Το είχα, το είχα.....stee είπε:[edit] Dead pictures [edit]
Χτυπησες φλεβα και με τα 2 ,ειδικα με το σεντούκι των πειρατών και τα χρυσά νομίσματα ειχα και εγω τα ιδια αποτελεσματα.Turrican είπε:Playmobil;Απλώς τα καλύτερα παιχνίδια! Για κάποιο λόγο αγόραζα αποκλειστικά και μόνο αστυνομικούς!!! Σε σύντομο χρονικό διάστημα είχα στην διάθεση μου μια σεβαστή δύναμη από περιπολικά μοτοσυκλετιστές και ΜΑΤ.
Η Απόλυτη ηδονή πάντως ήταν αυτό το σεντούκι των πειρατών με τα χρυσά νομίσματα! Σου έκοβε την ανάσα και σου αιχμαλώτιζε το βλέμα....
Απίστευτο telonie και εγώ το ίδιο..μήπως όλοι οι 30αρηδες το παθαίνουμε?telonio είπε:Την παρασκευή που πέρασε χάζευα μία ντάνα με playmobil στο jumbo.
Υπόσχεση που θα ήθελα πολύ να κρατήσω...αγόρασα 140 Ευρώ πριν μερικά χρόνια ένα καράβι 1979 αν δεν κάνω λάθος και αυτό γιατί είχε κάποια νομίσματα και σεντούκι πρέπει να ήταν έξτρα. όταν και αν πάω Θεσσαλονίκη με το καλό θα σας στείλω φώτο από όλη την συλλογή μου...δεν ξέρω αλλά είμαι σίγουρος ότι κάποιοι θα μου κάνουν επίσκεψη σύντομα...νομίζω ότι έχω αυτά που σας αρέσουν...για να δούμε...AARDVARK είπε:Χτυπησες φλεβα και με τα 2 ,ειδικα με το σεντούκι των πειρατών και τα χρυσά νομίσματα ειχα και εγω τα ιδια αποτελεσματα.Οποιος βρει φωτο απο τα παραπανω......
Επιβεβαιώνω και εγώ αυτή την τάση που με διακατέχει τον τελευταίο καιρό...akmakas είπε:Απίστευτο telonie και εγώ το ίδιο..μήπως όλοι οι 30αρηδες το παθαίνουμε?