zormbie είπε:Ήθελα να σας κάνω όμως μία ερώτηση και αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πραγματικά θα το εκτιμούσα.Ένας φίλος μου ψάχνει εδώ και πολύ καιρό το κάστρο από τους Βόρειους και Νότιους. Μέχρι και στην εταιρεία έχει πάρει τηλέφωνο και του έχουν πει ότι δεν κυκλοφορεί. Μπορεί να το βρει πουθενά? Ξέρετε έσεις κάτι?
*Εννοείται μόλις το στήσω το δικό μου θα ανεβάσω φωτογραφίες.
Ο φίλος πρέπει να εννοεί κάποιο από τα οχυρά:thebest20 είπε:Το κάστρο βορείων-νοτίων ποιο είναι?Αυτό με κωδικό 3268?Αν εννοείς αυτό,το έχουν παντού,ίδια τιμή,στα 199?.
Στείλε του pm,δεν ξέρω σε ποια περιοχή!Ας ελπίσουμε ότι κανείς δεν έχει πάρει το φρούριο που έμεινε!greg13 είπε:Σε ποιά περιοχή βρίσκεται το μαγαζί όπου ο χρήστης Spybill εντόπισε το φρούριο;
Ωραία,και αν δεν έχεις μεσαιωνικό σπιτάκι μπορείς να πάρεις από το fanpark το μεγάλο στα 44?.makis77 είπε:http://collectobil.com/catalogue/items/3445.htm Να και η φωτογραφία να σας πω την αλήθεια ποιό πολύ είχα αυτό αποθυμένο συνδιασμένο με ένα ωραίο μεσαιωνικό σπιτάκι παρά το μεγάλο κάστρο
Μπορεί κάποιος να μην ξέρει που να ψάξει.boukitsas είπε:Μια ερωτησουλα προς τον δεμπεστ20. Εχεις βαλθει να βαλεις ολον τον καταλογο της πλειμο στο φορουμ; σορυ , αλλα αν καποιος θελει να τον δει ξερει που να παει να ψαξει