playmofreak
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 15
pappou!!!! καταπληκτικά τα μπλουζακια του πληρώματος!!!!!! φοβερή δουλειά....
Σε ευχαριστω Ναταλι μου!!! :flower:Kambia είπε:Καλή φάση! Ευχαριστούμε Σταύρο
Οχι μονο θα μου λιωσει αλλα δεν θα μου βγει καθολου σωστο... recry:D@redevil είπε:Αν χρησιμοποιήσεις το dremel πολύ προσοχή γιατί είναι πλαστικό και μπορεί να σου λιώσει....
Να σε πω...θελω εδω και καιρο να βαλω κατι πλακακια στο εξοχικο...D@redevil είπε:Σταύρο, κάποια φάση της ζωής μου έβγαζα χαρτζηλίκι περνώντας ....πλακάκια!
D@redevil είπε:(μη γελάσει κανείς, σας δάγκωσα! )
Καταλαβα για τι λες,κοφτη για πλακακια.D@redevil είπε:Υπήρχε ένα ειδικό κοπίδι, στο οποίο έβαζες το υλικό που ήθελες να κόψεις κι αυτό είχε έναν ενσωματωμένο χάρακα.
Μετακινούσες το κοπίδι (που ήταν σα μίνι τροχάκι) πάνω στην ευθεία που ήθελες (ήταν προσαρτημένο πάνω στο χάρακα) κι αυτό έκανε μια βαθιά τομή.
Μετά, έβαζες ένα κατσαβίδι από κάτω από το πλακάκι και το 'σπαγες!.... Υποθέτω ότι κάτι τέτοιο χρησιμοποίησε το παλικάρι εδώ.
Ναι ναι είχαν κυκλοφορήσει απο την lyra κ αργότερα απο την "μαμά" εταιρία. Υπήρχαν αρκετοί κωδικοί όπου έβαφες εσύ τις φιγούρες,τα εξαρτήματα κ τα ζώα όπως εσύ ήθελες.Κατά την γνώμη μου για ένα παιδάκι ήταν πάρα πολύ δύσκολο να κάνει αυτή τη δουλειά κ να βγάλει σωστό αποτέλεσμα με βάση την εικόνα στο εξώφυλλο της συσκευασίας. Άσε που ότι ήταν πολύ κουραστικό. Πάντως σαν ποιότητα οι μαρκαδόροι ήταν superkaterinak είπε:δεν ξερω αν εχει γινει σχετικη αναφορα : στην Ελλαδα κυκλοφορησαν ποτε μαρκαδοροι ειδικοι για να βαφεις τις φιγουρες των playmobil;στο εξωτερικο σιγουρα γιατι μολις ανακαλυψα αποδεικτικο στοιχειο σε εντυπη διαφημιση
Ναι,αμε πως δεν ειχαν κυκλοφορησει...η σειρα Playmobil Color!katerinak είπε:δεν ξερω αν εχει γινει σχετικη αναφορα : στην Ελλαδα κυκλοφορησαν ποτε μαρκαδοροι ειδικοι για να βαφεις τις φιγουρες των playmobil;στο εξωτερικο σιγουρα γιατι μολις ανακαλυψα αποδεικτικο στοιχειο σε εντυπη διαφημιση
Εχω μπει παντως στο τριπακι να κανω μια αποπειρα... :xm:Spybil είπε:Βρε Σταύρε...βρε Σταύρε!!! Γιατί ανόιγεις πληγές;;; Λες να το τολμήσω;;
Πολυ σωστα υποθετεις Μαριαννα...D@redevil είπε:Να υποθέσω ότι οι μαρκαδόροι ήταν ειδικοί και συνόδευαν τις φιγούρες, όπως στις φωτός που παραθέσατε, ε?
and1 είπε:Κοίτα κάτι τίγρεις που είχα πάρει μέσα στη συσκευασία είχε 2 μαρκαδόρους (πορτοκαλί και μαύρο) Επειδή δεν θυμάμαι να είχα πετύχει την συγκεκριμένη συσκευασία κρίνοντας κ μόνο απο την φωτο θα πως ναι, κυκλοφορούσαν κανονικά.