Απο γουεστερν που ειναι πιο δυσκολη εχω το σεριφαδικο απο παλια, εχω και ενα 2ο απο εναν πωλητη του ebay Ελληνα (κυριακος) καταπληκτικο παιδι που μου το εκανε δωρακι μαζι με αντικειμενα που αγορασα, ενα 3ο απο το σετ που λετε. αυτα απο σπιτια. Εχω το φρουριο απο παλια, ενα απο το καταλογο εξαρτηματων. 10αδες βορειους, νοτιους , καουμποις και σεριφιδες, μεξικανους και ινδιανους, σχεδον ολους απο τον καταλογο. Εχω και 3-4 αμαξες , οι 2 πρεπει να ειναι κοκκινες.
Αλλο θεμα ειναι οι ιπποτες οπου εχω ενα σπιτι απο παλια πληρες (πρεπει να ηταν 2 αλλα τωρα βγαινει ενα μονο επειδη ετσι οπως γινεται δεν το εχω δει σε καταλογο χεχεχε). Εχω το τεραστιο συγχρονο καστρο, ενα μικροτερο, ενα που ειναι σαν ενας τοιχος, ενα βαλιτσακι που ειναι βαρβαρικο, πολιορκιτικες μηχανες Χ2, και δεν πρεπει να λεω ψεματα αν εχω 200 ιπποτες και βαρβαρους διαφορων χρωματων.
Εχω το επιβατικο αεροπλανο , το αρχηγειο της αστυνομιας, 2 οχηματα πυροσβεστικης, ελαχιστα απο εργατες, λιγα απο νοσοκομειο (παλια).
Η μεγαλη μου ομως αρρωστια που την αγορασα ολη απο το ebay ειναι η playmospace. Εχω αγορασει 3 στρογγυλους ασπρους σταθμους , 4 διαστημοπλοιακια με θεση πισω (οχι αυτο που ανοιγουν 2 πορτες ομως γιατι ενα που ειχα βρει εκανε ενα σκασμο λεφτα) 5 μονοθεσια, 1 τεραστιο σταθμο που πρεπει να βγηκε τελη 90ς , ενα σταθμο εξωγηινων και πολλα μηχανηματα γεωτρησης (φεγγαροτρησης μαλλον). Και φυσικα καμια 20αρια εξωγηινους να υπαρχει και αντιπαλο δεος με 3 μονοθεσια δικα τους. Περιμενω να γινει κολαση με τον μικρο αλλιως του χρονου θα σας τα πουλησω εγω μου φαινεται.