Πηγα και γω με τον 2χρονό γιο μου στο playmobil fun park κάποια στιγμη μετά τα Χριστουγεννα 27 28 Δεκεμβριου. Αντικειμενικά, ψιλοαπογοητευτηκα. Το playmobil funpark βρισκεται σε βιομηχανική ζώνη-περιοχη και βασικά το funpark βρισκεται στο ίδιο κτίριο οπου είναι και οι αποθηκες των Playmobil. Ελάχιστες θέσεις parking για το κοινό και μπαινοβγαίνουν συνέχεια φορτηγα που φορτωνουν τα playmobil για να τα μεταφέρουν στα μαγαζιά. Η είσοδος είναι δεξια απο την αποθήκη και για να μπεις μέσα πρέπει να ανέβεις ασανσερ. Το Funpark δηλαδη είναι μια πρωην αποθήκη-warehouse, χαμηλοτάβανο και πολεοδομικά 100 % ακατάληλο για να μην πω παράνομο για την συγκεκριμένη χρήση (παιδότοπος-αναψυκτηριο), χωρίς έξοδο κινδύνου, με την μοναδική έξοδο να είναι σε όροφο κάτω με μοναδική προσβαση ένα ασανσερ. Ο Χώρος βέβαια είναι ομορφά διαμορφωμένος και χωρισμένος σε themes (ιπποτες και κάστρα, πειρατές, φάρμα, μοντερνα οχηματα κ.λ.π) με πάρα πολλές φιγούρες οχήματα και εξαρτήματα και σημεία για να κάθονται τα παιδια και υπάρχει ένας χώρος ξεχωριστός και ελεγχομενος για παιδίά 1-3 με αποκλειστικά παιχνιδια της σειράς playmobil 123. Τα παιδιά, ακομα και τα μικρά οπως το δικό μου είναι σιγουρο οτι θα διασκεδάσουν με τις ώρες. ¨Οπως και η κορουλα του stanfromgreece, έτσι και ο δικός μου ασχοληθηκε περισότερο με τα κανονικά Playmobil παρά με την σειρά που είναι για την ηλικία του.
Όσον αφορά την συνδρομή είναι 100 ευρώ Ε Τ Η Σ Ι Ω Σ παρακαλω!!! τι σου προσφέρει η συνδρομή? 10% εκπτωση στα playmobil που θα αγοράσεις απο το συγκεκριμένο μαγαζί που βρισκεται στο fun park και δωρεάν είσοδο στο funpark (η τιμή του εισόδου είναι 8 ευρώ μόνο για τα παιδιά, όχι για τους μεγάλους και δώρο μια πορτοκαλάδα) Εμένα μου φάνηκε αστειο το 100 ευρώ ετησίως. Απορώ, πoια ιδιοφυϊα του Marketing το σκεφτηκε αυτό!! Εκτός αν είναι καποιος σουπερ συλλέκτης και ξοδευει 1000 ευρώ τον χρόνο για playmobil τοτε ισως συμφερει. Αλλά και πάλι, το μαγαζί που υπάρχει μέσα είναι πολύ μικρό και δεν έχει κάτι που δεν μπορείται να βρείτε σε οποιοδηποτε πολυκατάστημα παιχνιδιών πάτε στην γειτονιά σας (στη Χιο για παράδειγμα η συλλογή playmobil που υπάρχει σε συγκεκριμένο κατάστημα είναι πολύ μεγαλύτερη απο αυτην του Playmobil funpark). Δεν υπάρχουν παλιά ή συλλεκτικά κομμάτια. Tα μονο συλλεκτικής αξίας που υπάρχουν, είναι τα αξεσουαρ που πουλάνε σε σακουλάκια με παλιοτερες φιγούρες τα οποια μπορείτε να τα παραγγείλετε και ταχυδρομικώς. Τον συγκεκριμένο κατάλογο με τα αξεσουάρ μου τον είχαν στείλει δωρεάν πέρσυ και έχει αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα, κυριώς για οποιον ενδιαφέρεται για σειρές που έχουν σταματήσει (western, βινκινγκς κ.λ.π) και για προεκτάσεις της μεταγενέστερης σειράς SYSTEM X