- Αντιδράσεις
- 1.426
Παίζεις με τον πόνο μας? :ban:viking4a είπε:Nα πεταχτώ στο ψιλικατζίδικο της κυρα-Χελγκας εδώ παρακάτω να πάρω καμιά ντουζίνα?
Παίζεις με τον πόνο μας? :ban:viking4a είπε:Nα πεταχτώ στο ψιλικατζίδικο της κυρα-Χελγκας εδώ παρακάτω να πάρω καμιά ντουζίνα?
Παρακαλω να τεθει ο χρηστης viking4a υπο καθεστως banαρισματος.... :ban: ....δεν θα γινει ανεχτη περαιτερω,viking4a είπε:Nα πεταχτώ στο ψιλικατζίδικο της κυρα-Χελγκας εδώ παρακάτω να πάρω καμιά ντουζίνα?
Kambia είπε:Παίζεις με τον πόνο μας? :ban:
Χαχαχα!! :shtup:stayros είπε:Παρακαλω να τεθει ο χρηστης viking4a υπο καθεστως banαρισματος.... :ban: ....δεν θα γινει ανεχτη περαιτερω,τετοια απαραδεκτη συμπεριφορα!!!!!
:tease: :tease: :tease:
Θα το τσεκαρω και θα σου πω! :sta2thebest20 είπε:Σταύρο,ο rockstar σου γράφει στα πόδια geobra?Γιατί ο δικός μου δεν γράφει τίποτα και μου έκανε εντύπωση.
Ελπιζω με τα παρακατω screenshoot απο you tube να βοηθησουν.....thebest20 είπε:Περιμένω τη σειρά figures 10,έχω περιέργεια να δω τι είναι αυτή με τα φούξια μαλλιά.
Τα φακελακια ειναι αδιαφανη και δεν φαινονται οι φιγουρες,ειναι οτι σου τυχει!Homer1988 είπε:Καλησπέρα παιδιά. Μήπως ξέρει κανείς αν οι φιγούρες που είναι στα σακουλάκια φαίνονται, ώστε να διαλέξεις αυτή που θέλεις μιας και τα κάνω συλλογή, ή είναι ο,τι τύχει;
Μια απο τα ιδια....ουτε ο δικος μου γραφει τιποτα!!!!thebest20 είπε:Σταύρο,ο rockstar σου γράφει στα πόδια geobra?Γιατί ο δικός μου δεν γράφει τίποτα και μου έκανε εντύπωση.
Αυτη με την NASA ειναι ενα παρα πολυ πετυχημενο custom. :sta2and1 είπε:edit Έχω την εντύπωση ότι στην πρώτη φώτο απλά πήρε το κουτί από την φιγούρα του νέου Άγιου Βασίλη κ έβαλε μέσα την παλιά.
Custom είναι; :brick: :burn: Αν δεν το έλεγες ούτε που θα το καταλάβαινα. Πάντως αυτή την φιγούρα του Άγιου Βασίλη που βλέπουμε στην πρώτη φώτο την ζαχαρώνωstayros είπε:Αυτη με την NASA ειναι ενα παρα πολυ πετυχημενο custom. :sta2