Oλα τα Playmobil φτιάχνονται Ευρώπη. Ποιό συγκεκριμένα σε Γερμανία, Ισπανία, Τσεχία και Μάλτα.PLAYMONOSTALGOS είπε:Αυτό που μου έκανε πάντως εντύπωση στο 4431 ήταν η χώρα κατασκευής(ΙΣΠΑΝΙΑ).Κρίμα να μην μπορούμε να τα κατασκευάζουμε στην Ελλάδα.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Oλα τα Playmobil φτιάχνονται Ευρώπη. Ποιό συγκεκριμένα σε Γερμανία, Ισπανία, Τσεχία και Μάλτα.PLAYMONOSTALGOS είπε:Αυτό που μου έκανε πάντως εντύπωση στο 4431 ήταν η χώρα κατασκευής(ΙΣΠΑΝΙΑ).Κρίμα να μην μπορούμε να τα κατασκευάζουμε στην Ελλάδα.
Είχα κάνει μια απόπειρα να κάνω συλλογή με τα playmospace αλλα οι τιμές τους είναι τσουχτερέςboukitsas είπε:Η μεγαλη μου ομως αρρωστια που την αγορασα ολη απο το ebay ειναι η playmospace. Εχω αγορασει 3 στρογγυλους ασπρους σταθμους , 4 διαστημοπλοιακια με θεση πισω (οχι αυτο που ανοιγουν 2 πορτες ομως γιατι ενα που ειχα βρει εκανε ενα σκασμο λεφτα) 5 μονοθεσια, 1 τεραστιο σταθμο που πρεπει να βγηκε τελη 90ς , ενα σταθμο εξωγηινων και πολλα μηχανηματα γεωτρησης (φεγγαροτρησης μαλλον). Και φυσικα καμια 20αρια εξωγηινους να υπαρχει και αντιπαλο δεος με 3 μονοθεσια δικα τους. Περιμενω να γινει κολαση με τον μικρο αλλιως του χρονου θα σας τα πουλησω εγω μου φαινεται.
gallos_11 είπε:Παρακολουθώ τις τελευταίες ημέρες την συζήτηση και με έχετε κάνει να θέλω ν' αγοράσω το πολυαγαπημένο μου κάστρο που είχα μικρός...
gallos_11 είπε:Δεν ξέρω αν θα αντέξω στον πειρασμό... Αν υποκείψω θα φταίτε εσείς!![]()
Και ειδικά ο Dartacan... Δεν με λυπάσαι?![]()
![]()

Με κατάλαβες... Δεν νομίζω να αντέξω άλλο στον πειρασμό! Θα υποκύψω! #)Dartacan είπε:Καλή αγορά gallos! Κάτι μου λέει ότι θα ενδώσεις.![]()
Έχω κάνει αρκετές αγορές από ebay.de αλλά όχι Playmobil.thebest20 είπε:Οι αγορές από το e-bay.de πως γίνονται?Πρέπει να έχεις paypal?Και τα έξοδα αποστολής είναι πολλά?
Ειδικά στο γερμανικό ebay υπάρχουν πολλοί πωλητές που δεν δέχονται Paypal, μόνο στο γερμανικό το έχω παρατηρήσει...boukitsas είπε:Εγω απ την αλλη δεν εχω δει και πολλους που δεν δεχονται πειπαλ. Αλλωστε η πειπαλ ανηκει στην ΕΒΑΥ. οποτε σχεδον την επιβαλλει.
Θα περιμένουμε με αγωνία...boukitsas είπε:Αυριο θα βαλω φωτος απο τα κουτια που εχω στοιβαγμενα (αν και τα μισα ειναι ηδη στην υπογα στο πατρικο μου).
Μην απογοητεύεσαι, θέλει πολύ ψάξιμο και υπομονή μέχρι να βρεις το κατάλληλο!thebest20 είπε:Τελικά μόνο 1 βρήκα να πουλάει φθηνά,και να στέλνει Ελλάδα με paypal. Όσους είδα να στέλνουν Ελλάδα,τα είχαν σε τιμές υψηλότερες από όσο τα πουλάνε στα καταστήματα (και απλά δεν χρέωναν έξοδα αποστολής)
Δεν ισχυει αυτό που λες...αν θες να πάρεις φιγούρες μονές τότε δεν αξίζει γιατί σίγουρα μπορείς να τα βρεις φθηνότερα..αλλα αν πάρεις κάποια μεγάλα κομάτια και συνδυάσεις τα μεταφορικά τότε θα σου πάει 20-30% κάτω απο ότι να το έπερνες απο εδω. Και σίγουρα κάποια παλιότερα κομάτια δεν υπάρχουν καν στην ελλάδα. Εγώ μεσα σε 2 χρόνια έχω τιγκάρει την αποθήκη του γραφείου μου με Playmobil απο το ebay. Αλλά θέλει ψάξιμο. Δοκιμάστε στο ebay καταστήματα από την Μάλτα. Αλλά οι Γερμανοί και οι Αυστριακοί δεν παίζονται ειδικά σε παλιά κομάτια 80's, αυτά που παίζαμε εμεις. Πάντως εμένα μου αρέσει πολύ η νέα γενια playmobil.thebest20 είπε:Τα καινούργια που κυκλοφορούν παντού,τα έχουν φθηνά στο Γερμανικό ebay μόνο όσοι δεν στέλνουν στην Ελλάδα.Αυτά που στέλνονται στην Ελλάδα είναι πιο ακριβά ακόμα και να τα αγοράσεις από εδώ,οπότε δεν συμφέρει.Εκτός αν είναι κάποιο συλλεκτικό set,που τότε αξίζει.Επίσης το set άγριας δύσης το αγόρασε κάποιος γνωστός μου 39? από ένα ελληνικό κατάστημα μέσω internet (δεν θυμάμαι ακριβώς),και του το έστειλαν στο σπίτι του.Τα έξοδα αποστολής ήταν δωρεάν!
Καλό είναι να γνωρίζεις λίγα γερμανικά για να καταλαβαίνεις τις περιγραφές.Ορισμένοι αναφέρουν εκεί ότι δέχονται PAYPAL μόνον από αγοραστές του εξωτερικού.Το ebay.de έχει πολύ μεγάλη ποικιλία σε παλαιότερα θέματα τα οποία ψάχνω εγώ.Αν και τα Klicky δεκαετίας 70 και 80 στα κουτιά τους είναι ''τσιμπημένα''.Όπως σε όλα τα συλλεκτικαά είδη η τιμή καθορίζεται από το ποσό που είναι διατεθειμένος κάποιος να ξοδέψει.Τα ταχυδρομικά ξεκινούν συνήθως από 17 Ευρώ(συστημένο μέχρι 5 κιλά).Εγώ τις περισσότερες φορές παίρνω δυο-τρία αντικείμενα από τον ίδιο πωλητή για να διαμοιραστεί το κόστος των ταχυδρομικών.thebest20 είπε:Οι αγορές από το e-bay.de πως γίνονται?Πρέπει να έχεις paypal?Και τα έξοδα αποστολής είναι πολλά????Επειδή έβλεπα ότι σε κάποια playmobil έχει και 80? έξοδα αποστολής.Όσοι έχουν αγοράσει από το e-bay.de τα έχετε παραλάβει ολόκληρα,με τα κουτιά τους,και σε μικρό χρονικό διάστημα?