Δικα μου????!!!!!! Μπα, που τετοια τυχη... Δεν τους εχω μετρησει αλλα μπορουμε να το βαλουμε κουιζ!Kambia είπε:Και αφού συνήλθα από το σοκ ρωτάω.... Δικά σου είναι???? Μα τους χίλιους κάστορες!!! Πόσοι ινδιάνοι είναι στην φωτογραφία?
Ωχ τι λες τωωωωωωωωωωωρα εισαι θεος.stayros είπε:Kambia,αυτη η φωτο για σενα...Προβολή συνημμένου 45975... . Μη σε χασουμε!
Τι δεν σ'αρέσει στις νέες φιγούρες?Εγώ τις βρίσκω ιδιαίτερα πρωτοποριακές,καθώς υπάρχει επιλογή να έχουν ή το πρόσωπο της κανονικής κλασικής φιγούρας,ή εξελιγμένα χαρακτηριστικά!Αυτό είναι τέλειο!Όπως επίσης,και γυναικείες φιγούρες,με κοντό φόρεμα,δεν είχαν ξαναυπάρξει!Το φόρεμα βγαίνει,και μπορούν να έχουν και μια εμφάνιση,διαφορετική.Όπως και η κοπέλα με την πετσέτα,φοράει εσώρουχα από μέσα!zouzou είπε:Εμένα πάλι, οι νέες φιγούρες δε μου αρέσουν καθόλου.. και από τον καινούριο κατάλογο απογοητεύτηκα με τα περισσότερα καινούρια.. Πολύ εξελιγμένα κυρίως κάτι διαστημικά και όχι μόνο. Και τα κτίρια έχουν χαλάσει πολύ. Πολύ απρόσωπα. Μακάρι να ξαναβγουν παλιές σειρές όπως έχουμε ακούσει.
Αυτο εδω ειναι playmobil..thebest20 είπε:Τι δεν σ'αρέσει στις νέες φιγούρες?
Aπλα εχουν εξελιξει το παιχνιδι φιλτατε Phil.Oσο και να μην θες να το παραδεχτεις,το παιχνιδι (γιατι να μην ξεχναμε οτι σε παιδια απευθυνεται) ακολουθει το ρευμα της εποχης.Δεν ειναι τυχαιο που ειναι τοσα χρονια διαχρονικο και οτι ειναι το μονο παιχνιδι που συνεχιζει να κυκλοφορει απο αυτα που ξεραμε εμεις πιτσιρικαδες.Αλλωστε η Playmobil βγαζει καθε χρονο κλασσικα κομματια σε επανεκδοση στον καταλογο εξαρτηματων της και μπορεις (αν ασχολεισαι ακομα) να τα παραγγειλεις.Προσωπικα θα μου επιτρεψεις να διαφωνισω μαζι σου,γιατι και τα καινουργια μπορεις (αν εχεις φαντασια) να τα διαμορφωσεις οπως εσυ θελεις και να τα ταιριαξεις και με τα παλια.phil_vr είπε:Αυτο εδω ειναι playmobil..
Το κλασικο φιγουρακι που το εκανες οτι ηθελες, που το εντυνες οπως ηθελες, που μπορουσε να γινει πειρατης, ιπποτης, φουρναρης, ινδιανος και οτι αλλο μπορουσαμε να φανταστουμε. Το παιχνιδι αυτο βασιζοταν και στην φαντασια και στην δημιουργικοτητα, που πλεον με το να τα εχεις ολα ετοιμα και φιξαρισμενα εχει χαθει παντελως. Οι νεες εκδοσεις που μονο στο ονομα ειναι playmobil εχουν χασει ολη την μαγεια που ειχαν οι απλες φιγουρες. Στα ματια μου δεν ειναι playmobil αλλα κουκλακια, barbie, δεν ξερω εγω τι.. παρε παραδειγμα τις σειρες των ιπποτων. Τα νεα κουκλακια ειναι πολυ φορτωμενα σε σχεση με την λιτη εμφανιση των παλιων ιπποτων. Τα εχουν εμπλουτισει με δρακους, φτερα και ενα σωρο αλλα που εχουν χασει καθε ομορφια. Χαζες (κατα την γνωμη μου) σειρες των Top agents, διαστημικα που πρεπει να καθησω κανενα 10λεπτο να καταλαβω τι ειναι το καθε οχημα, εχουν παρει την θεση των καμποϊδων, των ινδιανων, των παλιων ιπποτων, και τα διαστημικα που ηταν ομορφες σειρες. Μοντερνα ειναι σιγουρα, δεν λεω κουβεντα για αυτο, αλλα εχουν παρει ολη την μαγεια μακρια. Ειχα διαφορα σετ τοσο και ειχα παντα την δυνατοτητα να χρησιμοποιησω οσες φιγουρες ηθελα, ακομα και ολες. Αυτο δεν γινεται με τις νεες σειρες. Το καθε σετ πρεπει να εχει τα δικα του γιατι ετσι ειναι φτιαγμενες και μπογιατισμενες οι φιγουρες. Δεν μπορεις να βαλεις τον Βικινγκ με τα χρωματα του πολεμου και να παιζεις με το αστυνομικο σετ δηλαδη, αν χρειαζεσαι λαο για το παιχνιδι.
Για τα κτιρια δεν τιθεται θεμα συζητησης. Απο θεμα αισθητικης και απλοτητας, τα παλια ειναι απειρως καλυτερα. Tα καινουρια ειναι πλεον και φορτωμενα με λαμπακια, ηχους, κρυπτες και καταπακτες που μου θυμιζουν τα επιτραπεζια παιχνιδια που διαφημιζαν στα 80s. Δεν μου θυμιζουν με τιποτα ομως τα παλια playmobil. Περισσοτερο μου κανουν για σκηνικα απομιμισης των playmobil παρα για κτιρια του παιχνιδιου. Να μην ξεχασω και το συστημα του system x. Δεν ξερω, με ξενισε παρα πολυ οταν το ειδα και δεν μπορω να καταλαβω γιατι αλαξαν τον κλασσικο τροπο δεσιματος που υπηρχε στα playmobil. Κατσαβιδακι δεν χρειαστηκα ποτε πιτσιρικας στα δικα μου playmobil.
Οι μονες νεες σειρες που εξακολουθουν να ειναι καπως αξιοπρεπης και να θυμιζουν τα παλια playmobil ειναι αυτες των πειρατων και του εργοταξιου, και ακολουθουν αρκετα πιο μακρια αυτες των αστυνομικων/πυροσβεστων (οχι σε ολη τους την γκαμα και φυσικα οχι στα απαραδεκτης σχεδιασης κτιρια που εχουν).
Aυτο ακριβως. Συμφωνω και εχω θιξει κι εγω το θεμα. Το νοημα των playmobil ηταν το παιχνιδι-συστημα μεσω πανεξυπνου στυλιζαρισματος και μινιμαλισμου. Πλεον αυτο δεν υπαρχει.phil_vr είπε:Αυτο εδω ειναι playmobil..
Το κλασικο φιγουρακι που το εκανες οτι ηθελες, που το εντυνες οπως ηθελες, που μπορουσε να γινει πειρατης, ιπποτης, φουρναρης, ινδιανος και οτι αλλο μπορουσαμε να φανταστουμε. Το παιχνιδι αυτο βασιζοταν και στην φαντασια και στην δημιουργικοτητα, που πλεον με το να τα εχεις ολα ετοιμα και φιξαρισμενα εχει χαθει παντελως. Οι νεες εκδοσεις που μονο στο ονομα ειναι playmobil εχουν χασει ολη την μαγεια που ειχαν οι απλες φιγουρες. Στα ματια μου δεν ειναι playmobil αλλα κουκλακια, barbie, δεν ξερω εγω τι.. παρε παραδειγμα τις σειρες των ιπποτων. Τα νεα κουκλακια ειναι πολυ φορτωμενα σε σχεση με την λιτη εμφανιση των παλιων ιπποτων. Τα εχουν εμπλουτισει με δρακους, φτερα και ενα σωρο αλλα που εχουν χασει καθε ομορφια. Χαζες (κατα την γνωμη μου) σειρες των Top agents, διαστημικα που πρεπει να καθησω κανενα 10λεπτο να καταλαβω τι ειναι το καθε οχημα, εχουν παρει την θεση των καμποϊδων, των ινδιανων, των παλιων ιπποτων, και τα διαστημικα που ηταν ομορφες σειρες. Μοντερνα ειναι σιγουρα, δεν λεω κουβεντα για αυτο, αλλα εχουν παρει ολη την μαγεια μακρια. Ειχα διαφορα σετ τοσο και ειχα παντα την δυνατοτητα να χρησιμοποιησω οσες φιγουρες ηθελα, ακομα και ολες. Αυτο δεν γινεται με τις νεες σειρες. Το καθε σετ πρεπει να εχει τα δικα του γιατι ετσι ειναι φτιαγμενες και μπογιατισμενες οι φιγουρες. Δεν μπορεις να βαλεις τον Βικινγκ με τα χρωματα του πολεμου και να παιζεις με το αστυνομικο σετ δηλαδη, αν χρειαζεσαι λαο για το παιχνιδι.
Για τα κτιρια δεν τιθεται θεμα συζητησης. Απο θεμα αισθητικης και απλοτητας, τα παλια ειναι απειρως καλυτερα. Tα καινουρια ειναι πλεον και φορτωμενα με λαμπακια, ηχους, κρυπτες και καταπακτες που μου θυμιζουν τα επιτραπεζια παιχνιδια που διαφημιζαν στα 80s. Δεν μου θυμιζουν με τιποτα ομως τα παλια playmobil. Περισσοτερο μου κανουν για σκηνικα απομιμισης των playmobil παρα για κτιρια του παιχνιδιου. Να μην ξεχασω και το συστημα του system x. Δεν ξερω, με ξενισε παρα πολυ οταν το ειδα και δεν μπορω να καταλαβω γιατι αλαξαν τον κλασσικο τροπο δεσιματος που υπηρχε στα playmobil. Κατσαβιδακι δεν χρειαστηκα ποτε πιτσιρικας στα δικα μου playmobil.
Οι μονες νεες σειρες που εξακολουθουν να ειναι καπως αξιοπρεπης και να θυμιζουν τα παλια playmobil ειναι αυτες των πειρατων και του εργοταξιου, και ακολουθουν αρκετα πιο μακρια αυτες των αστυνομικων/πυροσβεστων (οχι σε ολη τους την γκαμα και φυσικα οχι στα απαραδεκτης σχεδιασης κτιρια που εχουν).
Το έθεσες ακριβώς...joe είπε:Το νοημα των playmobil ηταν το παιχνιδι-συστημα μεσω πανεξυπνου στυλιζαρισματος και μινιμαλισμου. Πλεον αυτο δεν υπαρχει.
Τα έχω πετύχει κι εγώ,περίπου 50-60 photos!Τα έχω αποθηκεύσει!!Είναι εύκολο να βρεις photos!and1 είπε:thebest είχα πετύχει κ γω στο ebay έναν πωλητή ο οποίος είχε πολλά σετ antex. ψάξτο αν θες ,είχε πολλά κομμάτια.