thebest20
RetroMuseum GateKeepeR
- Αντιδράσεις
- 478
Παιδιά τι μου θυμίσατε τώρα!Είμαι 20 και έχω τρελλό κόλλημα!!!!!!!!!!Όταν το είπα στην κοπέλα μου έπαθε πλάκα,αν και αυτή έχει φιγούρες playmobil και έπαιζε παλιά!Θα φροντίσουμε όμως να ψάξουμε παλιά κομμάτια φθηνά για τα παιδιά μας (το πάμε σοβαρά).Εγώ έχω το αρχοντικό με όλα τα δωμάτια,βεράντα,κήπο,άμαξα,αμάξι αντίκα,μαγαζιά μανάβικο,ανθοπωλείο.Από άγρια δύση έχω γραφείο σερίφη,saloon & ένα βράχο με κάτι ληστές και θησαυρό με λίρες,από παιδική χαρά έχω κούνιες,τσουλήθρα και καρουζέλ,από βασιλιάδες έχω τη σκηνή του βασιλιά,τη συγκέντρωση των μελών της βασιλικής οικογένειας,όπως επίσης και ένα μικρό κάστρο,από νοσοκομείο έχω το χειρουργείο και το νοσοκομειακό δωμάτιο (τα πρώτα μου sets),από τσίρκο την κοπέλα με τους πιθήκους,το μάγο με το μαγικό κουτί που εξαφανίζει την κοπέλα,αλλά και ορχήστρα,clowns και ένα παιδικό δωμάτιο εκτός του αρχοντικού έχω,αλλά και ένα σχολικό και μία σχολική τάξη!φιγούρες,δυστυχώς μου πέταξαν αρκετές.Είχα κόλλημα με τα καπελάκια,εντύπωση μου είχε κάνει που μερικές κοπέλες είχαν στήθος και άλλες είχαν μίνι (φουσκωτή κοιλιά το έλεγα)...είχα βγάλει και ονόματα ανάλογα με τα χρώματά τους,κοκκινούλης,πρασινούλης κα.....
[edit] Dead pictures [edit]
Κάνω αναζήτηση για photos κι έχω κατασυγκινηθεί!Αν και τις περισσότερες τις έχω αποθηκεύσει.Μπαίνω κατά καιρούς στο ebay και αποθηκεύω photos κοιτάζοντας παράλληλα και προσφορές!Ήταν τέλεια εποχή,το ατέλειωτο παιχνίσι με τις ώρες ακούγοντας ταυτόχρονα και κασέτες με επιτυχίες του 90 όπως αρβανίτη,μαντώ!!!!!!!
[edit] Dead pictures [edit]
Κάνω αναζήτηση για photos κι έχω κατασυγκινηθεί!Αν και τις περισσότερες τις έχω αποθηκεύσει.Μπαίνω κατά καιρούς στο ebay και αποθηκεύω photos κοιτάζοντας παράλληλα και προσφορές!Ήταν τέλεια εποχή,το ατέλειωτο παιχνίσι με τις ώρες ακούγοντας ταυτόχρονα και κασέτες με επιτυχίες του 90 όπως αρβανίτη,μαντώ!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: