playmofreak
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 16
ποσο όμορφη η βικτωριανή σειρά!!! με τοσες λεπτομέρειες..πραγματικά ειναι απο τις πιό τέλειες δουλειές της εταιρίας
Μια διορθωση Ναταλι....δεν ειμαστε "ομαδα", δεν εχουμε "αρχηγο"!!!!!Kambia είπε:H ομάδα - παρέα σας "ΖΩΓΡΑΦΙΣΕ" πάλι!
Να 'σαι καλα Ναταλι μου, σε ευχαριστω πολυ!!!!! :flower:Kambia είπε:Πολλά συγχαρητήρια Σταύρο και δε σου κρύβω πως ζήλεψα :flower:
Ακριβως την ιδια απορια ειχα κι εγω,οταν ειδα στημενο το τραπεζι....μου φανηκε υπερβολικα μεγαλο!!!!!!Kambia είπε:Ερώτηση: Είναι πιο μεγάλη από τις άλλες φορές που στήθηκε το διόραμα? Έχει δλδ επιπλέον σπίτια?
Να 'σαι καλα Μαριαννα μου!!! :flower:D@redevil είπε:Οοοοοωωωωοοοο!!! Ζήλεψα!!! Κι εγώ θα ήθελα να ήμουν εκεί!! Τι πανέμορφο διόραμα - κάνατε απίστευτη δουλειά!
Εσυ καλο μου που ησουν οταν ειχε ερθει? :what:D@redevil είπε:Καμιά σκέψη για Σαλονίκη μεριά υπάρχει να το δούμε κι εμείς?!
Πλεον και επισημα....stayros είπε:Οπως καταλαβατε....η Βικτωριανη Πολη "Playmo Hill" του κ. Ντενη Βαγγοπουλου....ξαναστηθηκε!!!!!!
Και αυτη την φορα οχι σε καποιο μεγαλο εμπορικο,αλλα σε Μουσειο....και συγκεκριμενα, στο "Ελληνικος Κοσμος"!!!
RIO είπε:Πολλά συγχαρητήρια παιδιά...
Εκ μερους των παιδιων που δεν εχουν προσβαση στο φορουμ....perlastar είπε:Είναι όντως αξιοζήλευτο, μπράβο