Εύχομαι buzzer να ξεκινήσεις δουλειά στην playmobil και να εχουμε ενημέρωση από πρώτο χέρι!!!buzzer είπε:Ξεκινάω σύντομα δουλειά στην Playmobil (καλώς εχόντων των πραγμάτων)... Θα σας ενημερώνω εδώ για ότι μπορώ!
Nαι. Υπάρχουν ανταλλακτικά για όλα τα σετ.Spybil είπε:Νομίζετε ότι μπορώ να τα παραγγείλω μεμονωμένα από την εξυπηρέτηση πελατών;
Για την Ελλάδα είναι παλιά βενζίνη, σε κάποια φάση τα πρατήρια έγιναν της ΕΚΟ. Νομίζω ότι κρατικοποιήθηκε ή εξαγοράστηκε, δεν θυμάμαι όμως λεπτομέρειες γιατί είναι πολλά χρόνια. Διεθνώς υπάρχει ακόμα και μάλιστα ανήκει στον όμιλο μεγαθήριο της Exxon-Mobil.thebest20 είπε:**Απορία,τι είναι το Esso ακριβώς?Κάποια μάρκα παλιάς βενζίνης,όπως η Diesel και η Shell?
Μάλιστα,ενδιαφέρον...σε ευχαριστώ πολύMaddog είπε:Για την Ελλάδα είναι παλιά βενζίνη, σε κάποια φάση τα πρατήρια έγιναν της ΕΚΟ. Νομίζω ότι κρατικοποιήθηκε ή εξαγοράστηκε, δεν θυμάμαι όμως λεπτομέρειες γιατί είναι πολλά χρόνια. Διεθνώς υπάρχει ακόμα και μάλιστα ανήκει στον όμιλο μεγαθήριο της Exxon-Mobil.http://en.wikipedia.org/wiki/Esso
amigabill είπε:@thebest20Είσαι φοβερός!
Είχα το 1ο βενζινάδικο και αυτό το πειρατικό (αν και τα πανιά ήταν λευκά).Νομίζω ότι είχα το γραφείο του σερίφη.