Καλημερα απο οτι ξερω το περιοδικο λεγεται περιοδικο playmobil σκετο και κυκλοφορει στα περιπτερα με δωρο μια φιγουρα Κυνηγος Δεινοσαυρων και το απολιθωμα ενος δινοσαυρου (τρικερατωπας) εχει και 2 ιστοριες κομικ καθωσ και κατι διαγωνισμους ελπιζω να βοηθησα.thebest20 είπε:Μπορείς φίλε korres28 να μου πεις ποιο είναι το περιοδικό αυτό?Δεν έχω ιδέα!Εγώ από τα ανήψια μου ότι μαθαίνω,και ότι δεν το θέλουν από καινούργια,αν τα βαρεθούν,και επειδή τους πιάνουν χώρο,μου τα δίνουν και τα φυλάω σε κούτες,επειδή υπό άλλες συνθήκες θα τα πέταγαν στα σκουπίδια!
thebest20 είπε:Όχι,δεν έχω δει κάτι τέτοιο στα περίπτερα...τουλάχιστον εδώ στην επαρχία που μένω τώρα λόγω σπουδών.Στην Αθήνα στα μεγάλα περίπτερα,πχ σε αυτό στην Ομόνοια,μπορεί να έχει!Ακούγεται ενδιαφέρον το γεγονός ότι υπάρχουν διαγωνισμοί!
Κατάλαβα ποια φιγούρα λες...ένας άντρας,νομίζω με πράσινα ρούχα και καφέ καπέλο,και ένας σκελετός δεινοσαύρου,σε μεγάλο ύψος.
Kαλημερα και παλη παντως στην αθηνα υπαρχει ακομα. Η τιμη του περιοδικου ειναι 5 ευρω. Τον επομενο μηνα λεει πως θα χει δωρο πειρατικο τηλεσκοπιο οχι φιγουρα ενω αναφερει και διαγωνισμο με δωρα σετ απο την σειρα δινοσαυροι.thebest20 είπε:Ok,νόμιζα ότι από το δεινόσαυρο θα είναι όλος ο σκελετός,όπως είναι σε ένα συγκεκριμένο set.Τι τιμή έχει,αν ξέρεις?Βγαίνει κάθε μήνα,με άλλη φιγούρα?Ή θα έχει τα υπόλοιπα κομμάτια,από το σκελετό του δεινοσαύρου,σε άλλα τεύχη?
Οκ,σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες...οπότε είναι καινούργιο,τώρα βγήκε το πρώτο τεύχος!!!!!!Kambia είπε:Η συχνότητα κυκλοφορίας του περιοδικού είναι κάθε 3 μήνες. Και η τιμή του στα 4,50 ευρώ. Google it "περιοδικό playmobil" και θα δείς και την σχετική διαφήμιση
Σε πάρα πολύ καλή τιμή το βρήκες...άλλοι το έχουν πάρει 110?!boukitsas είπε:Λοιπον, χτες βρηκα το επαιτειακο γουεστερν σετ για τα 30 χρονια. Αν επιτρεπεται να γραψω ονομα καταστηματος πες τε το να το γραψω αν και απ οσο καταλαβα απλα το σετ ξαναβγηκε και δεν ειναι κατι που ειχε ξεμεινει στα αζητητα και προφανως θα το βρητε σε διαφορες αλυσιδες. 40 ευρω το πηρα.
Σοβαρά κυκλοφορεί πάλι αυτό το Σετ;; Γιατί κι εγώ που το έχω βρει κάπου, το πουλάει 110ευρώ, τα οποία θεωρώ υπερβολικά πολλά για το συγκεκριμένο.buzzer είπε:Το Western set κυκλοφορεί κανονικά σέ όλη την αγορά. Είναι το ίδιο ουσιαστικά που είχε κυκλoφορήσει πριν κάποια χρόνια στα 50Ε.