Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Τώρα ΔΕΝ ζηλεύω πια τον άσπρο !!!Ζηλεύω όμως τον άσπρο...
stayros είπε:Επειδη πολλες φορες εχω βρεθει να ψαχνω μικροαντικειμεναπου ευκολα χανονται (και αντε να τα βρεις αμα πεσουν σε μωσαικο :rant: )
και επειδη μ'αρεσει να εχω τα Playmobil μου
οργανωμενα και τακτοποιημενα...
Χρησημοποιω τις παρακατω εργαλιοθηκες και κασετινες!![]()
Για πολυ μικρα εξαρτηματα...
![]()
[edit][.....]
Αυτόν που σου έγραψα στην Ιπποκράτους, ήταν ο δρόμος μου και τον ρώτησα, αλλά δεν τις πουλάει... Μου είπε οτι περνάνε κατά καιρούς από την εταιρεία και τις αλλάζουν μόνοι τους, οπότε ίσως πρέπει να ρωτήσεις κατευθείαν εκεί...Ψάχνω να αγοράσω μία μεγάλη φιγούρα PLAYMOBIL
Παππουλη μου,καταρχας σε ευχαριστω! :thanx2:PAPPOYS είπε:Πολύ ικανοποιητικό το αποτέλεσμα στην τελευτία φωτόΔεν καταλαβαίνω την εμμονή σου με τα καλαμάκια βέβαια...
Αν κόλλαγες ένα κομμάτι φελιζόλ, ή πλαστελίνη ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων πίσω από το στόχο θα έμπηγες ό,τι "πόδι" ήθελες προς όποια κατεύθυνση ήθελες χωρίς κόπο...
Αν ήμουν τελειομανής δε (που είμαι βέβαια, αλλά όχι με τις κατασκευές των άλλων) θα το έψαχνα λίγο ακόμα μήπως μπορούσα να κάνω κινούμενο το μεσαίο "πόδι" (όπως είναι στο τρίποδα με το βιβλίο στα πειρατικά σετ). Ακόμη κι ο ίδιος ο στόχος αν ήταν από άλλο υλικό, θα μπορούσαν να καρφώνονται τα βέλη πάνω (και με πέτυχες να φτιάχνω βέλη !!!) ...![]()
Εμένα πάντως μου αρέσει τελικώς![]()
μην κοιτάς τι λέω, παππούς είμαι...
"ΠΥΡ" με τις βαλλίστρες ???
Φύλαξέ μου τη στικ να την κάνω κανόνιιιιιι !!!! :wink:
Οχι ρε συ... Κολλάς το χαρτί πάνω στο φελιζόλ... Τι αστάρωμα και βάψιμο ??? Αυτά είναι για τις δικές σας ηλικίες...Το φελιζολ θα ηθελε "ασταρωμα" με atlacol πρωτα για να καλυφθουν οι ποροι του
και μετα βαψιμο.Πραγμα που θα με καθυστερουσε μεχρι να στεγνωσει η κολλα.
PAPPOYS είπε:Οχι ρε συ... Κολλάς το χαρτί πάνω στο φελιζόλ... Τι αστάρωμα και βάψιμο ??? Αυτά είναι για τις δικές σας ηλικίες...![]()
Ωραια κουστουμακια....τσιλικα!PAPPOYS είπε:Ωραίο γκρουπάκι εεεε ???![]()
![]()
![]()
Οπου να 'ναι !!! Εχουμε μεγάλο ρεπερτόριο !!!Που ειπαμε οτι τραγουδανε τα παιδια?
Χαχαχαχα... :animlaugh: :animlaugh: :animlaugh: :animlaugh: :animlaugh: :animlaugh: :animlaugh:PAPPOYS είπε:Οπου να 'ναι !!! Εχουμε μεγάλο ρεπερτόριο !!!Αμα έχει πάλι κάνα γάμο πές να περάσουμε να τα σπάσουμε !!!![]()
![]()
Τα κουτακια με τα χρωματα που βλεπεις ειναι της Citadel απο την Games-WorkshopLord Vek είπε:Χμμμμ, Stayros... Μερικές σελίδες πρίν, είπες για την Calamity Jane πως δεν ξεβάφει ως απάντηση σε κάποιο σχόλιο. Μπορώ να ρωτήσω τι χρώματα χρησιμοποιείς που πιάνουν πάνω σε Playmobil και στα καλαμάκια-ποδια των στόχων τοξοβολίας και έχουν τέτοια αντοχή; Αυτά τα κουτάκια μου θυμίζουν χρώματα σμάλτου.