην πίσω πλευρά και βάλε να γυρνάει αυτόPAPPOYS είπε:Ηλία, Σταύρο, δεν ψάχνω τρόπο να γυρνάει ο μύλος από μόνος του. Θέλω ΟΤΑΝ τον γυρνάω να γίνεται κάτι στην άλλη μεριά... Να τρέχουνε πράματα... να ανεβοκατεβαίνουν αναβατόρια... δεν ξέρω...
Το δύσκολο είναι να βρεθεί χρησιμότητα που θα είναι "διαρκής", όπως είναι θεωρητικά και το γύρισμα του μύλου...
:wait2: :wait2: :wait2: